Galen Pharm
Korpa

Urinarne infekcije

Brend: HEALTH AID
Delovanje:Cysticare  tablete predstavljaju idealnu kombinaciju visokog kvaliteta, koja sadrži standardizovane biljne ekstrakte koji eliminišu/ublažavaju simptome urinarnih neugodnosti (jak nagon za mokrenjem, peckanje tokom mokrenja i čestim malim količinama urina, bol u predelu donjeg stomaka)..
2.704,68 RSD 3.073,50 RSD
Brend: SD RAMONDA
UK plus je sačinjen od odabranih biljnih vrsta koje svojim aktivnim materijama doprinosi  smanjenju vrednosti uree i kreatinina u krvi kod bolesnika sa bubrežnom insuficijencijom kao i na olakšavanje izmokravanja.Delovanje:Urea je jedinjenje koje nastaje u organizmu kao posledica razgradnje pro..
870,57 RSD 989,28 RSD
Brend: HEALTH AID
Delovanje:Uriprinol tablete kombinuju vitamine, antioksidanse i moćne prirodne ekstrakte koji pomažu da se smanji nivo mokraćne kiseline. Pomaže da se održi normalan nivo mokraćne kiseline, ublažavaju bol i smanjuju upalu u zglobovima.Način primene:Odrasli 2 tаblete dnevno.Sastav:Aktivni sastoj..
3.271,91 RSD 3.718,08 RSD
Brend: PHARMOSIS
Vaše trenutno olakšanje. Prirodna pomoć za zdravlje mokraćnih puteva.  Delovanje:URO BALANCE sadrži inovativnu kombinaciju ekstrakta brusnice, D-manoze, troskota i vitamina C. Američka brusnica prirodna je pomoć u lečenju čestih infekcija urinarnog trakta. D-manoza deluje na jednostavan na..
1.782,00 RSD 2.025,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)