Galen Pharm
Korpa

Nutrino akcija

  • Popust 15% na pojedina pakovanja Nutrino pirea u periodu 01.09-30.09.2023.
Brend: NUTRINO
Pasterizovani voćni pire banane i jabuke sa dodatom čokoladom i vitaminom C. Voćni sadržaj 84%Proizvod konzumirati direktno iz pakovanja. Detetu, koje nije dovoljno staro, istisnuti proizvod na kašičicu. Ne zagrevati u mikrotalasnoj pećnici. Ako su pakovanje ili čep oštećeni pre otvaranja, nemojte k..
166,98 RSD
Brend: NUTRINO
Pasterizovana voćna kaša  jabuke i banane sa dodatim keksom i vitaminom C. Voćni sadržaj 83%.Proizvod konzumirati direktno iz pakovanja. Detetu, koje nije dovoljno staro, istisnuti proizvod na kašičicu. Ne zagrevati u mikrotalasnoj pećnici. Ako su pakovanje ili čep oštećeni pre otvaranja, nemoj..
104,88 RSD
Brend: NUTRINO
Pasterizovana voćna kaša banane i jabuke sa dodatom čokoladom i vitaminom C. Voćni sadržaj 84%.Proizvod konzumirati direktno iz pakovanja. Detetu, koje nije dovoljno staro, istisnuti proizvod na kašičicu. Ne zagrevati u mikrotalasnoj pećnici. Ako su pakovanje ili čep oštećeni pre otvaranja, nemojte ..
104,88 RSD
Brend: NUTRINO
Pasterizovana voćna kaša jabuke i jagode sa dodatim žitaricama, vanilom i vitaminom C. Voćni sadržaj 96%. Proizvod konzumirati direktno iz pakovanja. Detetu, koje nije dovoljno staro, istisnuti proizvod na kašičicu. Ne zagrevati u mikrotalasnoj pećnici. Ako su pakovanje ili čep oštećeni pre otv..
104,88 RSD
Brend: NUTRINO
Pasterizovana voćna kaša jabuke i pomorandže sa dodatim keksom, čokoladom i vitaminom C. Voćni sadržaj 84%.Proizvod konzumirati direktno iz pakovanja. Detetu, koje nije dovoljno staro, istisnuti proizvod na kašičicu. Ne zagrevati u mikrotalasnoj pećnici. Ako su pakovanje ili čep oštećeni pre otvaran..
104,88 RSD
Brend: NUTRINO LAB
Opis proizvoda:Pire od voća i povrća. Zdrava užina za poneti. 100% sadržaj voća i povrća.Ukus: jabuka,borovnica, višnja.Način upotrebe:Proizvod konzumirati direktno iz pakovanja.Ne zagrevati u mikrotalasnoj pećnici.Ako su pakovanje ili čep oštećeni pre otvaranja, nemojte koristiti proizvod.Čuva..
206,25 RSD
Brend: NUTRINO LAB
Opis proizvoda:Pire od voća i povrća. Zdrava užina za poneti. 100% sadržaj voća i povrća.Ukus: jabuka, breskva, jagoda i malina.Način primene: Proizvod konzumirati direktno iz pakovanja.Ne zagrevati u mikrotalasnoj pećnici.Ako su pakovanje ili čep oštećeni pre otvaranja, nemojte koris..
206,25 RSD
Brend: NUTRINO LAB
Opis proizvoda:Pire od voća i povrća. Zdrava užina za poneti. 100% sadržaj voća i povrća.Ukus: jabuka, kruška i dinja.Način upotrebe:Proizvod konzumirati direktno iz pakovanja.Ne zagrevati u mikrotalasnoj pećnici.Ako su pakovanje ili čep oštećeni pre otvaranja, nemojte koristiti proizvod.Čuvati..
206,25 RSD
Brend: NUTRINO LAB
Opis proizvoda:Pire od voća i povrća. Zdrava užina za poneti. 100% sadržaj voća i povrća.Ukus: jabuka, banana, manga i marakuja.Način upotrebe:Proizvod konzumirati direktno iz pakovanja.Ne zagrevati u mikrotalasnoj pećnici.Ako su pakovanje ili čep oštećeni pre otvaranja, nemojte koristiti proiz..
206,25 RSD
Brend: NUTRINO LAB
Opis proizvoda:Pire od voća i povrća. Zdrava užina za poneti. 100% sadržaj voća i povrća.Ukus: jabuka, mango, papaja i banana.Način upotrebe:Proizvod konzumirati direktno iz pakovanja.Ne zagrevati u mikrotalasnoj pećnici.Ako su pakovanje ili čep oštećeni pre otvaranja, nemojte koristiti proizvo..
206,25 RSD
Brend: NUTRINO LAB
Opis proizvoda:Pire od voća i povrća. Zdrava užina za poneti. 100% sadržaj voća i povrća.Ukus: jabuka, kivi, spanać i bananaNačin upotrebe:Proizvod konzumirati direktno iz pakovanja.Ne zagrevati u mikrotalasnoj pećnici.Ako su pakovanje ili čep oštećeni pre otvaranja, nemojte koristiti proizvod...
206,25 RSD
Brend: NUTRINO LAB
Opis proizvoda:Pire od voća i povrća. Zdrava užina za poneti. 100% sadržaj voća i povrća.Ukus: jabuka, malina, jagoda, cvekla.Način upotrebe:Proizvod konzumirati direktno iz pakovanja.Ne zagrevati u mikrotalasnoj pećnici.Ako su pakovanje ili čep oštećeni pre otvaranja, nemojte koristiti proizvo..
206,25 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 26 (3 strana)