Galen Pharm
Korpa

Veet akcija

  • Popust 20% u periodu 02. 09 - 30. 09. 2023.
Brend: RAZNO
Delovanje:Veet krema za uklanjanje dlačica uklanja dlake blizu korena, a deluje čak i kod kraćih dlačica, dajući vam osećaj glatkoće koji traje dva puta duže nego kod brijanja, ostavljajući vašu kožu hidriranom i glatkom na dodir. Formula za normalnu kožu obogaćena je mlekom lotusa, koje omekšava ko..
530,40 RSD 663,00 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje:Veet Pure Sensitive krema za depilaciju za osetljivu kožu predstavlja proizvod iz Veet linije proizvoda za depilaciju koji je specijalno dizajniran da izbegne nastanak iritacije i crvenila na koži prilikom depilacije.Njena specijalna formula deluje u blizini korena dlake i hidrira kožu, pr..
579,60 RSD 724,50 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje:Veet trake za depilaciju za osetljivu kožu predstavljaju proizvod iz Veet porodice proizvoda koje su specijalno dizajnirane za depilaciju osetljivih delova tela poput bikini zone i prazuha. Trake su specijalno dizajnirane tako da teško dostupna mesta više neće predstavljati problem. Sve št..
530,40 RSD 663,00 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje:Veet Sensitive gel, trake za depilaciju lica, pogodne su za osetljivu kožu. Trake su specijalno dizajnirane za preciznu upotrebu na manjim i osetljivijim delovima, kao što je područje iznad usana, obraza i brade. Gel se raspoređuje po celoj površini i takođe hvata najkraće dlačice, koje s..
608,40 RSD 760,50 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje:Veet trake za depilaciju tela predstavljaju proizvod iz Veet linije proizvoda koje su specijalno dizajnirane za potrebe osetljive kože tela.Njegova specijalna formulacija ne izaziva iritaciju kože i spečava nastanak crvenila. Sve što je potrebno jeste da nanesete trake na mesto koje želite..
662,40 RSD 828,00 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje:Veet PURE trake za depilaciju osetljive kože pazuha dizajnirane za upotrebu na osetljivim delovima pomažu da dođete do teško dostupnih mesta i osigurate lepu i glatku kožu, sa dugotrajnim i zadovoljavajućim rezultatima. Veet PURE trake za depilaciju pazuha sa hipoalergenom PURE formulom sa..
608,40 RSD 760,50 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)