Galen Pharm
Korpa

DR GRANDEL

Brend: DR GRANDEL
Delovanje:Ampule za glatku kožu bez crvenila.Koncentrat aktivnog sastojka za glatku i prefinjenu kožu. Za perfektan izgled kože. Ampule se mogu koristiti i za tretman “blic efekta” za dan ili neku posebnu priliku, kao i za specijalni tretman za poboljšanje i održavanje stanja kože. Tretman može..
1.401,84 RSD 1.593,00 RSD
Brend: DR GRANDEL
Delovanje:Ampule za regeneraciju i noćnu negu.Regenerativni aktivni koncentrat za noćni period. Morski prstenak deluje na opuštanje bora. Opuštajući efekat noću za svaki tip kože.Ampule se mogu koristiti i za tretman “blic efekta” za dan ili neku posebnu priliku, kao i za specijalni tretman za pobol..
1.313,41 RSD 1.492,51 RSD
Brend: DR GRANDEL
Delovanje:BEAUTYGEN ekstrakt snežnih algi aktivira u koži tzv. “gen lepote” koji usporava starenje, dajući koži blistav izgled.Štiti kolagenska vlakna i poboljšava elastičnost. Takođe, pigmenti odmah obezbeđuju efekat “mekanog fokusa” koji pozitivno utiču na nestanak bora i sitnih nepravilnosti. Amp..
2.069,78 RSD 2.352,02 RSD
Brend: DR GRANDEL
Delovanje:Ampule za podmlađivanje kože sa voćnim matičnim ćelijama.Koncentrat aktivnog sastojka za podmlađivanje kože sa voćnim matičnim ćelijama. Stimuliše procese regeneracije. Čini da koža izgleda glatko i blistavo.Ampule se mogu koristiti i za tretman “blic efekta” za dan ili neku posebnu prilik..
1.313,42 RSD 1.492,52 RSD
Brend: DR GRANDEL
Delovanje:Ampule za negu zahtevne kože.Kompleks aktivnih sastojaka sa svojstvima koja su slična onima koje ima kolagen za intenzivnu negu zahtevne kože. Pošto sadrži ekstrakt mrkve i biopeptide, Collagran nudi alternativu za kolagen životinjskog porekla i na taj način umiruje kožu i ima blagotvoran ..
1.313,41 RSD 1.492,51 RSD
Brend: DR GRANDEL
Delovanje:Ampule za trenutni lifting efekat i učvršćivanje kontura kože.Koncentrat aktivnih sastojaka sa „push-up“ efektom. Countur Lift učvršćuje i tonira konture kože. Za trenutni lifting efekat.Ampule se mogu koristiti i za tretman “blic efekta” za dan ili neku posebnu priliku, kao i za specijaln..
1.401,84 RSD 1.593,00 RSD
Brend: DR GRANDEL
Delovanje:Ampule za smanjivnje obima i dubine bora.Učvršćuje se koža lica i održava njegov V-oblik. Stimuliše mikrocirkulaciju i daje koži novu svežinu. Obezbeđuje blago svetlucanje kože koja odbija svetlost što optički umanjuje bore. Ampule se mogu koristiti i za tretman “blic efekta” za dan ili ne..
1.313,42 RSD 1.492,52 RSD
Brend: DR GRANDEL
Delovanje:Ampule koje neguju i vidno smanjuju izražene bore.Koncentrat za intenzivnu negu sa efektom „punjenja bora“. Vidno smanjuje izražene bore suve kože.Ampule se mogu koristiti i za tretman “blic efekta” za dan ili neku posebnu priliku, kao i za specijalni tretman za poboljšanje i održavanje st..
1.260,62 RSD 1.432,52 RSD
Brend: DR GRANDEL
Delovanje:Hidrira kožu i maksimalno pospešuje program regeneracije kože tokom sna. Deluje tako što obnavlja hidratacijske rezerve u cilju svežeg i mladalačkog izgleda ujutru.Ampule se mogu koristiti i za tretman “blic efekta” za dan ili neku posebnu priliku, kao i za specijalni tretman za poboljšanj..
1.313,42 RSD 1.492,52 RSD
Brend: DR GRANDEL
DR GRANDEL HYALURON AMPULA 3MLDelovanje:Ampule koje neguju i vidno smanjuju izražene bore.Koncentrat za intenzivnu negu sa efektom „punjenja bora“. Vidno smanjuje izražene bore suve kože.Ampule se mogu koristiti i za tretman “blic efekta” za dan ili neku posebnu priliku, kao i za specijalni tretman ..
1.313,42 RSD 1.492,52 RSD
Brend: DR GRANDEL
Delovanje:Ampule za dubinsku hidrataciju i blistavu kožu.Momentalno daje koži dugo očekivanu svežinu i dubinsku hidrataciju. Ampula sadrži mikro hijaluron koji širi svoj potencijal hidratacije u najdublje slojeve kože, odmah proizvodi sjajan i jedar izgled kože. Ekstrakt plavih mikro algi čini kožu ..
1.313,41 RSD 1.492,51 RSD
Brend: DR GRANDEL
Delovanje:Koncentrat aktivnih supstanci za duboku hidrataciju kože. Hydro Active ampule okrepljuju i revitalizuju. Za potpino svež izgled kože.Ampule se mogu koristiti i za tretman “blic efekta” za dan ili neku posebnu priliku, kao i za specijalni tretman za poboljšanje i održavanje stanja kože. Tre..
1.401,84 RSD 1.593,00 RSD
Brend: DR GRANDEL
Delovanje:Daje ujednačen i mat izgled kože koja je oslobođena masnog odsjaja karakterističnog za T-zonu. Ten je nežan i ujednačen kao na portretima sa efektom mekog svetla.Ampule se mogu koristiti i za tretman “blic efekta” za dan ili neku posebnu priliku, kao i za specijalni tretman za poboljšanje ..
1.313,42 RSD 1.492,52 RSD
Brend: DR GRANDEL
Delovanje:Ampule za regeneraciju i vidno mlađi izgled kože.Koncentrat aktivnog sastojka regeneriše kožu sa esecijalnim nutrijentima, učvršćuje konture i stvara vidno mlađi izgled kože.Ampule se mogu koristiti i za tretman “blic efekta” za dan ili neku posebnu priliku, kao i za specijalni tretma..
1.313,42 RSD 1.492,52 RSD
Brend: DR GRANDEL
Delovanje:Ampule za redukciju bora i zaštitu od prevremenog starenja kože.KIntenzivna nega za redukciju bora. Koncentrat aktivne supstance normalizuje ćelijske funkcije i time štiti kožu od prevremenog starenja. Ampule se mogu koristiti i za tretman “blic efekta” za dan ili neku posebnu priliku, kao..
1.401,84 RSD 1.593,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 16 (2 strana)