Galen Pharm
Korpa

CAJ 18 UROBLAD MIX 100G

CAJ 18 UROBLAD MIX 100G
CAJ 18 UROBLAD MIX 100G
Opis
UROBLAD MIX – mešavina biljnog čaja za očuvanje zdravlja mokraćne bešike preporučuje se za olakšavanje izmokravanja i ublažavanje tegoba (bolova i grč..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

462,00 RSD

Cena u apotekama: 525,00 RSD

Vaša ušteda 63,00 RSD

UROBLAD MIX – mešavina biljnog čaja za očuvanje zdravlja mokraćne bešike preporučuje se za olakšavanje izmokravanja i ublažavanje tegoba (bolova i grčeva) u mokraćnoj bešici.

Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav UROBLAD MIX – mešavine biljnog čaja za očuvanje zdravlja mokraćne bešike svojim antimikrobnim dejstvom deluju na uzročnike bakterijskih infekcija i upale mokraćne bešike. Jedinjenja sa spazmolitičnim efektom povoljno deluju na ublažavanje grčeva i bolova. Takođe, aktivni sastojci ove čajne mešavine svojim diuretičnim efektom povoljno deluju na olakšanje izmokravanja.

Sastav:

  • Herba origana (Origani herba)
  • List breze (Betulae folium)
  • List uve (Uvae ursi folium)
  • Koren zečjeg trna (Oninidis radix)
  • List peršuna (Petroselini folium)
  • Herba rastavića (Equiseti herba)

Način primene:

Supenu kašiku čaja preliti sa 200 ml hladne vode, sud poklopiti, zagrejati do ključanja, ostaviti da stoji jedan sat i procediti. Piti tri puta dnevno pre jela po 200 ml čaja.

Ograničenja u upotrebi: Tokom trudnoće i dojenja ne preporučuje se upotreba UROBLAD MIX – mešavine biljnog čaja za očuvanje zdravlja mokraćne bešike.

Pakovanje: 100 g

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro