Galen Pharm
Korpa

VEMAX PHARMA

Brend: VEMAX PHARMA
Delovanje:Filtrum je dijetetski suplement na bazi hidrolizovanog lignina, koji je moćan enterosorbens. Struktura hidrolizovanog lignina sadrži pore različitih veličina koje skupljaju veliki broj štetnih supstanci uključujuću bakterije, viruse, neke parazite, toksine, alergene i štetne proizvode meta..
660,00 RSD 750,00 RSD
Brend: VEMAX PHARMA
ALIEN 5 FOR LIFE predstavlja dodatak ishrani u kapsulama. Prevencija i podrška različitih oboljenja.Delovanje:Osnovni mehanizam delovanja ovog proizvoda zasnovan je na visokom sadržaju β-D-glukana (360 mg) velike molekularne mase. Beta-glukan dobijen iz gljiva, naročito iz gljive buko..
5.464,80 RSD 6.210,00 RSD
Brend: VEMAX PHARMA
Delovanje:CombiNERV predstavlja novu četvorostruku kombinaciju aktivnih supstanci koja sadrži dva antioksidansa:-alfa-lipoičnu kiselinu (ALA) i-superoksid dismutazu (SOD) u kombinaciji sa Acetyl-L-karnitinom i vitaminom B12Superoksid dismutaza (SOD) je prva li..
2.745,60 RSD 3.120,00 RSD
Brend: VEMAX PHARMA
Delovanje:Selitop je jedinstven proizvod u inovativnoj formi orodisperzibilnih tableta, za potrebe ishrane osoba  sa oboljenjima šitne žlezde ili drugim stanjima sa povećanim potrebama za selenom.Primena ove formule kombinuje nekoliko prednosti:-povećana komplijansa-primena bez vode i..
1.663,20 RSD 1.890,00 RSD
Brend: VEMAX PHARMA
Delovanje:Izbalansirana kombinacija 11 aktivnih sastojaka za potporu zglobovima:• za regenereciju hrskavica I bolju pokretjivost zglobova• efikasan u terapiji osteoartritisa kolena, kuka, malih zglobova šake i ručja, zglobova na nivou kičmenog stubaNačin doziranja: 3 kapsule dnevnoSastav:MSM (meti..
1.650,00 RSD 1.875,00 RSD
Brend: VEMAX PHARMA
Delovanje:Arthronal je izbalansirana kombinacija 11 aktivnih sastojaka za regeneraciju hrskavice i bolju pokretljivost zglobova.Povoljno utiče na bol i ograničenu pokretljivost kod pacijenata sa osteartrozom kolena, kuka, malih zglobova šake ručja, odnosno kod osteoartroze na nivou kičmenog stuba.Po..
3.450,00 RSD
Brend: VEMAX PHARMA
E­kasan protiv bola, upale i otoka!Zahvaljujući osmotskom dejstvu i njegovim isparljivim komponentama, ovaj proizvod je koristan za oslobađanje od bolova u mišićima ili zglobovima. Aktivni sastojci Artox gela ostvaruju i antizapaljenska, antiedematozna i analgetska svojstva delujući povoljno n..
1.200,00 RSD
Brend: VEMAX PHARMA
Delovanje:Vitamin B12 Kinder (metilkobalamin) sprej za oralnu upotrebu. Namenjen deci iznad četvrte godine starosti. Vitamin B12 doprinosi: - normalnom funkcionisanju mozga i nervnog sistema, - normalnim psihološkim funkcijama, - normalnom rastu i razvoju, - normalnom formir..
2.534,40 RSD 2.880,00 RSD
Brend: VEMAX PHARMA
Delovanje:Superiorna kombinacija 10 biološki aktivnih sastojaka za podršku u tretmanu, kardiovaskularnih i cerebrovaskularnih obolenja (primarna i sekundarna prevencija):• povećava nivo HDL• smanjuje nivo triglicerida LDL I šećera u krvi• bez neželjenih dejstavaNačin doziranja: 2 k..
1.650,00 RSD 1.875,00 RSD
Brend: VEMAX PHARMA
Jedinstvena formulacija 10 aktivnih sastojaka za tretman kardiovaskularnih i cerebrovaskularnih oboljenja.Delovanje:Smanjuje aterosklerotične plakove.Smanjuje rizik od kardiovaskularnih događaja i smrtnosti.Smanjuje rizik od cerebrovaskularnih događaja i smrtnosti.Poboljšava memoriju i pamćenje.Prim..
3.254,40 RSD
Brend: VEMAX PHARMA
Delovanje:Catidral se koristi za tretman akutne i hronične dijareje, kao i bolnih simptoma povezanih sa gastrointestinalnim poremećajima. Catidral je indikovan i za profilaksu dijareje uzrokovane radioterapijom i hemioterapijom.Diosmektit je vrsta prirodne gline koja zahvaljujući svojoj kristal..
1.980,00 RSD 2.250,00 RSD
Brend: VEMAX PHARMA
Dafnefol400 je biološki aktivna folna kiselina četvrte generacija u formi orodisperzibilne tablete sa ukusom narandže koja je visoko rastvorljiva, stabilna i na čiji metabolizam ne utiče funkcionalni polmorfizam gena MTHFR i DHFR.Koristi se u slučajevima:Deficita folne kiseline i u tretmanu hiperhom..
2.112,00 RSD 2.400,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 35 (3 strana)