Galen Pharm
Korpa

LADIVAL

Brend: LADIVAL
Delovanje:Transparentni rastvor u spreju namjenjen osobama koje vode sportski aktivan život. Pruža trenutnu zaštitu, nije potrebno utrljavanje nakon nanošenja, brzo se upija.Pogodan je za normalnu kožu. Štiti kožu od opekotina i preranog starenja kože izazvanih suncem. Jednostavan je za nanošenje, č..
1.914,00 RSD 2.175,00 RSD
Brend: LADIVAL
Delovanje:Providan nemasni serum posebno je razvijen za regeneraciju i negu kože izložene suncu. Sadrži fotolijazu aktivan enzim koji se dobija od plave alge koja pomaže regeneraciju kože sopstvenim ćelijama tela Time se smanjuje oštećenje kože uzrokovano UV B zračenjem Sprej ublažava napetost i crv..
1.188,00 RSD 1.350,00 RSD
Brend: LADIVAL
Delovanje:Providan nemasni sprej posebno je razvijen za regeneraciju i negu kože izložene suncu. Sadrži fotolijazu aktivan enzim koji se dobija od plave alge koja pomaže regeneraciju kože sopstvenim ćelijama tela Time se smanjuje oštećenje kože uzrokovano UV B zračenjem Sprej ublažava napetost i crv..
1.320,00 RSD 1.500,00 RSD
Brend: LADIVAL
Delovanje:Hidrodiperzioni gel bogate teksture i dobre apsorpcije namenjen je nežnoj dečijoj koži, i koži sklonoj alergijama, i dečijoj koži osetljivoj na ulja.  Veoma vodorotporan i nudi efikasnu zaštitu dece čak i u vodi. Bez veštačkih emulgatora, boja i konzervanasa. Ima veoma ..
1.848,00 RSD 2.100,00 RSD
Brend: LADIVAL
Delovanje:Sprej za zaštitu od sunca lagane, nemasne teksture, pogodan za kožu sklonu alergiji na sunce, aknama ili za masnu kožu. Sprej štiti od opekotina od sunca i prevremenog starenja kože izazvanog suncem i lako se nanosi.Veoma visok nivo zaštite.formulacija izuzetno kompatibilna sa kožom: bez p..
1.716,00 RSD 1.950,00 RSD
Brend: LADIVAL
Delovanje:Anti-age i anti-spot zaštita od sunca pruža visoku i trenutnu zaštitu od sunca. Lagana, nemasna tekstura se brzo upija i sprečava pojavu fleka na koži zahvaljujući inovativnim antioksidansima. Kompleks protiv starenja takođe pomaže u smanjenju stvaranja bora i hiperpigmentacije  uzrok..
1.848,00 RSD 2.100,00 RSD
Brend: LADIVAL
Delovanje:Ladival losion za negu posle sunčanja, razvijeno je specijalno za posebne potrebe dečije kože, a pogodno je i za primenu kod neurodermatitisa. Veoma bogata formulacija losiona za negu posle sunčanja, sa „Defensil“ kompleksom biljnog porekla, umiruje kožu i intenzivno neguje nakon boravka n..
1.320,00 RSD 1.500,00 RSD
Brend: LADIVAL
Delovanje:Ladival mleko za sunčanje sa kombinacijom mikropigmenata i organskih filtera štiti nežnu dečju kožu od opekotina i naknadnih reakcija na Sunce i to odmah nakon nanošenja na telo. Mleko je veoma hranljivo, neguje kožu a preporučuje se i kod neurodermatitisa. Pošto deca vole da se brčkaju u ..
1.716,00 RSD 1.950,00 RSD
Brend: LADIVAL
Ladival farmaceutska kolekcija za sunčanje štiti osetljivu dečiju kožu od pojave fleka, crvenila i osipa jer ima sve potrebne UV-A, UV-B i IR-A filtere .Delovanje: Kombinacija visokovrednosnih filtera pruža delotvornu zaštitu protiv crvenila i oštećenja kože. Gelasta froma se brzo upija i štiti..
1.848,00 RSD 2.100,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)