Galen Pharm
Korpa

LADIVAL

Brend: LADIVAL
Delovanje:Providan nemasni sprej posebno je razvijen za regeneraciju i negu kože izložene suncu. Sadrži fotolijazu aktivan enzim koji se dobija od plave alge koja pomaže regeneraciju kože sopstvenim ćelijama tela Time se smanjuje oštećenje kože uzrokovano UV B zračenjem Sprej ublažava napetost i crv..
1.320,00 RSD 1.500,00 RSD
Brend: LADIVAL
Delovanje:Hidrodiperzioni gel bogate teksture i dobre apsorpcije namenjen je nežnoj dečijoj koži, i koži sklonoj alergijama, i dečijoj koži osetljivoj na ulja.  Veoma vodorotporan i nudi efikasnu zaštitu dece čak i u vodi. Bez veštačkih emulgatora, boja i konzervanasa. Ima veoma ..
1.914,00 RSD 2.175,00 RSD
Brend: LADIVAL
Delovanje:Fotostabilna zaštita tela od štetnog UVA, UVB i IR-A spektra sunčevog zračenja srednjeg nivoa zaštite, za osetljivu i kožu alergičnu na sunce.Lagani gel za zaštitu od sunca sa visokim nivoom zaštite, koji ne sadrži ni masti ni emulgatore. Posebno je pogodan u slučaju sklonosti kože ka aler..
1.914,00 RSD 2.175,00 RSD
Brend: LADIVAL
Delovanje:Ladival losion za negu posle sunčanja, razvijeno je specijalno za posebne potrebe dečije kože, a pogodno je i za primenu kod neurodermatitisa. Veoma bogata formulacija losiona za negu posle sunčanja, sa „Defensil“ kompleksom biljnog porekla, umiruje kožu i intenzivno neguje nakon boravka n..
1.320,00 RSD 1.500,00 RSD
Brend: LADIVAL
Delovanje: Sa kombinacijom mikropigmenata i organskih filtera štiti nežnu dečiju kožu od opekotina od sunca i naknadnih neželjenih reakcija.čuvaju zdravlje kože dece i bebaimaju posebnu tehnologija ulja u vodipogodni su za decu sa atopijskim dermatitisom i neurodermatitisomNačin upotrebe: ..
1.980,00 RSD 2.250,00 RSD
Brend: LADIVAL
Delovanje:Fotostabilna zaštita lica od štetnog UVA, UVB i IR-A spektra sunčevog zračenja srednjeg nivoa zaštite, za osetljivu i kožu alergičnu na sunce.Lagani, nekomedogeni gel za zaštitu kože lica od Sunca sa visokim nivoom zaštite. Ne sadrži ni masti ni emulgatore. Posebno je pogodan u slučaju skl..
1.584,00 RSD 1.800,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)