Galen Pharm
Korpa

UROIAL KESICE A14

UROIAL KESICE A14
UROIAL KESICE A14
Opis
Delovanje:je jedinstvena kombinacija sastojaka  je jednostavan šećer koji jednom apsorbovan u organizam se ne koristi, već eliminacijom putem bubrega ..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.716,00 RSD

Cena u apotekama: 1.950,00 RSD

Vaša ušteda 234,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: VEMAX PHARMA
  • Šifra proizvoda: 38138
  • Vaša ušteda: 234,00

Delovanje:
Uroial je jedinstvena kombinacija sastojaka koja svojim sinergističkim dejstvom, antiandehezivnim, antiinflamatornim, protektivnim i regenerativnim, predstavlja efikasno rešenje u terapiji akutnih i ponovljenih upala mokraćne bešike i mokraćnih kanala.

D-Manoza je jednostavan šećer koji jednom apsorbovan u organizam se ne koristi, već eliminacijom putem bubrega dostiže povišene koncentracije u urinarnom traktu gde ispoljava svoje antibakterijsko dejstvo. Sprečava vezivanje bakterija za sluzokožu mokračne bešike i kanala vezujući se fimbrije tip 1 kompetitivnim putem.

Hijaluronska kiselina i hondroitin sulfat predstavljaju glavne moleklule koji ravnomerno pokrivaju sluzokožu urinarnog trakta sprečavajući toksčino dejstvo molekula iz urina. Pored protektivnog i lubrikantnog dejstva u odgovarajućoj koncentraciji u bešici mogu imaju i regnerativno desjtvo na sluzokožu urinarnog trakta.

Vitamin C ima poznato antioksidativno dejstvo koje pomaže u jačanju odbrane organizma. Snižavanjm pH urina povećava njegovu kiselost, a samim tim doprinosi stvaranju nepovoljnog okruženja za proliferaciju bakterija.

S&R PACs i D-manoza svojim antiadhezivnim dejstvom sprečavaju vezivanje bakterije Escherihe coli na sluzokožu urinarnog trakta, tako što se kompetitivnim putem vezuju se za bakterijske fimbrije tip 1 i P.

Ekskluzivna mešavina praha ploda i ekstrakta brusnice koja obezbeđuje bolju iskoristljivost svih aktivnih komponenti u fitokompleksu koja imaju antiadhezivno i antiinflamatorno dejstvo na urinarni trakt. Svoje antiadhezivno dejstvo ispoljava tako što se kompetivno vezuje za bakterijske fimbrije tipa P dok antiinfalmatrono dejstvo ispoljava zahvaljući prisustvu organskih kiselina.

Način primene:
U terapiji Cistitisa kao pomoćno sredstvo uz antibiotike: dve kesice dnevno rastopiti direktno u ustima tokom 7 dana, a potom jednu kesicu dnevno najmanje nedelju dana.

U profilaksi kod pacijenata sklonim čestim urinarnim infekcijama: jednu kesicu dnevno rastopiti direktno u ustima najmanje 14 dana.

Sastav:
Sadržaj jedne kesice:
D manoza 1000 mg
S&R PSAC (mešavina brusnice) 250 mg
Hondroitin sulfat 200 mg
Vit C 120 mg
Hijaluronska kiselina 100 mg

Pakovanje: 14 orodisperzibilnih stik kesica

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro