Galen Pharm
Korpa

Hrana

Brend: NUTRICIA
 Početno mleko za odojčad. Od rođenja do 6 meseci.Pogodno za bebe rođene carskim rezom.Nutritivno kompletna formula*DHA (Omega-3)*Bez dodatka palminog uljaDelovanje:Proizvod je pogodan za korišćenje kod odojčadi od rođenja do 6. meseca života, i sam zadovoljava nutritivne potrebe kod takve odoj..
2.695,00 RSD
Brend: NUTRICIA
DIJETETSKI PROIZVODHrana za posebne medicinske nameneIzbor početne formule za odojčad preosetljivu na hranuAptamil Pregomin Allergy Digestive Care se koristi kod odojčadi sa alergijom na proteine kravljeg mleka, intolerancijom na hranu i kod odojčadi sa utvrđenim enteropatijama usled poremećaja apso..
2.310,00 RSD
Brend: NUTRICIA
DIJETETSKI PROIZVODHrana za posebne medicinske nameneIzbor početne formule za odojčad za tretman refluksa i regurgitacije pomoću ishrane Aptamil Anti-Regurgitation 1 pomaže kod regurgitacije (bljuckanja) zahvaljujući prirodnom zgušnjivaču, oligosaharidu iz semena rogača i patentiranoj mešavini ..
1.463,00 RSD
Brend: NUTRICIA
DIJETETSKI PROIZVODHrana za posebne medicinske nameneIzbor prelazne formule za odojčad za tretman refluksa i regurgitacije pomoću ishrane Aptamil Anti-Regurgitation 2 pomaže kod regurgitacije (bljuckanja) zahvaljujući prirodnom zgušnjivaču, oligosaharidu iz semena rogača i patentiranoj mešavini..
1.463,00 RSD
Brend: NUTRICIA
DIJETETSKI PROIZVOD Hrana za posebne medicinske nameneIzbor prelazne formule za odojčad sa povećanim rizikom od pojave alergijaAptamil H.A. 2 je adaptirana mlečna formula prilagođena za ishranu beba kod kojih postoji povećan rizik od pojeve alergija. Veći broj studija je pokazao da porodična is..
1.100,00 RSD
Brend: NUTRICIA
Prelazno mleko za odojčad. Tečna formula spremna za upotrebu. Pogodno za upotrebu od 6. do 12. meseci starosti.Pogodno za posebnu dijetetsku namenu za odojče od rođenja, kada se ne doji ili se dohranjuje.Početno mleko za odojčad, sa 29% fermentisane mešavine sastojaka na bazi mleka.VAŽNA NAPOMENA: D..
165,00 RSD
Brend: NUTRICIA
jednostavna kombinacija hranljivih sastojaka inspirisana nau;nim otkrićima.Aptamil Organic 1 je napravljen sa organskim mlekom u kombinaciji nauke i prirode.Sa biljnim uljima, ali bez palminog ulja.Namenjen deci uzrasta od 0-6 meseci.Pakovanje: 800g..
2.695,00 RSD
Brend: NUTRICIA
jednostavna kombinacija hranljivih sastojaka inspirisana nau;nim otkrićima.Aptamil Organic 1 je napravljen sa organskim mlekom u kombinaciji nauke i prirode.Sa biljnim uljima, ali bez palminog ulja.Namenjen deci uzrasta od 6-12 meseci.Pakovanje: 800g..
2.695,00 RSD
Brend: NUTRICIA
Aptamil Premature je posebno adaptiran za prevremeno rođenu bebu. Prevremeno rođene bebe imaju veće potrebe u ishrani u poređenju sa donesenim bebama. Aptamil Premature formula je adaptirana da ispuni povećane potrebe u ishrani prevremeno rođene bebe i zadovoljava smernice koje su formirali međunar..
1.386,00 RSD
Brend: NUTRICIA
DIJETETSKI PROIZVODHrana za posebne medicinske nameneIzbor početne formule za odojčad u slučaju kolika (grčeva) i konstipacije (zatvora)Odojčad, posebno u prvim mesecima svog života, imaju osetljivi gastrointestinalni trakt zato što njihovi organi za varenje još uvek nisu u potpunosti razvijeni i te..
1.419,00 RSD
Brend: NUTRICIA
DIJETETSKI PROIZVODHrana za posebne medicinske nameneIzbor prelazne formule za odojčad u slučaju kolika (grčeva) i konstipacije (zatvora)Aptamil Comfort 2 je  adaptirana mlečna formula prilagođena da olakša proces varenja  i omogući adekvatan rast i razvoj Vaše bebe. Jedinstven sastav olak..
1.419,00 RSD
Brend: NUTRICIA
DIJETETSKI PROIZVOD Hrana za posebne medicinske nameneIzbor početne formule za odojčad sa povećanim rizikom od pojave alergijaAptamil H.A. 1 je adaptirana mlečna formula prilagođena za ishranu beba kod kojih postoji povećan rizik od pojeve alergija. Veći broj studija je pokazao da porodična ist..
1.100,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 184 (16 strana)