Galen Pharm
Korpa

ALPECIN

Brend: ALPECIN
Šampon protiv opadanja kose, za normalnu i suvu kožu temena.Delovanje: Double Effect šampon najpre temeljno otklanja ljuspice sa kože glave. Kada je perut nestala, kofeinski kompleks može nesmetano da deluje na folikul dlake i zaštiti ga od prevremenog opadanja. Aktivne supstance prodiru direk..
1.111,44 RSD 1.263,00 RSD
Brend: ALPECIN
Šampon protiv opadanja kose, za masnu kožu temena.Delovanje: Koža muškarca je osetljivija od kože žene. To je zbog muškog polnog hormona testosterona. On čini da je koža muškarca manje snažna i značajno slabi njenu prirodnu odbrambenu funkciju. Koža temena gubi vlažnost, ćelije se regenerišu su..
1.111,44 RSD 1.263,00 RSD
Brend: ALPECIN
Šampon protiv opadanja kose i izražene peruti.Delovanje: Aktivni kofeinski kompleks neguje kožu temena i stabilizuje njenu barijernu funkciju. Štiti koren dlake i jača kosu. Kada se primenjuje redovno, Alpecin Aktiv šampon sprečava pojavu nove peruti. Pogodan je za svakodnevno pranje kose...
1.111,44 RSD 1.263,00 RSD
Brend: ALPECIN
Šampon sa dvostrukim dejstvom: protiv peruti i protiv opadanja kose.Delovanje: Dva najčešća problema sa kosom i kožom glave kod muškaraca su gubitak kose i perut. Dr. Wolff istraživački centar je razvio šampon koji istovremeno rešava oba problema: Alpecin Double Effekt 1. efekat: U prvom..
1.557,60 RSD 1.770,00 RSD
Brend: ALPECIN
Šampon protiv opadanja kose za sve tipove kože temena.Delovanje: Šampon koji stimuliše rast kose direktno u korenu. Jača oslabljeni koren dlake. Deluje preventivno kod hereditarnog (naslednog) gubitka kose. Svakodnevnim pranjem kose šamponom C1, koren dlake se odmah snabdeva aktivnim sasto..
1.214,40 RSD 1.380,00 RSD
Brend: ALPECIN
Delovanje: Pre svega, nasledni (hereditarni) gubitak kose je predispozicija a ne bolest. Zato se ne može izlečiti odjednom i zauvek. Čak ni lekovi koji se izdaju na recept ne uspevaju u tome. Takvi lekovi se moraju primenjivati stalno da bi se održao efekat. Osim visoke cene, imaju razne neželjene ..
1.557,60 RSD 1.770,00 RSD
Brend: ALPECIN
Šampon protiv opadanja kose, za osetljivu kožu temena.Delovanje: Aktivni kofeinski kompleks sadržan u ovom šamponu neguje kožu temena i stabilizuje njenu barijernu finkciju. Štiti koren dlake i jača kosu . Povećava prirodnu odbrambenu funkciju kože temena i štiti je od štetnih efekata spol..
1.111,44 RSD 1.263,00 RSD
Brend: ALPECIN
Delovanje: Ova krema je pogodna za vaginalnu primenu i primenu na kožu spoljne intimne regije. Preporučuje se jer otklanja simptome suvoće u vagini (osećaj suvoće, peckanja, svrab i bol prilikom seksualnog odnosa) i neguje spoljnu intimnu regiju kao i zbog sledećih razloga:​Bez hormona,&nbs..
1.689,60 RSD 1.920,00 RSD
Brend: ALPECIN
Delovanje: Blage supstance za pranje neguju i čiste spoljne intimne delove. Mlečna kiselina iz prirodne surutke obezbeđuje pH vrednost oko 5, i na taj način štiti prirodni zaštitni kiselinski omotač kože. Prirodna surutka i mlečna kiselina štite prirodnu mikrofloru i time obezbeđuju jaku odbramb..
1.552,32 RSD 1.764,00 RSD
Brend: ALPECIN
U normalnim uslovima, vaginalnu bakterijsku floru čine mikroorganizmi koje možemo podeliti na korisne i patogene i oni su u ravnoteži kod zdravih osoba. Jedan od najznačajnijih mehanizama za održavanje ove ravnoteže je kontrola pH vrednosti vaginalnog sadržaja, koja je kod zdravih osoba u rasponu o..
1.122,00 RSD 1.275,00 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)