Galen Pharm
Korpa

ČAJ 14 UVA LIST 50G

ČAJ 14 UVA LIST 50G
ČAJ 14 UVA LIST 50G
Opis
UVIN – mešavina biljnog čaja za očuvanje zdravlja mokraćnih puteva preporučuje se za olakšanje izmokravanja i ublažavanje bolova i grčeva prisutih kod..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

368,28 RSD

Cena u apotekama: 418,50 RSD

Vaša ušteda 50,22 RSD

UVIN – mešavina biljnog čaja za očuvanje zdravlja mokraćnih puteva preporučuje se za olakšanje izmokravanja i ublažavanje bolova i grčeva prisutih kod upale mokraćnih kanala i bešike.

Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav UVIN – mešavina biljnog čaja za očuvanje zdravlja mokraćnih puteva povoljno deluju na izmokravanje, čime se ne remeti balans elektrolita. Takođe, prisutni aktivni sastojci pokazuju i antimikrobni efekat (čime deluju na uzročnike urinarnih infekcija) a svojim spazmolitičnim dejstvom ublažavaju grčeve i bolove izazvane upalom sluzokože mokraćnih kanala.

Sastav:

List uve (Uvae ursi folium)

Koren zečjeg trna (Ononidis radix)

Herba sitnice (Herniariae herba)

List breze (Betulae folium)

Herba rastavića (Equiseti herba)

List peršuna (Petroselini folium)

Način primene:

Jednu kašiku čaja preliti šoljom klučale vode i poklopiti, nakon pola sata procediti i toplo piti. Čaj piti 2-3 puta na dan.

Ograničenja u upotrebi: Tokom trudnoće i dojenja ne preporučuje se upotreba UVIN – mešavina biljnog čaja za očuvanje zdravlja mokraćnih puteva.

Pakovanje: 50g

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro