Galen Pharm
Korpa

CRYSTAL DERMA

CRYSTAL DERMA
Atopik krem je lako upijajuće, lagane teksture i intenzivne formule. Izražena hidratacija postiže se aktivnim supstanacama koje zadržavaju vlagu u površinskim slojevima kože, smanjuju transepidermalni gubitak vode i regenerišu prirodni lipidni film na površini kože.Delovanje:  ..
950,40 RSD 1.080,00 RSD
Atopik krem je lako upijajuće, lagane teksture i intenzivne formule. Izražena hidratacija postiže se aktivnim supstanacama koje zadržavaju vlagu u površinskim slojevima kože, smanjuju transepidermalni gubitak vode i regenerišu prirodni lipidni film na površini kože.Delovanje:  ..
768,00 RSD
Delovanje:    neguje i kontroliše stanje problematične i nečiste kože     pogodno za masnu kožu: smanjuje stvaranje sebuma     umiruje iziritiranu kožu: smanjuje crvenilo i svrabPreporučuje se za negu i tretman kože lica i tela sklone poj..
654,00 RSD
Professional cream deluje emolijentno čineći kožu mekom, glatkom i elastičnom. Proverena i efikasna formula koja neguje i štiti hrapavu, isušenu i oštećenu kožu ruku koje su često izložene uticaju vode, vetra i hemikalija.Sastav: Glicerin, silikonsko ulje, pčelinji vosak, nevenovo ulje, vitami..
360,00 RSD
Professional glicerinska krema za ruke 75mlDelovanje: Professional krem deluje emolijentno, čineći kožu mekom, glatkom i elastičnom. Proverena i efikasna formula koja neguje i štiti hrapavu, isušenu i oštećenu kožu ruku, koje su često izložene uticaju vode, vetra i hemikalija. Krema s..
277,50 RSD
Linija proizvoda sa nevenom zasniva se na efektima ekstrakta cveta nevena (nevenovo ulje) koji vlaži kožu, čini je mekom i elastičnom, ubrzava regeneraciju oštećene kože i ima antioksidativni efekat, koji je dodatno naglašen prisustvom vitamina E i beta karotena u proizvodim..
645,00 RSD
Krem za osetljivu kožu. Umiruje, neguje i štiti osetljivu kožu.  Za lice, ruke i telo. Kožu čini mekom, nežnom i baršunastom.Delovanje: Aktivne supstance Neven krema sa pantenolom i alojom udruženo deluju tako što regenerišu i vlaže kožu. Smiruju osetljivu kožu i smanjuju crvenilo..
654,00 RSD
Linija proizvoda sa nevenom zasniva se na efektima ekstrakta cveta nevena (nevenovo ulje) koji vlaži kožu, čini je mekom i elastičnom, ubrzava regeneraciju oštećene kože i ima antioksidativni efekat, koji je dodatno naglašen prisustvom vitamina E i beta karotena u proizvodima. Delovanja i..
490,50 RSD
Neven pomada omogućava maksimalno iskorišćenje aktivnih sastojaka, čime je obezbeđena prirodna nega kože uz antiiritantno i regenerativno delovanje nevena. Na koži ostavlja dugotrajan, vodootporan film koji štiti kožu od svih u vodi rastvornih iritanasa. Ne sadrži konzervanse, emulgatore i..
588,00 RSD
Delovanje:  Preporučuje se:Za svakodnevnu negu kože lica, ruku i tela, za sve tipove kože, Kod blažih (zatvorenih) oštećenja površinskih slojeva kože i blažih opekotina, Nakon sunčanja ili solarijuma kada isušena koža zahteva intenzivnu regeneraciju, Nakon depilacije, Ublažavanj..
784,50 RSD
Pantenol je prirodni sastojak kože i kozmetički aktivna supstanca koja: povećava količinu vode u površinskim slojevima kože, što kožu čini mekom, glatkom i elastičnom, ima epitelizirajući efekat, regeneriše blaža oštećenja kože, ublažava iritacije, crvenilo i svrabDelovanje: Pantenol lako prodi..
540,00 RSD
Pantenol je prirodni sastojak kože i kozmetički aktivna supstanca koja: povećava količinu vode u površinskim slojevima kože, što kožu čini mekom, glatkom i elastičnom, ima epitelizirajući efekat, regeneriše blaža oštećenja kože, ublažava iritacije, crvenilo i svrabDelovanje: Pantenol ..
277,50 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)