Galen Pharm
Korpa

CRYSTAL DERMA

CRYSTAL DERMA
Za svakodnevnu negu suve, osetljive i atopične kože beba, dece i odraslih.Delovanje:Lipofilni krem bogat prirodnim emolijensima, lako se razmazuje i brzo upija, čineći kožu mekom, glatkom i hidriranom.Preporučujemo za: svakodnevnu negu suve, osetljive i atopične kože beba, dece i odraslih.Zbog v..
918,72 RSD 1.044,00 RSD
Za negu kože celog tela dece iznas tri godine starosti i odraslih osoba.Delovanje:Intenzivno i dugotrajno hidrira kožu uz izražen emolijentni efekat.Preporučujemo za: negu kože celog tela dece iznad tri godine starosti i odraslih osoba.Lipofilna emulzija sa komponentama prirodnog vlažećeg faktora ko..
1.045,44 RSD 1.188,00 RSD
Za svakodnevnu negu izrazito suve kože tela odraslih osoba.Delovanje:Hidrofilni krem bogate teksture i sastava, sadrži komponente prirodnog vlažećeg faktora kože.Preporučuje se:za svakodnevnu negu suve kože celog telaza prevenciju i blaže oblike ekcemakao dodatak terapiji suvih dermatozanakon delova..
950,40 RSD 1.080,00 RSD
Za svakodnevnu negu suve kože lica i tela dece iznad 3 godine starosti i odraslih osoba.Delovanje:Preporučujemo za: svakodnevnu negu suve kože lica i tela dece iznad 3 godine starosti i odraslih osoba.Merenjem efikasnosti tj. stepena hidratacije u dugoročnoj in vivo studiji dokazano je..
744,48 RSD 846,00 RSD
Za nežno čišćenje suve, osetljive i atopične kože beba, dece i odraslih.Delovanje:Blago peneća emulzija kremaste teksture koja nežno čisti kožu, bez isušivanja.Preporučujemo za: nežno čišćenje suve, osetljive i atopične kože beba, dece i odraslih.Kupka je formulisana bez agresivnih surfaktanata..
601,92 RSD 684,00 RSD
Formulacija sa probiotikom namenjena za osetjivu kožu sklonu crvenilu.Delovanje:Anti-Redness Cream je formulacija sa pažljivo odabranim aktivnim sastojcima. Sinergija biljnog kompleksa protiv crvenila, probiotika i beta glukana efikasno utiče na ublažavanje crvenila, umirenje osećaja nelagode, hidra..
2.323,20 RSD 2.640,00 RSD
Formulisan sa vrlo delotvornim aktivnim supstancama i namenjen za celodnevnu negu i hidrataciju.Delovanje:Moćan anti-age krem sa vrlo delotvornim aktivnim supstancama.Beaty Balm je moćan anti-age krem sa vrlo delotvornim aktivnim supstancama, ujedinjenim u optimizaciji niova hidratacije, poboljšanju..
2.178,00 RSD 2.475,00 RSD
Za svakodnevnu negu i prevenciju znakova starenja u urbanoj sredini tokom čitave godine, kao i zaštitu osetljive kože sklone crvenilu i/ili hiperpigmentacijama. Pogodan za sve tipove kože, lagane je teksture, bez komedogenih supstanci.Delovanje:Anti-age blago toniran dnevni krem za ujednačen ten, sp..
1.452,00 RSD 1.650,00 RSD
Za svakodnevnu negu i prevenciju znakova starenja u urbanoj sredini tokom čitave godine, kao i zaštitu osetljive kože sklone crvenilu i/ili hiperpigmentacijama. Pogodan za sve tipove kože, lagane je teksture, bez komedogenih supstanci.Delovanje:Toniran hidrantni dnevni krem sa visokim stepenom zašti..
1.584,00 RSD 1.800,00 RSD
Za negu zrele kože i korigovanje nepravilnosti tena, formulisan je da pruži višestruke korisne efekte u podmladjivanju kože sa prisutnim znakovima starenja.Delovanje:Anti-age noćni krem bogate teksture koji posvetljuje i smanjuje tamne fleke.Glycolic & Whitening je anti-age noćni krem bogate tek..
2.323,20 RSD 2.640,00 RSD
Neguje i kontroliše stanja problematične i nečiste kože:reguliše stvaranje sebuma, regeneriše i umiruje iritiranu kožu.Delovanje:Formulacija lagane teksture i prijatnog mirisa, pogodna za masnu kožu jer smanjuje stvaranje sebuma.Ichtyol white cream gel je formulacija lagane teksture i prijatnog miri..
633,60 RSD 720,00 RSD
Prekriva i isušuje promene na nečistoj koži.Delovanje:Proverena i efikasna formulacija sa ciljanim i brzim delovanjem. Ciljano se nanosi na promene.Ichtyol pasta je proverena i efikasna formulacija sa ciljanim i brzim delovanjem. Umiruje iritiranu kožu, smanjuje stvaranje sebuma i crvenilo. Cil..
522,72 RSD 594,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 29 (3 strana)