Galen Pharm
Korpa

Informacije o dostavi

Apoteka Galen pharm ima potpisan ugovor sa više kurirskih službi i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije i u sve zemlje sveta! Za sve narudžbine primljene do 12 sati od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 48 sati (2 radna dana) za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Definisani rokovi za dostavu u inostrane zemlje putem DHL-a i PostExport-a odnose se na radne dane - dani vikenda ne ulaze u obračun dana za dostavu. Dani za dostavu se računaju od trenutka potvrde narudžbenice od strane kupca.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena. Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik kurirske službe. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe. Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.

Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekanet.rs, se vrši na teritoriji Republike Srbije i u sve zemlje sveta.

Important!

Due to extra postal security checks it can happen that shipment take longer to reach recipient. Cases like this usually occur in the times of increased ’anti-terrorist’ activity.Delays in shipments can also be expected in the busy holliday seasons, when postal handling of shipment goes much slowerPlease keep in mind that the shipment may be subject to your local customs import taxes. For more information on that, please contact your local customs office.

Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije, za naručenu robu iznosa do 5.000 RSD dostava se naplaćuje 290 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000 RSD dostava je besplatna. Za inostranstvo su definisane cene isporuke putem DHL-a i PostExport-a prilikom naručivanja u zavisnosti od zone za dostavu paketa

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekanet.rs