Galen Pharm
Korpa

Informacije o dostavi

Apoteka Galen pharm ima potpisan ugovor sa više kurirskih službi i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije i u sve zemlje sveta! 

ROKOVI ISPORUKE

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 3 - 5 radnih dana, za celu teritoriju Republike Srbije.

Dostava se ne vrši vikendom.

Lager On-line shop-a je lager cele Galen Pharm ustanove, pa je moguće da ukoliko nemamo trenutno na stanju neki artikl sačekate koji dan duže za dostavu, dok stigne do Galen Pharm on-line shop-a.

Ukoliko je jedan ili više traženih artikala nemoguće isporučiti ako je u pitanju deficit, ili je u pitanju artikal kratkog roka, obavestićemo Vas u najkraćem mogućem roku.

CENE ISPORUKE I SLANJE VAN REPUBLIKE SRBIJE

Za teritoriju REPUBLIKE SRBIJE za porudžbine do 5.000 RSD dostava se naplaćuje 330 RSD (u cenu je uračunat PDV).

Za porudžbine preko 5.000 RSD dostava je BESPLATNA.

  Za INOSTRANSTVO su definisane sledeće cene isporuke:

  DHL - cena sa PDV-om (rok isporuke od 1 do 3 dana) - 3.030,00 RSD

  Post Export za zemlje regiona - cena dostave sa PDV-om (rok isporuke 15 i više dana) - 1440,00 RSD.

  *ukoliko su nam svi poručeni proizvodi na lageru.

   *zemlje regiona su sledeće: Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Republika Spska, Severna Makedonija i Slovenija.

   *Kod načina plaćanja odaberete Platna kartica, unesete neophodne podatke i tek kada Vam potvrdimo da smo Vam poslali paket novac će biti skinut.

   Pre toga je samo na rezervaciji.

   PREUZIMANJE PORUDŽBINA U APOTECI

   Ova opcija PREUZIMANJE U APOTECI, je moguća jedino ukoliko putem našeg Online-e shopa platite platnom karticom i preuzimanje je moguće jedino u našoj apoteci Galen Pharm 162, na adresi Španskih boraca 75 lokal 9, Beograd.

   BEZBEDNOST PORUČENOG PAKETA

   Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu.

   Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja.

   Kurirska služba isporučuje paket do adrese, tj. ne unosi paket u stambeni prostor.

   POSEBNI USLOVI ZA PORUDŽBINE IZ INOSTRANSTVA

   Apotekarska ustanova "Galen pharm" potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekanet.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu.

   Apotekarska ustanova "Galen pharm" garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

   Apotekarska ustanova "Galen pharm" ne može da garantuje, i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, jer ovo zavisi od specifičnosti paketa, kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca).

   Apotekarska ustanova "Galen pharm" se odriče odgovornosti, ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekarska ustanova "Galen pharm" u ovom slučaju ne dobija paket nazad, Carina takve pakete zadržava, i mi nećemo, i ne mozemo biti u obavezi da refundiramo novac. Apotekarska ustanova "Galen pharm" će poslati robu samo pod ovim uslovima.

   Posebna napomena - Zbog specifičnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li možete da uvezete artikal koji Vas zanima (posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno, jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi, i slobodni su u prodaji, svaka zemlja tj svaka Carina ima svoje lokalne propise, i može da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen.

   Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala, i ukoliko su troškovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekarska ustanova "Galen pharm" zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekarska ustanova "Galen pharm", neće biti u mogućnosti da izvrsi refundaciju novca, jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogućoj situaciji.

   Sve naknadne reklamacije oko refundacije novca neće biti prihvaćene, jer smo Vas blagovremeno i na sasvim jasan način obavestili o mogucim komplikacijama.

   Zbog dodatnih poštanskih bezbednosnih provera, može se desiti da pošiljci treba duže da stigne do primaoca. Ovakvi slučajevi se obično dešavaju u vreme povećane „antiterorističke“ aktivnosti. Kašnjenja u pošiljkama mogu se očekivati i u prazničnoj sezoni, kada poštansko rukovanje pošiljkama ide znatno sporije. Imajte na umu da pošiljka može biti predmet vaših lokalnih carinskih uvoznih taksi. Za više informacija o tome obratite se lokalnoj carinarnici.

   Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).