Galen Pharm
Korpa

Galen Pharm Blog RSS Feed

25 мај Da li je vreme za beta karoten?
stivsolu 0 44
Stiže nam sunčaniji period godine kada je sve podređeno planiranju odmora, druženju na otvorenom, sunčanju i laganijoj garderobi. Ovo je i početak naših upozorenja da koliko god voleli sunce, treba da..
05 мај Nova rešenja protiv opadanja kose
stivsolu 0 235
Da li ste skloni opadanju ili proređivanju kose? Da li vam je, ako ste muškarac, genetika namenila sudbinu ćelavosti kao i vašem ocu, dedi, pradedi? Ili vam je, kao ženi, menopauza donela vidljivo ist..
29 мар Blagodeti mente/nane za kožu
stivsolu 0 1858
Svi znamo koliko je dobar, zdrav i ukusan čaj od nane. Nanu koristimo i kao začin u kuhinji. A da li ste znali da je ona jednako blagotvorna i kada se koristi u preparatima za kožu. Pored čarobnog umi..
23 дец 5 prirodnih načina za smanjenje otoka i bola nakon operacije zuba
stivsolu 2 24654
5 prirodnih načina za smanjenje otoka i bola nakon operacije zuba Operacije zuba mogu biti bolne i uzrokovati otok, ali postoje prirodni načini za smanjenje bola i otoka. Čak i rutinske operacije popu..
06 дец Čišćenje lica
stivsolu 0 21752
ČISTAČ ZA KOŽU TREBA BIRATI PAŽLJIVIJE NEGO ŠTO MISLITE... Čišćenje je, slažu se dermatolozi, prvi i važan korak nege u kom se često greši. Pratite naše savete za odabir pravih čistača pomoću kojih će..
21 окт Dok ste trudni i dojite - mislite na dvoje
stivsolu 1 26295
Sa trudnoćom, menja se vaše telo, vaš apetit, vaše raspoloženje – a menja se i vaš životni stil. Više se pažnje posvećuje ishrani, a nega dobija drugu dimenziju. Koža se, pod delovanjem hormona menja,..
01 авг Dajte koži vode i kiseonika!
stivsolu 1 36260
Hidratacija je, uz zaštitu od sunca, prvi i važan deo svake nege i početak borbe protiv starenja kože. Sunce i visoke temperature izvlače vlagu iz kože, a mi je želimo jedru i lepu. Uživajte u letu, a..
25 јул Kolagen i njegovih 7 ključnih benefita
galen 0 37899
Kolagen je protein koji daje strukturu najvažnijim delovima naših tela, kao što su koža, kosa i kosti. Sa godinama naše telo stvara sve manje ovog gradivnog proteina, pa već od tridesetih godina život..
13 јул Hidratacija tela
stivsolu 0 33594
BLISTAVOST NA DOHVAT RUKE Kada nega postane uživanje – koža će zablistati! Ova mala kozmetička tajna pomoći će vam da naučite da kožu tela negujete podjednako uredno kao kožu lica, da očuvate njeno zd..
02 јул Kako se rešiti bubuljica brzo i efikasno? 6 proverenih metoda!
galen 0 34750
Akne su uobičajeni kožni problem koji pogađa oko 85% ljudi u nekom trenutku njihovog života. Ono što je zanimljivo je činjenica da se neretko pojave u nezgodnim trenucima - dan pre važnog intervjua za..
27 јун Vitamin A - koji su benefiti po zdravlje i kako ga više unositi?
galen 0 19897
Vitamin A nije toliko u zdravstvenom fokusu kao što je to slučaj sa vitaminom C i vitaminom D, međutim, esencijalan je za mnoge procese u vašem telu. Vitamin A je neophodan za održavanje zdravog vida,..
17 јун Gorušica - simptomi gorušice i kako je se rešiti?
galen 1 25279
Nakon konzumiranja začinjene ili masne hrane, svako može da pati od probavnih smetnji koje uzrokuju neprijatan osećaj peckanja tik ispod grudi. Ponekad osećaj može biti i bolan, a to je stanje koje se..
Prikazuje se 1 do 12 od 44 (4 strana)