Galen Pharm
Korpa

Galen Pharm Blog RSS Feed

23 дец 5 prirodnih načina za smanjenje otoka i bola nakon operacije zuba
stivsolu 1 9221
5 prirodnih načina za smanjenje otoka i bola nakon operacije zuba Operacije zuba mogu biti bolne i uzrokovati otok, ali postoje prirodni načini za smanjenje bola i otoka. Čak i rutinske operacije popu..
06 дец Čišćenje lica
stivsolu 0 10451
ČISTAČ ZA KOŽU TREBA DA BIRATI PAŽLJIVIJE NEGO ŠTO MISLITE... Čišćenje je, slažu se dermatolozi, prvi i važan korak nege u kom se često greši. Pratite naše savete za odabir pravih čistača pomoću kojih..
21 окт Dok ste trudni i dojite - mislite na dvoje
stivsolu 1 15064
Sa trudnoćom, menja se vaše telo, vaš apetit, vaše raspoloženje – a menja se i vaš životni stil. Više se pažnje posvećuje ishrani, a nega dobija drugu dimenziju. Koža se, pod delovanjem hormona menja,..
01 авг Dajte koži vode i kiseonika!
stivsolu 0 24999
Hidratacija je, uz zaštitu od sunca, prvi i važan deo svake nege i početak borbe protiv starenja kože. Sunce i visoke temperature izvlače vlagu iz kože, a mi je želimo jedru i lepu. Uživajte u letu, a..
25 јул Kolagen i njegovih 7 ključnih benefita
galen 0 25748
Kolagen je protein koji daje strukturu najvažnijim delovima naših tela, kao što su koža, kosa i kosti. Sa godinama naše telo stvara sve manje ovog gradivnog proteina, pa već od tridesetih godina život..
13 јул Hidratacija tela
stivsolu 0 24112
BLISTAVOST NA DOHVAT RUKE Kada nega postane uživanje – koža će zablistati! Ova mala kozmetička tajna pomoći će vam da naučite da kožu tela negujete podjednako uredno kao kožu lica, da očuvate njeno zd..
02 јул Kako se rešiti bubuljica brzo i efikasno? 6 proverenih metoda!
galen 0 26228
Akne su uobičajeni kožni problem koji pogađa oko 85% ljudi u nekom trenutku njihovog života. Ono što je zanimljivo je činjenica da se neretko pojave u nezgodnim trenucima - dan pre važnog intervjua za..
27 јун Vitamin A - koji su benefiti po zdravlje i kako ga više unositi?
galen 0 16210
Vitamin A nije toliko u zdravstvenom fokusu kao što je to slučaj sa vitaminom C i vitaminom D, međutim, esencijalan je za mnoge procese u vašem telu. Vitamin A je neophodan za održavanje zdravog vida,..
17 јун Gorušica - simptomi gorušice i kako je se rešiti?
galen 0 17923
Nakon konzumiranja začinjene ili masne hrane, svako može da pati od probavnih smetnji koje uzrokuju neprijatan osećaj peckanja tik ispod grudi. Ponekad osećaj može biti i bolan, a to je stanje koje se..
07 јун Uživajte u letu i sačuvajte Vašu kožu
stivsolu 0 397
Jedva smo dočekali sunce i vreme bezbrižnih dana na letovanju, a sada nam sa svih strana stižu upozorenja o opasnostima izlaganja suncu. Kako da se opustimo uz taj dodatni stres? Pokušaćemo da pomogne..
30 мај Hemoroidi - simptomi, saveti i prirodni lekovi za hemoroide
galen 0 9012
Hemoroidi (šuljevi) su otečene vene u anusu i rektumu koje mogu izazvati bol, svrab i rektalno krvarenje. Hemoroidi mogu biti unutrašnji ili spoljašnji. Unutrašnji hemoroidi se nalaze u rektumu i obič..
27 мај Proširene vene - zašto se javljaju i kako ih prirodno izlečiti?
galen 1 1667
Proširene vene su obično ispupčene, plavičaste vrpce koje se protežu tik ispod površine vaše kože. Gotovo uvek utiču na noge i stopala. Kada su upaljene, postaju osetljive na dodir i mogu ometati cirk..
Prikazuje se 1 do 12 od 41 (4 strana)