Galen Pharm
Korpa

Galen Pharm Blog RSS Feed

05 сеп Kako da pipremite kožu za šminku
stivsolu 1 346
Priprema kože za šminku počinje dobrom negom. Puderi i šminka ne treba da prekrivaju nedostatke, već naprotiv – treba da istaknu lepotu vaše kože i vašeg lica. Sada, kada znamo da se savršeni make-up ..
01 авг O dojenju iz prvog lica
stivsolu 1 462
O DOJENJU IZ PRVOG LICASara Oster Rokvić i Jovana Budima o svim nedoumicama koje prate dojenje Ovo su činjenice koje su “prosta fiziologija”. Obe pratimo razna izlaganja i istraživanja na ovu temu i p..
20 јул Sunce i ja: kakva mi zaštita treba?
stivsolu 2 409
Godinama unazad raste svest o štetnosti sunca na zdravlje i lepotu kože. Od tada, mediji su puni upozorenja o obaveznoj zaštiti pomoću proizvoda sa visokim zaštitnim faktorima (SPF), i čini se da već ..
25 мај Da li je vreme za beta karoten?
stivsolu 2 713
Stiže nam sunčaniji period godine kada je sve podređeno planiranju odmora, druženju na otvorenom, sunčanju i laganijoj garderobi. Ovo je i početak naših upozorenja da koliko god voleli sunce, treba da..
05 мај Nova rešenja protiv opadanja kose
stivsolu 1 1039
Da li ste skloni opadanju ili proređivanju kose? Da li vam je, ako ste muškarac, genetika namenila sudbinu ćelavosti kao i vašem ocu, dedi, pradedi? Ili vam je, kao ženi, menopauza donela vidljivo ist..
29 мар Blagodeti mente/nane za kožu
stivsolu 1 2274
Svi znamo koliko je dobar, zdrav i ukusan čaj od nane. Nanu koristimo i kao začin u kuhinji. A da li ste znali da je ona jednako blagotvorna i kada se koristi u preparatima za kožu. Pored čarobnog umi..
23 дец 5 prirodnih načina za smanjenje otoka i bola nakon operacije zuba
stivsolu 3 27331
5 prirodnih načina za smanjenje otoka i bola nakon operacije zuba Operacije zuba mogu biti bolne i uzrokovati otok, ali postoje prirodni načini za smanjenje bola i otoka. Čak i rutinske operacije popu..
06 дец Čišćenje lica
stivsolu 5 22524
ČISTAČ ZA KOŽU TREBA BIRATI PAŽLJIVIJE NEGO ŠTO MISLITE... Čišćenje je, slažu se dermatolozi, prvi i važan korak nege u kom se često greši. Pratite naše savete za odabir pravih čistača pomoću kojih će..
21 окт Dok ste trudni i dojite - mislite na dvoje
stivsolu 2 26754
Sa trudnoćom, menja se vaše telo, vaš apetit, vaše raspoloženje – a menja se i vaš životni stil. Više se pažnje posvećuje ishrani, a nega dobija drugu dimenziju. Koža se, pod delovanjem hormona menja,..
01 авг Dajte koži vode i kiseonika!
stivsolu 2 36613
Hidratacija je, uz zaštitu od sunca, prvi i važan deo svake nege i početak borbe protiv starenja kože. Sunce i visoke temperature izvlače vlagu iz kože, a mi je želimo jedru i lepu. Uživajte u letu, a..
25 јул Kolagen i njegovih 7 ključnih benefita
galen 3 39218
Kolagen je protein koji daje strukturu najvažnijim delovima naših tela, kao što su koža, kosa i kosti. Sa godinama naše telo stvara sve manje ovog gradivnog proteina, pa već od tridesetih godina život..
13 јул Hidratacija tela
stivsolu 4 34247
BLISTAVOST NA DOHVAT RUKE Kada nega postane uživanje – koža će zablistati! Ova mala kozmetička tajna pomoći će vam da naučite da kožu tela negujete podjednako uredno kao kožu lica, da očuvate njeno zd..
Prikazuje se 1 do 12 od 47 (4 strana)