Galen Pharm
Korpa

Galen Pharm Blog RSS Feed

21 јул Opekotine od sunca
stivsolu 0 45
Sredina leta je. Visoke temperature, mnogo sunčanih sati i užaren asfalt su ono na šta smo navikli u ovo doba godine. Ono što nam još uvek nije prešlo u naviku je zaštita kože od sunca, iako stručnjac..
15 јун Fototipovi kože i načini zaštite od sunčevih zraka
stivsolu 0 487
Različiti tipovi kože drugačije reaguju na sunčeve zrake. Zato je važno da znate kojoj podgrupi vaša koža pripada, kako bi se na najadekvatniji način zaštitili. To što neka koža bolje podnosi sunce, n..
21 јан Vino kao lek
stivsolu 0 3274
Crno, belo ili roze, suvo ili slatko, kuvano ili ne, ukusi su različiti. Iako ga danas prvenstveno konzumiramo iz čisto hedonističkih pobuda, kroz istoriju se vino pokazalo kao lek i za dušu i za telo..
29 авг Povratak u školske klupe
stivsolu 0 6699
Nakon skoro 6 meseci pauze, 01. septembra očekujemo početak nove školske godine. Kako je cela godina bila u znaku epidemije i neizvesnosti, tako će i nova školska godina biti obeležena na isti način. ..
03 јун Kako vremenske prilike utiču na nas?
stivsolu 0 541
Prva polovina ove godine ne izgleda baš kao što smo se nadali. Nakon praznika, tokom kojih smo se pošteno opustili, sve je nekako iznenada krenulo nizbrdo. Slušali smo izveštaje iz Kine i drugih dalek..
08 апр Vodič za dijabetičare tokom pandemije COVID-19 virusa
stivsolu 0 561
Kako su dijabetičari u veoma rizičnoj grupi od razvoja komplikacija tokom infekcije novim virusom COVID-19, Republička stručna komisija za prevenciju i kontrolu šećerne bolesti Ministarstva zdravlja R..
28 феб Zašto žene vole 29. februar?
stivsolu 0 629
Februar je najspecifičniji mesec u godini. Ne samo što je najkraći, već i nema uvek isti broj dana. Godina kada februar ima jedan dan više, 29. dana nazivamo prestupnomgodinom. Takva je svaka četvrta,..
15 јан Postpraznična depresija
stivsolu 0 338
Četiri ideje za prevazilaženje postpraznične depresije Pripremali ste se danima. Tražili idealnu odeću za Novogodišnju noć, žurili kod frizera, dokupljivali neke namirnice, možda, u poslednji čas. Bir..
10 јан Detoksikacija posle praznika
stivsolu 0 359
Hrana koju konzumiramo u toku praznika može da dovede do pojave nadutosti, promene raspoloženja, akni, gojaznosti… Ukoliko ste se u toku praznika prejedali, prvenstveno je važno da ne osećate krivicu...
25 дец Kako se u svetu slavi Nova godina?
stivsolu 0 127
Nova godina se tradicionalno slavi 31. decembra sa ciljem da se obeleži početak nove kalednarske godine. Znači, iz praktičnih razloga. A da li ste se ikada zapitali kada je sve to počelo i odakle poti..
12 дец Lepota dolazi iznutra
stivsolu 0 136
Lepota je danas postala imperativ. Iako su se standardi i ideali lepote kroz vreme menjali i iako je tačna stara izreka koja kaže da je lepota u očima posmatrača, svi se slažemo u jednom – zdrava i ne..
20 нов Međunarodni dan deteta
stivsolu 0 221
Širom sveta se danas, 20. novembra, obeležava Međunarodni dan deteta. Ustanovljen je od strane Generalne skupštine Ujedinjenih nacija 1954. godine sa ciljem da se u svim državama slavi istog dana. Bez..
Prikazuje se 1 do 12 od 15 (2 strana)