Galen Pharm
Korpa

Galen Pharm Blog RSS Feed

16 апр Alergije I krpelji: neprijatnost proleća
stivsolu 0 30
Kada nastupi alergija Koliko god svi voleli proleće i lepo vreme, za mnoge  je ovaj period godine pravo mučenje. Buđenje prirode dovodi do buđenja alegija, pa se mnogi od vas verovatno i ne raduju pre..
13 мар NAJPOPULARNIJE BOJE KOSE U 2024.
stivsolu 0 519
Trendovi u frizurama i bojama kose menjaju se brzo, a još brže od kada ih pored frizera diktiraju i influenseri. Uz predloge boja i frizura, sada su tu i filteri koji vam omogućavaju da momentalno vid..
01 мар Glavobolja
stivsolu 0 209
Glavobolja je najčešće stanje bola na koje se pacijenti žale. Postoji više vrsta glavobolja, kao i različiti uzroci njihovog nastanka. Glavobolje znatno smanjuju radnu sposobnost, a smatra se da svaki..
31 јан Nega kose
stivsolu 0 637
OD SUVE I KRTE DO ELASTIČNE I SJAJNE KOSE Negujte svoju kosu jer je ona ukras svakog lica i vaš zaštitni znak. Ukoliko odaberete pravu negu, uživaćete u njenom kvalitetu i izgledu svakog dana. Zato va..
12 јан Zašto koristiti suplemente vitamina D?
stivsolu 0 326
Vitamin D poznat je i kao sunčev vitamin, budući da se u ljudskom telu može proizvesti iz holesterola u koži, kada je ona izložena sunčevim UVB zracima.Ovaj vitamin je po ovome, ali i mnogo čemu drugo..
25 дец ROTAVIRUSI
stivsolu 5 396
ROTAVIRUSI Rotavirusi su veoma čest uzročnik teških, akutnih proliva kod odojčadi i male dece. Uglavnom napadaju odojčad i decu do treće godine, ponekad se mogu javiti i do pete godine. Skoro s..
21 нов KAKO JE NOVEMBAR POSTAO MESEC DECE: DETEMBAR
stivsolu 0 696
Od međunarodnog dana dece do meseca dece: Pre osam godina, brend kom verujemo, Weleda, odlučila je da u Srbiji novembar posveti deci, a od tada do danas, u ni..
29 сеп KARDIOPROTEKTIVI – ČUVARI SRCA
stivsolu 1 789
Svake godine u svetu od bolesti srca i krvnih sudova mozga umire 17,9 miliona ljudi što kardiovaskularne bolesti stavlja na 1. mesto među razlozima smrtnosti. U susret Svetskom danu srca koji se svake..
05 сеп Kako da pripremite kožu za šminku
stivsolu 1 991
Priprema kože za šminku počinje dobrom negom. Puderi i šminka ne treba da prekrivaju nedostatke, već naprotiv – treba da istaknu lepotu vaše kože i vašeg lica. Sada, kada znamo da se savršeni make-up ..
01 авг O dojenju iz prvog lica
stivsolu 1 1041
O DOJENJU IZ PRVOG LICASara Oster Rokvić i Jovana Budima o svim nedoumicama koje prate dojenje Ovo su činjenice koje su “prosta fiziologija”. Obe pratimo razna izlaganja i istraživanja na ovu temu i p..
20 јул Sunce i ja: kakva mi zaštita treba?
stivsolu 5 844
Godinama unazad raste svest o štetnosti sunca na zdravlje i lepotu kože. Od tada, mediji su puni upozorenja o obaveznoj zaštiti pomoću proizvoda sa visokim zaštitnim faktorima (SPF), i čini se da već ..
25 мај Da li je vreme za beta karoten?
stivsolu 31 2061
Stiže nam sunčaniji period godine kada je sve podređeno planiranju odmora, druženju na otvorenom, sunčanju i laganijoj garderobi. Ovo je i početak naših upozorenja da koliko god voleli sunce, treba da..
Prikazuje se 1 do 12 od 55 (5 strana)