Galen Pharm
Korpa

Ostala oprema

Brend: ESENSA
Protect gumirano platno se koristi u bolnicama, kućama u kojima borave slabo pokretni ili povređeni pacijenti, lekarskim ordinacijama, kozmetičkim salonima. Njegove dimenzije su 90x70cm.Način primene: ​Nepromočivo je, lako za održavanje (ručno pranje mlakom vodom do 30ºC, ceđenje, brisanje) i n..
818,40 RSD 930,00 RSD
Ovaj test je pomoć za planiranje porodice. Pruža pouzdane indikacije da li se i kada ovulacija odvija. Ovulacija je trenutak u kojem zrela jajna ćelija se oslobađa iz jednog jajnika u jajovod, gde će biti na raspolaganju da se oplodi za samo nekoliko sati. Ovulacija je izazvana iznenadnim naletom ho..
2.032,80 RSD 2.310,00 RSD
Brend: AFRODITA
Afrodita depilaciona krema za uklanjanje dlačica na posebno osetljivim područjima.Mesto primene:LiceBikini zonaPazuhDelovanje:Nežna formula za neinvazivno, a istovremeno brzo i efikasno uklanjanje dlačica na posebno osetljivim područjima. Sadrži ekstrakt kamilice koji ublažava nadraženost ..
580,80 RSD 660,00 RSD
Brend: AFRODITA
Afrodita depilaciona krema za telo.Mesto primene: TeloDelovanje:Umirujuća formula za nežno, a istovremeno izuzetno brzo i efikasno uklanjanje dlačica. Sadrži ekstrakt kamilice koji blagotvorno smiruje i prijatno osvežava kožu. Predstavlja izvrstan izbor za depilaciju svih tipova kože, posebno o..
580,80 RSD 660,00 RSD
Brend: AFRODITA
Afrodita hydra depilaciona krema - za depilaciju normalne kože.Mesto primene: TeloDelovanje:Hidratantna formula za izuzetno brzo i efikasno uklanjanje dlačica. Sadrži aloe veru koja vlaži, smiruje i štiti kožu od spoljnih uticaja.Rezultat je nakon upotrebe negovana i svilenkasto glatka kož..
580,80 RSD 660,00 RSD
Brend: MSD-BAND
SET Lako i jednostavno za prevenciju i terapiju ravnih stopala.Pedijatri preporučuju – za statiku, motoriku, pravilan razvoj i balans. Priznat od udruženja Američkih fizioterapeuta (APTA) i oficijalni program svih zemalja EU.Set je namenjen za prevenciju i korekciju deformiteta stopala (rav..
3.619,12 RSD 4.112,64 RSD
Brend: ANTINIKOTEA
Antinikotea je preventivni medicinski program, za zaštitu i odvikavanje od pušenja, na zdrav i prirodan način. Antinicotea pruža 70% zaštite i ne menja aromu i ukus cigarete. Štiti i odvikava, predstavlja prirodni put do smanjenja nikotinske zavisnosti i ostavljanja cigareta. Jedan filter služi za 2..
422,40 RSD 480,00 RSD
Delovanje:Baby Ave Patch je osvežavajući flaster za čelo koji trenutno pruža osećaj hlađenja deci koja imaju blagu temperaturu. Bezbedan i spreman za upotrebu bez prethodnog stavljanja u frižider ili zamrzivač. Efekat hlađenja traje i do 8 sati nakon lepljenja. Ne ..
475,20 RSD 540,00 RSD
Brend: 2M
Opis proizvoda:Za 1 dan (4 x 1 pregrada) Dužina 10 cm Odvojene pregrade za pre podne, podne i posle podne Boja bela Pravougaonog oblika..
120,00 RSD
Brend: 2M
Opis proizvoda:Za 7 dana (7 x 3 pregrade) Dužina 14 cm Odvojene pregrade za pre podne, podne i posle podne Boja bela Pravougaonog oblika..
202,50 RSD
Brend: ESENSA
Dr Plant  antibakterijske vlažne maramice omogućavaju održavanje higijene ruku i zaštitu od svih infekcija koje se prenose tim putem. Zahvaljujući formuli obogaćenoj ekstraktom  Aloe vera, ne isušuju kožu i čuvaju njenu prirodnu vlažnost, štiteći je od iritacija.Pogodne su za kućnu upo..
105,60 RSD 120,00 RSD
Brend: ELFI
Vreme za kupanje je vreme kada se završava još jedan dan proveden sa vašom bebom pun novih situacija i radosnih trenutaka. Elfi termometar za kupanje napravljen je od kvalitetne BPA free plastike i ne sadrži živu.Karakteristike:Visokokvalitetan materijal;Ne sadrži živu;Lomljivo!Pre kupanja, obavezno..
364,32 RSD 414,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 58 (5 strana)