Galen Pharm
Korpa

PLODNOST

Brend: MAX MEDICA
Fertil Max gel se koristi kao vaginalni lubrikant kada postoji želja za začećem.Delovanje:Fertil Max gel je formulisan na bazi hijaluronske kiseline, mlečne kiseline, mineralnih soli, kreatina, karnitina i inozitola, sastojaka koji sinergističkim delovanjem:Stvaraju optimalnu sredinu za spermatozoid..
1.482,62 RSD 1.684,80 RSD
Brend: MAX MEDICA
Zahvaljujući multi-target efektu, deluje na različite uzroke infertiliteta, poboljšava parametre spermograma i pomaže kod smanjenog libida i impotencije. Fertil Max ima pozitivan efekat na proces spermatogeneze, povećanje koncentracije i poboljšanje pokretljivosti i morfologije spermatozoida, kao i ..
6.107,92 RSD 6.940,82 RSD
Brend: BIVITS
BiVits® ACTIVA Cink - kada prvo pomisliš na imunitetDelovanje:Formulacija koja obezbedjuje 10mg cinka u jednoj tableti. BiVits® ACTIVA Cink sadrži organski cink-citrat, oblik koji obezbedjuje bolju apsorpciju i raspoloživost cinka u organizma.Cink je mineral od esencijalnog značaja za organizam..
1.042,80 RSD 1.185,00 RSD
Brend: BIVITS
BiVits® ACTIVA Cink i Selen - kada su ti potrebni čuvari ćelijaDelovanje:Jedinstvena formulacija koja obezbedjuje snažan sinergistički efekat cinka i selena. BiVits® ACTIVA Cink Selen sadrži 10 mg cink-citrata i 55 µg L-selenometionina, organske oblike minerala koji obezbedjuju bolju apsorpciju i is..
1.702,80 RSD 1.935,00 RSD
Brend: VEMAX PHARMA
Genante je inovativni proizvod razvijen na osnovu nauke o humanoj reprodukciji, baziran na Revifast tehnologiji, koji deluje na mitohondrije reproduktivnih ćelija muškaraca i žena kao energetski booster i predstavlja jedinstveno specifično terapijsko rešenje infertiliteta parova.Delov..
2.661,12 RSD 3.024,00 RSD
Delovanje:Cink je veoma važan mineral koji je neophodan za pravilan rast i razvoj. Cink doprinosi jačanju imuniteta i očuvanju zdravlja kostiju, kože, kose, noktiju, vida i reproduktivnih organa.Redovan unos cinka je potreban jer telo ne može da ga deponuje i naknadno koristi. I pored toga što je ov..
343,20 RSD 390,00 RSD
Brend: HEALTH AID
Delovanje:Prostavital je specijalno formulisana i pažljivo balansirana kombinacija testeraste palme, koprive, ulja semenki bundeve, vitamina, minerala i aminokiselina za normalnu funkciju prostate. Cink doprinosi zdravoj plodnosti i reprodukciji, i održavanju normalnog nivoa testosterona u krvi, dok..
3.011,71 RSD 3.422,40 RSD
Brend: HEALTH AID
Delovanje:Sex-o-vit forte tablete - sinergistički spoj esencijalnih vitamina, minerala i aminokiselina sa žen-šenom i ginko bilobom koji daje potpuno izbalansiranu formulaciju za maksimalan efekat. Vitamin C doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Koren žen-šena doprinosi оdržavanju izdržlji..
3.260,66 RSD 3.705,30 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)