Galen Pharm
Korpa

Premium PHARMA

Belluro Forte je potpuno prirodan preparat na bazi ekstrakata uve, kurkurzne svile i cinka koji deluje uroantiseptički i anitmikrobno. BellUro Forte tablete su dijetetski suplement na bazi cinka, ekstrakata uve i kukuruzne svile, namenjen zdravlju urinarnog trakta žena i muškaraca.Ekstrakt uveList u..
2.296,80 RSD 2.610,00 RSD
Biota intima gel je blago i pH-prilagođeno sredstvo za svakodnevno održavanje zdrave i čiste intimne regije.Delovanje:Gel koji nežno čisti intimnu regiju. Blaga hipoalergena formula bogata biljnim ekstraktima. Optimalna pH vrednost. Održava vaginalnu mikrobiotu u ravnoteži. Pruža dugotrajan ose..
897,60 RSD 1.020,00 RSD
BIOTA INTIMA KAPSULE A15
AKCIJA OD 01.12-30.12.2023. -20 %
Delovanje:BIOTA intima kapsule predstavljaju jedinstvenu kombinaciju čak 6 visokospecifičnih probiotskih bakterija i dva ključna imunomodulatora: Laktoferin i Vitamin D.Najzastupljenije bakterije u vaginalnoj mikrobioti zdrave žene pripadaju grupi laktobacila. Ove bakterije održavaju kiselo okruženj..
1.388,00 RSD 1.735,00 RSD
Delovanje:BIOTA intima kapsule predstavljaju jedinstvenu kombinaciju čak 6 visokospecifičnih probiotskih bakterija i dva ključna imunomodulatora: Laktoferin i Vitamin D.Najzastupljenije bakterije u vaginalnoj mikrobioti zdrave žene pripadaju grupi laktobacila. Ove bakterije održavaju kiselo okruženj..
2.640,00 RSD 3.000,00 RSD
Biota intima krema je namenjena za negu, regeneraciju i vlaženje intimne regije.Delovanje:smanjuje neprijatan osećaj suvoće vaginalne sluzniceneguje intimnu regijuubrzava zarastanje rana održava optimalan pHnamenjena je ženama u menopauzi, pre i nakon prirodnog porođaja, kao pomoćni tretman va..
1.020,00 RSD
Delovanje:Biota intima vlažne intimne maramice su razvijene kako bi odgovorile zahtevima modernog načina života.Pravilna higijena intimne regije igra veliku ulogu u zdravlju urogenitalnog trakta.Biota intima maramice sa ekstraktima zelenog čaja, aloje i nevena momentalno pružaju osećaj dugotrajne sv..
396,00 RSD 450,00 RSD
Climax Control kapsule su razvijene i formulisane od strane farmaceuta i lekara tako da omoguće lakše prevazilaženje menopauzalnih tegoba koje se javljaju usled hormonske neravnoteže u ovom periodu:Navale vrućine – valunziRazdražljivost, nervozaNesanicaPojačano znojenjeSuvoća kože i sluzokožeSmanjuj..
1.861,20 RSD 2.115,00 RSD
Delovanje:Glutation je dijetetski suplement namenjen pravilnom funkcionisanju svih ćelija. Predstavlja najvažniji intraćelijski protektor i antioksidans.Prirodno se nalazi u našem organizmu, a najviše ga ima u jetri i plućima. Odgovoran je za brzu eliminaciju ćelijskih toksina, za buđenje T limfocit..
4.047,12 RSD 4.599,00 RSD
Oralne kapsule za zdravu trudnoću.Delovanje:Maternity kapsule su razvijene i formulisane tako da pruže podršku u: Održavanju zdrave trudnoće Prevenciji spontanih pobačaja i prevremenih porođajaSprečavanju nastanka prevremenih kontrakcijaFolna kiselina u aktivnom obliku metil folata smanjuj..
2.046,28 RSD 2.325,32 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)