Galen Pharm
Korpa

Premium PHARMA

Delovanje:Gel koji nežno čisti intimnu regiju. Blaga hipoalergena formula bogata biljnim ekstraktima. Optimalna pH vrednost. Održava vaginalnu mikrobiotu u ravnoteži. Pruža dugotrajan osećaj svežine i čistoće tokom celog dana.Namenjen je tokom lečenja vaginalnih infekcija, ženama u menopauzi, u trud..
910,81 RSD 1.035,01 RSD
Delovanje:BIOTA intima kapsule predstavljaju jedinstvenu kombinaciju čak 6 visokospecifičnih probiotskih bakterija i dva ključna imunomodulatora: Laktoferin i Vitamin D.Najzastupljenije bakterije u vaginalnoj mikrobioti zdrave žene pripadaju grupi laktobacila. Ove bakterije održavaju kiselo okruženj..
1.599,00 RSD
Biota intima krema je namenjena za negu, regeneraciju i vlaženje intimne regije.Delovanje:smanjuje neprijatan osećaj suvoće vaginalne sluzniceneguje intimnu regijuubrzava zarastanje rana održava optimalan pHnamenjena je ženama u menopauzi, pre i nakon prirodnog porođaja, kao pomoćni tretman va..
1.050,72 RSD 1.194,00 RSD
Delovanje:Biota Intima maramice za intimnu negu umiruju, neguju, čiste i štite intimno područje. PH je prilagođen intimnoj regiji. Biorazgradive su i mogu se nakon korišćenja baciti u toalet.100% pamuk. Sastav:Sadrže mlečnu kiselinu kao i ekstrakte zelenog čaja, aloje i nevena.Bez alkohola, par..
415,81 RSD 472,51 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)