Galen Pharm
Korpa

MAX MEDICA

MAX MEDICA
Brend: MAX MEDICA
Delovanje:Rehidro Max je glukozno-elektrolitni prašak sa dodatkom probiotika Saccharomyces boulardii namenjen za pripremu rastvora za rehidraciju dece i odraslih i obnovu crevne mikroflore. Preporučuje se njegova primena kod lakšeg i srednje teškog stepena dehidracije, praćenog prolivom i/ili povrać..
1.082,41 RSD 1.230,01 RSD
Brend: MAX MEDICA
Delovanje:Imuno Complex Max je dodatak ishrani koji sadrži vitamin C, cink, bakar, selen i beta – glukan (β-glukan). Vitamin C i mikroelementi cink, bakar i selen su esencijalni za čovekov organizam, moraju se unositi hranom ili putem dodataka ishrani jer se ne stvaraju u organizmu čoveka. Beta-gluk..
963,61 RSD 1.095,01 RSD
Brend: MAX MEDICA
Delovanje:problemi sa snom i depresijom, kao prevencija gubitka pamćenja, kod mišićnih i nervnih bolova, prevencija bolesti srca i moždanog udara, preporučuje se kod osoba koje dugotrajno upotrebljavaju alkohol,Sastav: Aktivna komponenta 1 kapsula (..
363,00 RSD 412,50 RSD
Brend: MAX MEDICA
Aktivni oblik folne kiseline. Za žene koje planiraju trudnoću i trudnice. Doza u skladu sa preporukama za suplementaciju u trudnoći.Delovanje:Tetrafol tablete sadrže 600 µg kalcijum-L-metilfolata u jednoj tableti. Namenjene su trudnicama i ženama koje planiraju trudnoću.Dodatnim unosom folne kiselin..
1.188,01 RSD 1.350,01 RSD
Brend: MAX MEDICA
Delovanje:srčana slabost i oboljenje srćanog mišića, povećanje holesterola i triglicerida, angina pectoris i infarkt miokarda, povišenog krvnog pritiska, alcheimerove bolesti, parkinsonove bolesti, kancera, poboljšava rad imunog sistemaSastav:​ Akt..
963,61 RSD 1.095,01 RSD
Brend: MAX MEDICA
Femminex kapsule formulisane na bazi kurkume, kvercetina, DHA, N-acetilcisteina, vitamina E i selena pomažu u terapiji endometrioze, kao i u cilju ublažavanja simptoma dismenoreje.Delovanje:Aktivni sastojci kurkume deluju antioksidativno i antiinflamatorno i na taj način doprinose smanjenju rasta i ..
3.066,63 RSD 3.484,81 RSD
Brend: MAX MEDICA
Fertil Max gel se koristi kao vaginalni lubrikant kada postoji želja za začećem.Delovanje:Fertil Max gel je formulisan na bazi hijaluronske kiseline, mlečne kiseline, mineralnih soli, kreatina, karnitina i inozitola, sastojaka koji sinergističkim delovanjem:Stvaraju optimalnu sredinu za spermatozoid..
1.482,62 RSD 1.684,80 RSD
Brend: MAX MEDICA
Zahvaljujući multi-target efektu, deluje na različite uzroke infertiliteta, poboljšava parametre spermograma i pomaže kod smanjenog libida i impotencije. Fertil Max ima pozitivan efekat na proces spermatogeneze, povećanje koncentracije i poboljšanje pokretljivosti i morfologije spermatozoida, kao i ..
6.107,92 RSD 6.940,82 RSD
Brend: MAX MEDICA
Delovanje:Ginko 40 kapsule formulisane su na bazi ekstrakta lista ginko bilobe koji doprinosi mentalnim i kognitivnim aktivnostima i podstiče perifernu cirkulaciju.Ginkgo biloba poboljšava memoriju i druge moždane aktivnosti, smanjuje depresiju i bolove uzrokovane migrenom. Utiče na poboljšanje cirk..
349,07 RSD 396,67 RSD
Brend: MAX MEDICA
Delovanje:Ginko Max kapsule doprinose poboljšanju cirkulacije, koncentracije i pamćenja.Najbolji učinak Ginko Max-a uočen je u ublažavanju tegoba moždanog stabla. Povećava protok krvi kroz kapilare čime pojačava perifernu cirkulaciju. Osim toga, pozitivno deluje na elastičnost vena, pa se može prime..
671,49 RSD 763,06 RSD
Brend: MAX MEDICA
Delovanje:vrtoglavica, šum u ušima, glavobolja, oslabljeno pamćenje, nesanica, neraspoloženje, osećaj strahaSastav: Aktivna komponenta 1 kapsula (0,6 g) 100 g proizvoda PDU* Suvi ekstrat lista ginka (Ginkgo bilobae folium extractu..
646,81 RSD 735,01 RSD
Brend: MAX MEDICA
Delovanje:za ublažavanje tegoba u menopauzi, kao dodatna terapija kod osoba sa osteoporozom, kod osoba sa srčanim oboljenjima,Sastav: Aktivna komponenta 100 g proizvoda 1 kapsula (0,2 g) PDU* Suvi ekstrakt soje (minimalni sadržaj izoflavo..
739,21 RSD 840,01 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 82 (7 strana)