Galen Pharm
Korpa

Čajne mešavine

Pred vama je Kraljevski napitak Đumbir - MED I LIMETA koji se sastoji od 65% đumbira i koji pored brojnih zdravstvenih benefita ima prijatan, osvežavajući ukus.Delovanje:Đumbir je jedna od najpoznatijih biljaka na svetu, a kaže se i da je samo pola kašičice ove biljke dovoljno da razbudi organizam i..
715,50 RSD
Jedinstvena kombinacija đumbira i zelenog caja iz Šri Lanke ogleda se u tome sto đumbir u kombinaciji sa drugim biljkama pojačava njihovo dejstvo tako da je postignut efekat sinergije ova dva veoma korisna biljna sastojka koji su veoma cenjeni i deluju blagotvorno na zdravlje ljudi i celokupan organ..
715,50 RSD
GASTRO MIX – mešavina biljnog čaja za očuvanje zdravlja želudačne sluzokože preporučuje se za olakšanje varenja, kod bolova i osećaja pečenja u želucu.Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav Čaja kod upale želudačne sluznice pokazuju protivupalno dejstvo, a prisutne sluzi oblažu i deluj..
504,24 RSD 573,00 RSD
LAXO MIX mešavina biljnog čaja za čišćenje preporučuje se u slučaju zatvora, za regulisanje stolice.Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav LAXO MIX – mešavine biljnog čaja za čišćenje povoljno deluju na olakšanje varenja, eliminisanje gasova, ublažavanje grčeva, takođe, stimulišu crevn..
456,72 RSD 519,00 RSD
ASTMO MIX – mešavina biljnog čaja za očuvanje zdravlja disajnih puteva preporučuje se za olakšavanje iskašljavanja i ublažavanje tegoba kod astme.Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav ASTMO MIX – mešavine biljnog čaja za očuvanje zdravlja disajnih puteva povoljno deluju na oblaganje n..
476,52 RSD 541,50 RSD
ULKO MIX – mešavina biljnog čaja za očuvanje integriteta želudačne sluznice preporučuje se za olakšanje varenja, ublažavanje tegoba i bolova u želucu.Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav ULKO MIX – mešavine biljnog čaja za očuvanje integriteta želudačne sluznice povoljno deluju na ol..
443,52 RSD 504,00 RSD
BILAX – mešavina biljnog čaja za očuvanje normalne funkcije creva kod zatvora preporučuje se u slučaju povremenih zatvora, 2-3 puta sedmično, za regulisanje stolice.Aktivni sastojci lekovitog bilja povoljno deluju na ubrzanje crevnog tranzita stimulisanjem crevne peristaltike i povećanjem volumena c..
559,68 RSD 636,00 RSD
Brend: ADONIS
Delovanje:Istraživanja su pokazala da sastojci plodova brusnice uništavaju bakteriju Helikobakter pylori, najčešćeg uzrocnika čira na želudcu. Korišćenje čaja brusnice podiže nivo dobrog holesterola, čime znatno smanjuje rizik kardiovaskularnih oboljenja. Najvažnija uloga brusnice je u sprečavanju p..
225,00 RSD
Brend: AMER PROM
Služi za uživanje i bogat je bioflavonoidima. Dijetetski proizvod osmišljen da kompenzuje odsustvo aktivnih principa korisnih u svakodnevnoj ishrani.Delovanje: Antioksidant. Dobar je u borbi protiv bakterije "helicobacter pylory" i gljivice kandide. Koristi se u prevenciji i lečenju svih v..
255,00 RSD
Brend: ZEIN PHARMA
Mešavina biljnog čaja sa udelom Brusnice 50%.Delovanje:Istraživanja su pokazala da sastojci plodova brusnice uništavaju bakteriju Helikobakter pylori, najčešćeg uzrocnika čira na želudcu. Najvažnija uloga brusnice je u sprečavanju ponovnih upala mokraćnih puteva, budući da sastojci brusnice one..
633,60 RSD 720,00 RSD
GLUKO MIX – mešavine biljnog čaja za normalni metabolizam glukoze preporučuje se: kao pomoćno sredstvo za regulisanje nivoa šećera u krvi uz odgovarajuću terapiju i higijensko-dijetetski režim.Sastav:Pasuljevina (Phaseoli legumen)List breze (Betulae folium)Herba borovnice (Myrtilli herba)List crnog ..
456,72 RSD 519,00 RSD
HEPATO MIX – mešavina biljnog čaja za očuvanje funkcije jetre preporučuje se za čišćenje (detoksikaciju) jetre posle dugotrajne medikamentozne terapije ili svakodnevne izloženosti toksičnim materijama, kod dugotrajne, preterane upotrebe alkohola i kao podrška fiziološkim funkcijama jetre. Aktiv..
443,52 RSD 504,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 59 (5 strana)