Galen Pharm
Korpa

ČAJ 12 NEFROLIT MIX 100G

ČAJ 12 NEFROLIT MIX 100G
ČAJ 12 NEFROLIT MIX 100G
Opis
NEFROLIT MIX – mešavina biljnog čaja za očuvanje normalne funkcije bubrega preporučuje se kao preventiva ili u slučaju bolova, grčeva i otežanog mokre..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

443,52 RSD

Cena u apotekama: 504,00 RSD

Vaša ušteda 60,48 RSD

NEFROLIT MIX – mešavina biljnog čaja za očuvanje normalne funkcije bubrega preporučuje se kao preventiva ili u slučaju bolova, grčeva i otežanog mokrenja usled prisustva kamena ili peska u bubregu

Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav ove čajne mešavine svojim diuretičnim efektom povoljno deluju na olakšanje izmokravanja i na sprečavanje formiranja peska i kamena u bubrezima. Takođe, svojim antiseptičnim dejstvom aktivni sastojci deluju preventivno na eventualne infekcije mokraćnih kanala, a jedinjenja sa spazmolitičnim efektom deluju na ublažavanje bolova i grčeva glatke muskulature mokraćnih puteva.

Sastav:

Koren zečjeg trna (Ononidis radix)

List breze (Betulae folium)

Plod šipurka (Cynosbati fructus)

List peršuna (Petroselini folium)

Plod mirođije (Anethi fructus)

Plod kleke (Juniperi fructus)

List uve (Uvae ursi folium)

Herba rastavića (Equiseti herba)

Način primene:
Supenu kašiku čaja preliti sa 200 ml hladne vode, sud poklopiti, zagrejati do ključanja, ostaviti da stoji jedan sat, procediti. Piti tri puta dnevno pre jela po 200 ml zaslađenog čaja.
Ograničenja u upotrebi: tokom trudnoće i dojenja kao ni deci mlađoj od 12 godina ne preporučuje se upotreba NEFROLIT MIX – mešavine biljnog čaja za očuvanje normalne funkcije bubrega.

Pakovanje: 100g

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro