Priprema kože za šminku počinje dobrom negom. Puderi i šminka ne treba da prekrivaju nedostatke, već naprotiv – treba da istaknu lepotu vaše kože i vašeg lica.

Sada, kada znamo da se savršeni make-up ne može postići bez adekvatne nege kože lica, možemo da se vratimo temi.

Šta podrazumeva dobra priprema za šminku? 

- Kvalitetnu hidrataciju koja će dati koži jedar izgled i sprečiti da se na dehidriranim delovima šminka nagomila i izgleda neuredno.
- Glatku završnicu na kojoj će se šminka ravnomerno rasporediti.
- Fini film koji prekriva kožu ali nije previše mastan da se šminka ne bi rastapala i klizila sa kože.
- Proizvod koji će biti pogodan za vašu kožu, naročito ako je ona osetljiva.

Da biste dobili idealnu podlogu za šminku, najčešće je potrebno nekoliko preparata – serum, krema, a ako govorimo o vedrim i sunčanim danima, neophodno je da ispod šminke imate i zaštitu od sunca!

Naravno, sve ovo vam može pokriti i jedna kvalitetna višenamenska krema, ona koja neguje lice i telo, koja se može koristiti u svako doba dana, koja u isto vreme neguje i čini idealnu podlogu za šminku.

Ali, kvalitetne višenamenske kreme su veoma retke.

Ako potražimo savet profesionalnih šminkera, većina njih će reći jednostavno: uzmi Embryolisse. Jednu od tri LCC kreme.

KULTNA FRANCUSKA KREMA - EMBRYOLISSE LAIT-CREME CONCENTRE

Decenijski favorit svetskih šminkera, Embryolisse Lait-Creme Concentre (LCC), odnosno Višenamenska hranljiva hidratantna krema, stekla je kultni status i među potrošačima koji je u celom svetu zovu jendostavno: “francuska krema”. Kada neki proizvod formuliše dermatolog, prodaje farmaceut, vole potrošači, a pritom je favorit make-up umetnika već 70 godina, to mora biti nešto posebno.

Nega treba da sadrži samo izbalansiranu koncentraciju neophodnih aktivnih supstanci koje su potrebne koži da bi ostala zdrava i lepa - ni manje, ni više od toga - ova tako jednostavna filozofija jednog dermatologa iz 1950. godine i danas čini suštinu obećanja brenda Embryolisse.

Delotvorna, dostupna, multifunkcionalna, LCC je krema zasnovana na najvažnijim farmaceutskim principima: visoka tolerancija kože i efikasnost zasnovana na sastojcima uglavnom prirodnog porekla, sa dugom tradicijom upotrebe u kozmetici: ši puter, aloja vera, soja, pčelinji vosak, hijaluronska kiselina ili kolagen.

Ipak, ne bi postala kultna da nije donela i uživanje u upotrebi uz baršunast, mek osećaj na koži.

Još jedan adut: multifunkcionalnost! LCC je namenjena efektnoj nezi kože lica i tela za celu porodicu, možete je koristiti kao masku za hidrataciju, podlogu za šminku, kremu za skidanje šminke, za negu ruku, posle brijanja ili sunčanja – uvek kada je potrebno brzo kožu umiriti, hidrirati, nahraniti. LCC je krema podjednako dobra za kožu cele porodice jer obezbeđuje dnevne potrebe hrane i vode za različite tipove kože.

ZA POSEBNO OSETLJIVU KOŽU – EMBRYOLISE LAIT-CREME SENSITIVE

Embryolisse je pre nekoliko godina kreirao LCC kremu posebno namenjenu za osobe sa osetljivom i reaktivnom kožom, koju mogu da koriste čak i bebe. LC Sensitive, osim što hrani i hidrira, ona umiruje i štiti od uticaja spoljne sredine. Hipoalergena formulacija bez dodatih mirisa bazirana je na 98% sastojaka prirodnog porekla, među kojima su aloe vera, proteini soje, ši puter i pčelinji vosak.

Njena lagana, kremasto-mlečna tekstura pružiće fini svilen sloj idealan za nastavak šminkanja.

Ako vaša koža burno reaguje na vrućinu, hladnoću, na sastojke šminke i kozmetike, ako se lako zacrveni, često pecka... Za vas je LC Sensitive. Ali i ako, jednostavno, ne volite mirise u svojoj nezi.

ZA DNEVNU ZAŠTITU OD SUNCA – LAIT-CREME MULTI-PROTECTION SPF 20

Za dodatnu zaštitu tokom sunčanih i vedrih dana, kultna krema dobila je zaštitu od UV zračenja, plave svetlosti i infracrvenih zraka. Ujedno pruža zaštitu od dnevnog zagađenja i prevremenog starenja kože.

Bazirana na sastojcima LCC kreme, Lait-Creme Multi-Protection SPF 20, dobila je filtere i vitamin E kao antioksidant, a sačuvala sva dobra svojstva čuvene, višenamenske, bazične, “francuske kreme”.

Sada imate širi izbor jedne višenamenske kreme koja služi kao hranljiva i hidrirajuća krema za lice i telo za celu porodicu, kao podloga za šminku, za umirenje osetljive kože i za zaštitu od zračenja koje izaziva ubrzano starenje kože. Izbor je vaš.