Galen Pharm
Korpa

MINTMEDIC

Brend: MINTMEDIC
Delovanje:CALMID je jedinstvena kombinacija neuraktivnih komponenti GABA-ei 5-HTP-a koje, uz podršku odabranih minerala i vitamina (cink i vitamin B6), doprinose:pravilnom funkcionisanju nervnog sistemasmanjenju stresa, umora i iscrpljenostipsihofizičkom balansu i zdravom spavanjuregulisanju telesne..
1.397,88 RSD 1.588,50 RSD
Brend: MINTMEDIC
Delovanje:Naticol®- hidrolizovani prirodni riblji kolagen tipa I ima malu molekulsku masu, bolju apsorpciju u odnosu na ostale kolagene životinjskog porekla, apsorbuje se 1,5 puta efikasnije.Način primene:Popiti 1 stik dnevno nakon obroka. Rastvoriti sadržaj kesice u 200 ml vode, soka, jogurta ili n..
2.046,00 RSD 2.325,00 RSD
Brend: MINTMEDIC
Delovanje:Nice tablete su dodatak ishrani sa ribljim kolagenom, hijaluronskom kiselinom i vitaminima B7, C i E, namenjen normalnoj funkciji kolagena u organizmu. Kolagen je strukturni i najzastupljeniji protein, osnovni je sastojak vezivnog tkiva, kožnog tkiva, kao i tkiva kostiju i zuba. Čini i..
1.716,00 RSD 1.950,00 RSD
Brend: MINTMEDIC
OrtoCal je dijetetski proizvod namenjen očuvanju zdravlja zglobova, održavanju strukture zglobova i njihove normalne funkcije.Delovanje:OrtoCal kapsule sadrže patentiran kompleks sa kalcijumom i kolagenom – CalGo® i hijaluronsku kiselinu, ekstrakt smole tamjana, đumbir, vitamine D3 i K2, minerale ba..
1.974,72 RSD 2.244,00 RSD
Brend: MINTMEDIC
UNFLU BRONCHI je dodatak ishrani koji doprinosi otklanjanju tegoba kod produktivnog kašlja. Sinergističkim delovanjem komponenata preparata postiže se blagotvorno delovanje na sluzokožu grla i gornjih disajnih puteva, razlaganje sekreta i olakšano iskašljavanje.Delovanje:Pelargonium sidoides, biljka..
521,40 RSD 592,50 RSD
Brend: MINTMEDIC
Delovanje:UNFLU je jedinstveni dodatak ishrani koji doprinosi pravilnoj funkciji respiratornog i imunog sistema dece i odraslih. Može se primenjivati uz antibiotsku i drugu terapiju. Osnovnu komponentu preparata čini ekstrakt Pelargonium sidoides (Afrička muškatla), koji ispoljava antibakt..
389,40 RSD 442,50 RSD
Brend: MINTMEDIC
UNFLU IMMUNO je jedinstveni dodatak ishrani koji doprinosi pravilnoj funkciji imunskog sistema kod dece i odraslih. Zbog sinergističkog delovanja pažljivo odabranih biljnih ekstrakata, vitamina i minerala, preporučuje se kod pada imuniteta, kod umora i iscrpljenosti, za povećanje energije.Takođe se ..
1.584,00 RSD 1.800,00 RSD
Brend: MINTMEDIC
Delovanje:UNFLU KIDS, rastvor za oralnu upotrebu je dijetetski suplement za decu uzrasta iznad 3 godine i odrasle, sa cinkom i ekstraktima korena pelargonijuma (afričke muškatle), ploda zove i ploda acerole sa vitaminom C, namenjen imunitetu i respiratornom zdravlju. Pelargonijum doprinosi respirato..
778,80 RSD 885,00 RSD
Brend: MINTMEDIC
Delovanje:Jedini direkt oblik sa postepenim oslobađanjem vitamina C.Proizveden po najsavremenijoj M.A.T.R.I.S tehnologiji (kako bi efekat vitamina C bio farmakološki potpuno uspešan, potrebno je da organizam u toku dana dobija pravilno doziranje a što se u slučaju VITAMMINE C TIME RELEASE DIRECT pos..
646,80 RSD 735,00 RSD
Brend: MINTMEDIC
Delovanje:VITAMMINE D3K2 DIRECT 1000IU kod blažih oblika hipovitaminoze, sprečava demineralizaciju kostiju i deluje preventivno kod procesa osteoporoze. Takođe kod blažih stanja autoimunih, malignih, kardiovaskularnih i drugih oboljenja gde je potrebna nadoknada vitamina D.Preporučuje se o..
594,00 RSD 675,00 RSD
Brend: MINTMEDIC
Delovanje:VITAMMINE D3K2 DIRECT FORTE 2000IU kod izraženih oblika hipovitaminoze, osteomalacije i osteoporoze. Takođe kod težih stanja autoimunih, malignih, kardiovaskularnih i drugih oboljenja gde je potrebna značajnija nadoknada vitamina D.Preporučuje se osobama sa deficitom vitamin..
909,48 RSD 1.033,50 RSD
Brend: MINTMEDIC
Delovanje:VITAMMINE Fe+Lactoferrin DIRECT je jedinstven dodatak ishrani na bazi gvožđa, vitamina B12, Vitamina C, folata i laktoferina. Namenjen je osobama sa smanjenim nivoom gvožđa, sa povećanom potrebom za unosom gvožđa kao što su trudnice, dojilje, žene u reproduktivnom periodu, žene sa obi..
1.782,00 RSD 2.025,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 13 (2 strana)