Galen Pharm
Korpa

ZODEKS ČAJ 70G

ZODEKS ČAJ 70G
ZODEKS ČAJ 70G
Opis
Zodeks čaj sadrži mešavinu usitnjeninh biljnih droga sa uroantiseptičnim i diuretskim dejstvom. Preporučuje se kod lakših zapaljenja mokraćnih kanala ..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.430,00 RSD

Cena u apotekama: 1.625,00 RSD

Vaša ušteda 195,00 RSD

Zodeks čaj sadrži mešavinu usitnjeninh biljnih droga sa uroantiseptičnim i diuretskim dejstvom. Preporučuje se kod lakših zapaljenja mokraćnih kanala i bešike, i kao pomoćno sredstvo kod težih oboljenja, uz odgovoarajuće lekove koje propiše lekar. Koristi se i za pojačano izlučivanje mokraće, čime se sprečava mogućnost nastanka bubrežnog kamenca. Posebno se preporučuje osobama sklonim čestim infekcijama mokraćnih puteva, kao i onima sa povećanim rizikom od razvoja bubrežnog kamenca.

Delovanje:
Povećano izlučivanje mokraće povoljno utiče na ishod zapaljenja mokraćnih puteva i pomaže kod tegoba izazvanih bubrežnim kamencem. Pored toga, bolje ispiranje mokraćnih kanala i bešike omogućava brže izbacivanje uzročnika zapaljenja.

Sastav:
Sastav (100 ml):

  • Equiseti herba 25,0 g
  • Solidaginis virgaureae herba 25,0 g
  • Salicis cortex 20,0 g
  • Betulae folium 17,0 g
  • Juniperi fructus 13,0 g

Način primene:
Vrhom punu kafenu kašičicu čaja preliti sa 200ml ključale vode, poklopiti, ostaviti da stoji 20 minuta i procediti. Uzimati četiri puta dnevno po šolju čaja između obroka. Čaj koristiti sveže pripremljen.

Napomena:
Primena proizvoda kontraindikovana je kod pacijenata sa edemom izazvanim srčanom ili bubrežnom insuficijencijom, pacijenata sa preosetljivošću na salicilate, kod dece (zbog veze između salicilata i Rejesovog sindroma). Kontraindikovana je primena kod trudnoće i dojenja, kao i kod nekih inflamatornih oboljenja bubrega. U slučaju pojave preosetljivosti na neki od sastojaka čaja, treba odmah prekinuti sa korišćenjem proizvoda. Nalažu se mere opreza i konsultacije sa lekarom ili farmaceutom kod ozbiljnih infektivnih oboljenja, srčane insuficijencije i hipertonije.
Proizvod nije zamena za zdravu i uravnoteženu ishranu. Preporučena doza ne sme se prekoračiti. Proizvod nije namenjen za dijagnozu i lečenje bilo koje bolesti.
O pripremi preparata Zodeks čaja kod dece mlađe od 12 godina, te kod trudnica i dojilja treba se posavetovati sa lekarom ili farmaceutom. Ukoliko tegobe i dalje traju, ili se čak pogoršaju, uprkos primeni Zodeks čaja, treba se obratiti lekaru.

Pakovanje: 70g

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro