Galen Pharm
Korpa

UTIDIR 60 PRAŠAK A10

UTIDIR 60 PRAŠAK A10
AKCIJA OD 01.07-30.07.2024. -15 %
UTIDIR 60 PRAŠAK A10
Opis
Delovanje:Kompletan je i efikasan uroprotektor sa klinički potvrđenim rezultatima. Inhibira adheziju bakterija i smanjuje opterećenost bakterijama uri..
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Min
Sek

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.285,20 RSD

Cena u apotekama: 1.512,00 RSD

Vaša ušteda 226,80 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Brend: RAZNO
 • Šifra proizvoda: 32555
 • Cena u apotekama:: 5
 • Vaša ušteda: 226,80

Delovanje:
Kompletan je i efikasan uroprotektor sa klinički potvrđenim rezultatima. Inhibira adheziju bakterija i smanjuje opterećenost bakterijama urinarni i intestinalnni trakt.
Snažan je u borbi protiv upale. Pogodan je za primenu sa antibioticima i za prevenciju rekurentnih infekcija.

 • Vaccinium M.Aliton (Brusnica) - Sadrži organske kiseline, hipurinsku i hininsku kiselinu, sto doprinosi smanjenju adhezije bakterija na epitel bešike i pomaže odvajanje istih.
 • Arctostaphylos uva –ursi L.Spreng (Medveđe uvo) - Glavni sastojak je arbutin, fenolni glikozid koji je pretvoren u slobodni hidrokvinon. Hidrokvinon je odgovoran za delovanje na nivou mokraćnih puteva.
 • D -manoza je aldoheksoza (monosaharid, epimer glukoze) - Ovaj šećer se izlučuje putem mokraće i vezuje se za Ešerihiju coli i tako sprečava njenu adheziju za epitel mokraćne bešike.
 • Olea eurpe L.( Maslina) - Deluje kao diuretic, tonik, adstrigent, hipotenziv kao i pomoćno sredstvo u terapiji različitih infekcija. Ima visok sadržaj polifenola, među kojima se ističe Oleuropein sa svojim antioksidativnim svojstvima.
 • Inulin je prebiotik, ima povoljan uticaj na creva tako što pospešuje razvoj normalne crvene mikroflore. Na taj način potiskuje razvoj patogenih mikroorganizama i doprinosi dobrobiti celog GIT-a.
 • Orthosiphon aristatus (Ortosifon) je biljka posebno bogata fenolima a naročito flavonoidima, kao što je sinensetin. Ortosifon ima diuretsko dejstvo te promoviše eliminaciju viška tečnosti kroz renalnu aktivnost.
 • Lactobacillus acidophilus - Može vršiti prevenciju adhezije patogenih mikroorganizama za mukozu i urinarni epitel, kao što je E.coli, jedna od najvažnijih za genitourinarne bolesti.

Način primene:
Odrasli: Jednom dnevno, najbolje uveče pre spavanja, na praznu bešiku, što kasnije nakon obroka. Sadržaj kesice razstvoriti u 100ml vode.

OGRANICENJA: Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda!Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama , osobama mlađim od 18 godina.

Sastav:
Inulin - 2,0 g
Manoza (D-manoza) - 500,0 g
Suvi ekstrakt ploda brusnice - 200,0 mg (standardizovano na min 36% proantocijanidina 72,0 g )
Suvi ekstrakt lista medveđeg uva - 200,0 mg (standardizovano na min. 20% hidrohinona 40,0 g)
Suvi ekstrakt lista masline - 100,0 mg (standardizovano na min. 6% oleuropeina)
Lactobacillus acidophilus  - 67,5 mg (150 milijardi ćelija/g)
Suvi ekstrakt lista java čaja - 10,0 mg

Pakovanje: 10 kesica

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro