Galen Pharm
Korpa

URIROYAL PRAŠAK A7

URIROYAL PRAŠAK A7
URIROYAL PRAŠAK A7
Opis
Delovanje:UriRoyal® je inovativni dijetetski proizvod, jedinstvenog i efektnog sastava namenjen za nutritivni tretman urinarnih infekcija izazvanih ba..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.240,80 RSD

Cena u apotekama: 1.410,00 RSD

Vaša ušteda: 169,20 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: PHARMAS
  • Šifra proizvoda: 25854
  • Vaša ušteda:: 169,20
Pregleda: 8993

Delovanje:
UriRoyal® je inovativni dijetetski proizvod, jedinstvenog i efektnog sastava namenjen za nutritivni tretman urinarnih infekcija izazvanih bakterijom Escherichia coli.

D-manoza u UriRoyalu® deluje na jednostavan način tako da se čvrsto veže na površinske izdanke bakterije E. coli. Afinitet vezivanja bakterije E.coli za D-manozu je veći nego afinitet vezivanja za ćelije mokraćne bešike. Bakterija vezana za D-manozu se mehanički, putem mokraće, izbacuje iz tela.
S.Boulardii® u snažnoj dozi od 10 milijardi u jednoj kesici UriRoyala vraća digestivni sistem u ravnotežu i pomaže u tretmanu urinarnih infekcija izazvanih bakterijom E.coli. Štiti dobre bakterije i ubrzava oporavak sluznice creva kod uzimanja antibiotika.

Sastav:

Jedna kesica sadrži: 2 g D-manoze i 10 milijardi kulture živih mikroorganizama kvasaca Saccharomyces cerevisiae var boulardii I-3799 - snažna doza S.boulardii


Način primene
:

Samo 1 kesica na dan!                                                                                             
Sadržaj jedne kesice rastvoriti u 100 ml vode. Popiti sveže pripremljeno. Uzimanje UriRoyal-a se preporučuje uveče pre spavanja na prazan želudac i bešiku. Ne uzimati dodatnu količinu vode.

-Deca od 3-7 godina: napitak pripremljen od 1/2 kesice dnevno. 

-Deca starija od 7 godina i odrasli: napitak pripremljen od 1 kesice dnevno


Pakovanje:
7 kesica

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro