Galen Pharm
Korpa

URIROYAL PRAŠAK A7

URIROYAL PRAŠAK A7
URIROYAL PRAŠAK A7
Opis
Tretman urinarnih infekcija izazvanih bakterijom Escherichia coliDelovanje:UriRoyal® je inovativni dijetetski proizvod, jedinstvenog i efektnog sastav..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.267,20 RSD

Cena u apotekama: 1.440,00 RSD

Vaša ušteda 172,80 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: PHARMAS
  • Šifra proizvoda: 25854
  • Vaša ušteda: 172,80

Tretman urinarnih infekcija izazvanih bakterijom Escherichia coli


Delovanje:
UriRoyal® je inovativni dijetetski proizvod, jedinstvenog i efektnog sastava namenjen za nutritivni tretman urinarnih infekcija izazvanih bakterijom Escherichia coli.

D-manoza u UriRoyalu® deluje na jednostavan način tako da se čvrsto veže na površinske izdanke bakterije E. coli. Afinitet vezivanja bakterije E.coli za D-manozu je veći nego afinitet vezivanja za ćelije mokraćne bešike. Bakterija vezana za D-manozu se mehanički, putem mokraće, izbacuje iz tela.
S.Boulardii® u snažnoj dozi od 10 milijardi u jednoj kesici UriRoyala vraća digestivni sistem u ravnotežu i pomaže u tretmanu urinarnih infekcija izazvanih bakterijom E.coli. Štiti dobre bakterije i ubrzava oporavak sluznice creva kod uzimanja antibiotika.

Sastav:

Jedna kesica sadrži 2g D-manoze i kulturu živih liofilizovanih kvasaca Saccharomyces boulardii i aromu brusnice.


Način primene:

Sadržaj kesice rastvoriti u 100 ml vode i popiti sveže pripremljen. Uzima se uveče pre spavanja na prazan želudac i bešiku. Deca starija od sedam godina i odrasli: napitak pripremljen od jedne kesice dnevno. Deca od tri do sedam godina: napitak pripremljen od 1/2 kesice dnevno. Kod nekomplikovanih infekcija urinarnog trakta izazvanih bakterijom E. coli terapija traje tri do sedam dana, dok se u tretmanu upornih infekcija koje se ponavljaju preparat koristi tri meseca.


Pakovanje: 7 kesica

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro