Galen Pharm
Korpa

PHARMAS

PHARMAS
Brend: PHARMAS
Delovanje:Za varenje i metabolizam. Sadrži cink koji doprinosi normalnom kiselinsko-baznom metabolizmu, metabolizmu ugljenih hidrata, makronutrijenata, masnih kiselina i normalnoj sintezi proteina. Takođe, doprinosi zaštiti ćelija od oksidacionog stresa. Sadrži vitamin B6 koji doprinosi n..
561,00 RSD 637,50 RSD
Brend: PHARMAS
Delovanje: Dormirin forte je proizvod sa melatoninom koji omogućava  brže uspavljivanje i miran i kvalitetan san. Originalna formula, pored melatonina, sadrži i ekstrakte korena valerijane i lista matičnjaka, dobro poznate prirodne sastojke koji dodatno umiruju i omogućavaju miran s..
660,00 RSD 750,00 RSD
Brend: PHARMAS
Femipause je prirodan proizvod jedinstvene kombinacije sastojaka za ublažavanje tegoba u menopauzi. Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji u kojoj su ključni ekstrakt livadske (crvene) deteline i semenjače semena lana u formulaciji za dan, i melatonin u formulaciji za noć,Femipause obezbeđuje ko..
2.151,60 RSD 2.445,00 RSD
Brend: PHARMAS
Delovanje:Hartikol je inovativni proizvod namenjen održavanju normalne količine holesterola u krvi. Jedini je proizvod na našem tržištu koji osim fermentisanog crvenog pirinča u svom sastavu sadrži i ekstrakt lista artičoke za još bolje delovanje. Dnevnu dozu čini samo jedna kapsula koja sadrži..
1.148,40 RSD 1.305,00 RSD
Brend: PHARMAS
Delovanje: Diarino je novi proizvod za prevenciju i terapiju diareje. Preporučuje se kod proliva izazvanog antibioticima kod dece i odraslih, putničke diareje te akutnog infektivnog proliva. Sadrži kulturu živih liofiliziranih ćelija kvasca Saccharomyces boulardii I-3799 sa 5 milijar..
514,80 RSD 585,00 RSD
Brend: PHARMAS
Delovanje:Dormirin RAPID je jedinstveni proizvod na prirodnoj  bazi sa melatoninom za:Brže utonuće u miran sanDoprinosi skraćenju vremena potrebnog da zaspiteDoprinosi ublažavanju subjektivnih osećaja povezanih sa promenom vremenskih zona pri putovanju avionomSastav:Dormirin RAPID je..
858,00 RSD 975,00 RSD
Brend: PHARMAS
Delovanje:Floriotic Boulardi sadrži visoku koncentraciju dobro poznatih bakterija laktobacila i bifidobakterija uz jedinstvenu kombinaciju S.Boulardii za sinergijski učinak u obnovi crevne mikrobiote koja je u disbalansu kod odraslih i dece.Ubrzava oporavak sluznice probavnog trakta tokom i nakon uz..
410,00 RSD
Brend: PHARMAS
Delovanje:FLORIOTIC BOULARDII ORS je dijetetski proizvod, sa jedinstvenim sastavom, namenjen za potrebe ishrane kod pacijenata sa lakšom do srednje teškom akutnom dijarejom i povraćanjem.Sadrži ORS sa redukovanim osmolalitetom koja je u potpunosti usaglašena sa poslednjim preporukama Svetske zdravst..
792,00 RSD 900,00 RSD
Brend: PHARMAS
FLORIOTIC Daily sadrži čak 2 milijarde dobrih bakterija u samo jednoj kapsuli kao i inulin, kao hranu za dobre bakterije.Delovanje: Živi sojevi probiotskih bakterija obnavljaju i održavaju ravnotežu gastrointestinalne mikroflore, dok je prebiotski sastojak kapsula izvor energije neophodne ..
300,00 RSD
Brend: PHARMAS
Helicobalans je jedinstveni 2 u 1 koncept, kao pomoć u eradikaciji Helicobacter pylori i u obnovi crevne mikrobiote koja je dovedena u disbalans.Delovanje:Za prirodno lečenje gastritisa uzrokovanog infekcijom Helicobacter pylori Kao pomoć u konvencionalnoj terapiji eradikacije Helicobac..
963,60 RSD 1.095,00 RSD
Brend: PHARMAS
Delovanje: Laksamol je proizvod namenjen uspostavljanju redovnog i olakšanog pražnjenja creva. Sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka, laktuloze i glukofragulina iz ekstrakta kore krušine (Rhamnus frangula L.) koji ne izazivaju navikavanje. Svojom jedinstvenom formulacijom na tržištu, na n..
2.574,00 RSD 2.925,00 RSD
Brend: PHARMAS
Delovanje:UriRoyal je jedinstvena kombinacija na tržištu sa D-manozom i S.Boulardii, koja sinergistički deluje na eradikaciju E.Coli.Predstavlja broj 1 za komedikaciju i profilaksu infekcija urinarnog sistema zato što :Efikasan je kod lečenja nekomplikovanih IMS i prevencije rekurentni..
1.034,50 RSD 1.293,12 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)