Galen Pharm
Korpa

TEST VIOLA EARLY PREGNANCY CARE

TEST VIOLA EARLY PREGNANCY CARE
TEST VIOLA EARLY PREGNANCY CARE
Opis
Zašto je ovaj test za Vas važan? Viola Rana Trudnoća identifikuje trudnoću počev od 12 IU/L hCG u urinu, otprilike 10 dana od začeća. hCG (human cho..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

762,30 RSD

Zašto je ovaj test za Vas važan?
Viola Rana Trudnoća identifikuje trudnoću počev od 12 IU/L hCG u urinu, otprilike 10 dana od začeća.
hCG (human chorionic gonadotrophin) je najvažniji hormon za određivanje trudnoće. hCG počinje da raste odmah po začeću i nastavlja sa rastom, udvostručujući se svaka dva do tri dana. Patentiranim testom za određivanje nedelje trudnoće, ne samo da se može za 5 minuta utvrditi da li ste trudni ili ne, već možete ustanoviti koliko daleko je trudnoća napredovala. Ovaj brzi i jednostavan test je veoma lak za tumačenje upoređivanjem inteziteta linije. Dakle, u ovom pakovanju dobijate jedinstvenu mogućnost da saznate u kojoj ste nedelji trudnoće.

Način primene:
Izvođenje testa je moguće u bilo koje doba dana, ali se preporučuje da se izvede sa prvim jutarnjim urinom jer je tada koncentracija hCG-a najveća.

Način izvođenja testa:

  • Držeći test pločicu za vrh, postavite donji deo pločice na kontinuirani mlaz urina oko 3 sekunde.
  • Potopite test pločicu u prethodno uzeti uzorak urina, do maksimalne oznake na pločici i držite potopljenu oko 3 sekunde.

Odložite test pločicu na foliju i pročitajte vaš rezultat testa nakon 5 minuta. 
Ukoliko se pojave dve ljubičaste linije u polju za čitanje rezultata, hCG je detektovan. Možete biti sigurni da ste u drugom stanju čak i ako je donja linija u polju za čitanje testa bledo prebojena.
Molimo Vas da instrukcije za čitanje rezultata u kojoj ste nedelji trudnoće iskoristite tačno nakon 5 minuta od izvođenja testa. 
Test se smatra netačnim ukoliko se ni jedna ljubičasta linija ne pojavi u polju za čitanje rezultata nakon 5 do 10 minuta. 

Sada možete pročitati i proceniti vreme od poslednjeg odnosa i nedelju trudnoće.

Pakovanje: 
Kutija, pakovanje specijalne folije sa test pločicom i sredstvom protiv vlage, instrukcije za upotrebu, instrukcije za čitanje rezultata testa.
Dodatno će Vam trebati: Časovnik sa sekundarom i (opciono) čista posuda za sakupljanje urina.

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro