Galen Pharm
Korpa

TEST ABUGNOST MORFIN I KODEIN

TEST ABUGNOST MORFIN I KODEIN
TEST ABUGNOST MORFIN I KODEIN
Opis
Delovanje: Abugnost MOP laboratorijska test pločica je brz test za otkrivanje opijata kao što su heroin, morfin i kodein. Test u mokraći otkriva morf..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

337,50 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: BIOGNOST
  • Šifra proizvoda: 15405

Delovanje:
Abugnost MOP 
laboratorijska test pločica je brz test za otkrivanje opijata kao što su heroin, morfin i kodein. Test u mokraći otkriva morfin koji je glavi produkt razgradnje posle konzumacije heroina i morfina a podjednako dobro otkriva i tragove kodeina. droge na bazi opijata (npr.heroin) sadrže supstance koje suzbijaju bol delujući na centralni nervni sistem. Velike doze opijata dižu prag tolerancije i izazivaju fiziološku zavisnost kod korisnika pa mogu preći u narkomaniju. Morfin i kodein se mogu otkriti u mokraći nekoliko dana posle konzumacije opijata. Abugnost MOP test otkriva morfin prisutan u uzorku mokraće u koncentraciji od 300 ng/ml.

Način primene:
Testira se samo svež i bistar uzorak mokraće prikupljen u čistu i suvu posudu. Pre početka izvođenja postupka i otvaranja zaštitne folije potrebno je pažljivo pročitati uputstvo za testiranje,u potpunosti. Ukloniti zaštitnu foliju, potom položiti Abugnost test pločicu na čistu i vodoravnu podlogu. Priloženom kapaljkom preneti uzorak mokraće iz posude i držeći kapaljku uspravno, polako ukapati tri kapi u otvor za uzorak označen slovom S. Paziti da se u kapima urina ne nalaze mehurići vazduha. Ostaviti pločicu u istom položajui očitati rezultat testiranja posle tačno 5 minuta.
Pozitivan rezultat: Jedna crveno obojena linija u području kontrole C
Negativan rezultat: Formiranje dve crveno obojene linije u poručju testa T. Intenzitet obojenja linije u području testa T može da varira od bledo ružičaste do crvene, ali bez obzira na intenzitet rezultat se smatra negativnim.
Nevažeći rezultat: Izostanak formiranja linije u području kontrole C po isteku 5 minuta, bez obzira da li je formirana linija u području testa ili nije.

Pakovanje: 1 test pločica
 


 

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro