Galen Pharm
Korpa

CARE DIAGNOSTICA

CARE DIAGNOSTICA
Ovaj test je pomoć za planiranje porodice. Pruža pouzdane indikacije da li se i kada ovulacija odvija. Ovulacija je trenutak u kojem zrela jajna ćelija se oslobađa iz jednog jajnika u jajovod, gde će biti na raspolaganju da se oplodi za samo nekoliko sati. Ovulacija je izazvana iznenadnim naletom ho..
2.032,80 RSD 2.310,00 RSD
Zašto je ovaj test za Vas važan? 95 % svih slučajeva kolorektalnog karcinoma (rak debelog creva) su rezultat benignih promena u početnom stadijumu koje nazivamo polipima. Ukoliko se polipi otkriju na vreme i uklone, razvoj kolorektalnog karcinoma može biti zaustavljen. Ukoliko imate simptome kao št..
1.072,50 RSD
Zašto je ovaj test za Vas važan? Prema istraživanjima Svetske Zdravstvene Organizacije, skoro polovina svetske populacije ima problema sa bakterijom Helicobacter Pylori. Infekcija uzrokovana ovom bakterijom u velikom broju slučajeva ne daje simptome ali ukoliko imate simptome kao što su bol u gornj..
125,20 RSD 142,27 RSD
Zašto je ovaj test za Vas važan? Viola Rana Trudnoća identifikuje trudnoću počev od 12 IU/L hCG u urinu, otprilike 10 dana od začeća. hCG (human chorionic gonadotrophin) je najvažniji hormon za određivanje trudnoće. hCG počinje da raste odmah po začeću i nastavlja sa rastom, udvostručujući se svak..
858,00 RSD
Normalna vaginalna flora pruža prirodnu zaštitu protiv infekcija. Razne vrste laktobakterija podržavaju vaginalnu floru, držeći vaginalnu pH vrednost od 3,8 do 4,5 i obezbeđuje zaštitu od gljivica i patogenih bakterija. Vaginalna mikrobiološka neravnoteža, obično izaziva povećanje pH vrednosti veće ..
1.016,40 RSD 1.155,00 RSD
Viola Super test detektuje 5 IU/L hCG u urinu. Dakle, identifukuje trudnoću najranije što je moguće. Ovaj test je duplo senzitivniji u komparaciji sa drugim testovima za trudnoću. Test omogućava sigurnost već od 8 dana od začeća i pouzdan rezultat u roku od 15 minuta. Takođe, sa ovim testom prenat..
1.277,76 RSD 1.452,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)