Galen Pharm
Korpa

SAN SEBASTIJAN SPIRULINA TABLETE 250MG A300

SAN SEBASTIJAN SPIRULINA TABLETE 250MG A300
SAN SEBASTIJAN SPIRULINA TABLETE 250MG A300
Opis
Spirulina je plavozelena alga u obliku spirale. To je jedan od najstarijih oblika fotosintetskih životnih formi, koji stvaraju kiseonik i koji su omog..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.425,60 RSD

Cena u apotekama: 1.620,00 RSD

Vaša ušteda 194,40 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: RAZNO
  • Šifra proizvoda: 22826
  • Vaša ušteda: 194,40

Spirulina je plavozelena alga u obliku spirale. To je jedan od najstarijih oblika fotosintetskih životnih formi, koji stvaraju kiseonik i koji su omogućile evoluciju viših oblika života u prirodi. Spirulina je besmrtan organizam, koji se obnavlja već 3 milijardi godina i sadrži mudrost i iskustvo prirode upisane u svom DNK.

Delovanje:
Upotreba spiruline u ishrani može da pomogne kod ulkusne bolesti, artritisa, alergija, dijabetesa, gojaznosti i povišenog krvnog pritiska. Spirulina je moćan borac protiv slobodnih radikala, koji se stvaraju neprestano u toku disanja, varenja, izlaganja sunčevom zračenju, bakterijskim infekcijama, tokom fizičkih napora i sportskih treninga. Spirulina jača imunitet i štiti jetru, stimuliše relaksaciju krvnih sudova i snižava koncentraciju masti u krvi. Protein iz spiruline, C-fikocianin (C-PC), blagotvorno deluje na proces inflamacije, pomaže očuvanje zdravlja nerava, jetre, ali i ukupnog zdravlja ćelija i tkiva. Spirulina obiluje hlorofilom koji u ljudskom telu deluje na jedinstven i sebi svojstven način: poboljšava snabdevenost krvlju, učestvuje u detoksikaciji organizma i oslobađa od upale, jednog od obeležja hroničnih oboljenja. Hlorofil je bogat izvor beta karotena, proteina, nukleinskih kiselina i vitamina K koji vitaminu D pomaže apsorpciju kalcijuma i učestvuje u prevenciji osteoporoze.
Spirulina obezbeđuje: pravilno i zdravo mršavljenje time što zadovoljava apetit, dugotrajan izvor energije sportistima, ubrzava oporavak posle treninga, pomoć kod problema sa varenjem, neophodne sastojke zeleniša deci i osobama koje ne jedu dovoljno povrća, lakoapsorbujuće gvožđe, jačanje imuniteta.

Sastav:
Proteini i aminokiseline. Spirulina sadrži visokokvalitetne biljne proteine (oko 63%) 3-4 puta više od govedine i 5 puta više od jaja. Ovi proteini su biološki kompletni, jer sadrže sve esencijalne i neesencijalne aminokiseline. Vitamini: Spirulina sadrži pun spektar vitamina u savršeno uravnoteženoj skali. U velikim količinama sadrži beta karoten (vitamin A) – snažan antioksidans koga ima 25 puta više nego u šargarepi. Sadrži sve vitamine B, a posebno je bogata vitaminom B12, znatno više od bilo koje druge hrane, vitamina B1, B2 (riboflavin), B3 (niacin), B5, B6 , B7 (biontin), B9 (folna kiselina) i vitamina C i K. Minerali: Tokom rasta, spirulina upija gotovo sve minerale neophodne za ljudski organizam. Posebno je bogata gvožđem - sadrži ga čak 23 puta više nego spanać, kalcijumom - 300% više nego mleko, a sadrži i cink, selen, magnezijum i fosfor. Esencijalne masne kiseline: Spirulina sadrži neophodne Omega 3 i 6 masne kiseline, uključujući i GLA (gama linoleinska kiselina), koja se u tom obliku nalazi samo u majčinom mleku, što  pomaže razvoju dece i poboljšava rad srca. Pigmenti: Spirulina je jednostavno paleta prirodnih pigmenata, koji pomažu sintezu enzima potrebnih za regulisanje metabolizma. Najvažniji pigment u Spirulini je fikocianin, koji stimuliše i jača imuni sistem. Ima u izobilju i hlorofila, koji je odličan prečistač tela i zove se “zelena krv” zbog sličnog sastava hemoglobina u krvi. Kartenoidi: Spirulina sadrži kompleks alfa, beta i gama kartenoida - prirodnih antioksidanata, koji rade u sinergiji i obezbeđuju moćnu zaštitu tela. ​Enzimi: Spirulina sadrži veliki broj enzima, uključujući izuzetno retke enzime SOD (superoksid dimutaza).

Način primene:
Od 3 do 5 tableta, dva puta dnevno.

​Pakovanje: 300 tableta

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro