Galen Pharm
Korpa

IMMUNO AVE KAPSULE A30

IMMUNO AVE KAPSULE A30
IMMUNO AVE KAPSULE A30
Opis
ImmunoAve je preparat koji uspostavlja balans I time jača imuni system. Glavni sastojak ovog preparata je Boswellia Serrata, biljka koja raste u Indij..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.267,20 RSD

Cena u apotekama: 1.440,00 RSD

Vaša ušteda: 172,80 RSD

ImmunoAve je preparat koji uspostavlja balans I time jača imuni system. Glavni sastojak ovog preparata je Boswellia Serrata, biljka koja raste u Indiji. Njeno stablo luči lepljivu smolu, koja se zatim suši i prečišćava. 

Delovanje:
Boswellia se koristi kod imunodeficijentnih stanja, poboljšava opšte stanje organizma i otpornost organizma na spoljašnje uticaje. Antioksidansi iz smole štite organizam tako što vežu slobodne radikale, koji bi inače oštetili ćelije i oslabili imuni sistem. Tako antioksidansi sprečavaju ćelijske promene i prevremeno starenje. Takođe, antioksidansi pokazuju i antikancerogeni efekat tako što inhibiraju rast tumorskih ćelija. Boswellia ispoljava prirodni antiinflamatorni efekat, u tkivima pogođenim hroničnim inflamatornim procesima, tako što inhibira stvaranje proinflamatornih medijatora koji indikuju zapaljenje. Upotrebom ImmunoAve-a usporava se propadanje vezivnog tkiva, hrskavice i poboljšava snaga i pokretljivost tkiva. Boswellia olakšava respiratorne poteškoće, praćene otežanim disanjem. Primenom ImmunoAve-a smanjuje se oštećenje epitela gastrointestinalnog trakta i usporeni su različiti upalni procesi. Zato se preparat i preporučuje kod inflamatornih bolesti gastrointestinalnog trakta.

Sastav: 
Boswellia Serrate ekstrakt 400 mg.

Primenjuje se kod:

  • Kod hroničnih inflamatornih procesa
  • Kod osteoporoze, reumatoidnog artritisa
  • Ublažava bronhijalnu astmu
  • Blagotvorno dejstvo kod ulceroznog kolitisa i kronove bolesti
  • Zahvaljujući svojim osobinama Boswellia može da traži svoje mesto kao dobra zamena za NSAIL, kod pacijenata netolerantnih na ove lekove.

Način primene:
Odrasli: 1-2 kapsule uz tečnost posle obroka.

Pakovanje: 30 kapsula

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro