Galen Pharm
Korpa

Parodontax i Sensodyne akcija

  • Popust 25% na ceo asortiman u periodu 08. 07 - 28. 07. 2024.
Brend: PARODONTAX
Paradontax tečnost za ispiranje usta predstavlja antibakterijsku tečnost za ispitanje usta za svakodnevnu upotrebu, koja pomaže u smanjenju naslaga i na taj način održava zdravije desni. Njegova jedinstvena formula sa dodatkom fluorida pomaže u jačanju zuba i prevenciji od karijesa i uklanja do 3 pu..
731,25 RSD 975,00 RSD
Brend: SENSODYNE
Namenjena osobama sa osetljivim zubima i problemima s desnima. Formula dvostrukog delovanja deluje na dva načina. Izgrađuje zaštitni sloj preko osetljivih područja. Ciljano uklanja bakterije plaka. Doprinosi održavanju dobrog zdravlja desni.Način primene: Perite zube dva ali ne više od tri puta..
675,00 RSD 900,00 RSD
Brend: SENSODYNE
Zubna pasta Sensodyne za izbeljivanje je preporučena od strane stomatologa. Klinički dokazano olakšava bol i predstavlja dnevnu zaštitu za osetljive zube.Ukus mente ustima pruža osećaj čistoće i svežine.Delovanje: Aktivni sastojak Zubne paste Sensodyne za izbeljivanje, kalijum ni..
517,50 RSD 690,00 RSD
Brend: PARODONTAX
Delovanje:Četkica za zube Parodontax® Extra soft posebno je dizajnirana kako bi bila nežna za desni. Ima malu glavu za četkanje što omogućuje bolji pristup teško dostupnim mestima. Koristite četkicu za zube Parodontax® Extra soft u kombinaciji sa Parodontax® pastom za zube i Parodontax® dnevnom vo..
532,13 RSD 709,50 RSD
Brend: PARODONTAX
Delovanje: Krvarenje desni je jedan od prvih znakova oboljenja desni, koje ako se ne leči, može dovesti do gubitka zuba. Parodontax zubna pasta ima jedinstvenu formulaciju specifičnog ukusa, koji se većini korisnika svideo nakon 14 dana primene.Sastav: Ne sadrži natrijum-fluorid.Način pri..
517,50 RSD 690,00 RSD
Brend: PARODONTAX
Delovanje: Krvarenje desni je jedan od prvih znakova oboljenja desni, koje ako se ne leči, može dovesti do gubitka zuba. Fluorid pomaže u prevenciji od karijesa. Ukoliko želite pastu koja će Vam omogućiti svež dah, Novi Parodontax Extra Fresh pomaže u zaustavljanju rvarenja desni i čini Vaš dah i..
517,50 RSD 690,00 RSD
Brend: PARODONTAX
Delovanje: Krvarenje desni je jedan od prvih znakova oboljenja desni, koje ako se ne leči, može dovesti do gubitka zuba. Pranje zuba Parodontax® Fluorid zubnom pastom za svakodnevnu upotrebu, efikasno pomaže u uklanjanju karijesa i zaustavljanju krvarenja desni.Sastav: Natrijum-fluorid&n..
517,50 RSD 690,00 RSD
Brend: PARODONTAX
Delovanje: Krvarenje desni je jedan od prvih znakova oboljenja desni, koje ako se ne leči, može dovesti do gubitka zuba. Nova Parodontax®  Whitening je pasta za zube za svakodnevnu upotrebu, koja pomaže u zaustavljanju krvarenja desni i koja pomaže zubima da povrate svoj prirod..
517,50 RSD 690,00 RSD
Brend: PARODONTAX
Delovanje:Uklanja više plaka nego obična pasta za zube, ostavljajući čist i svež osećaj u ustima. Efikasno ppomaže u uklanjanju plaka i zaustavljanju krvarenja desni. Način primene:Koristite dva puta dnevno svakoga dana, kako biste održali Vaše desni i zube zdravim.Pakovanje: 75ml..
517,50 RSD 690,00 RSD
Brend: SENSODYNE
Sensodyne konac za zube sadrži obložena i komprimovana vlakna koja klize između teško dostupnih prostora između zuba. U toku korišćenja se povećava volumen vlakana,što omogućava bolje čišćenje zuba i desni.Pakovanje: 30m konca..
379,13 RSD 505,50 RSD
Brend: SENSODYNE
Sensodyne fluor predstavlja unapređenu formulaciju koja pruža zaštitu kod osetljivih zuba. Redovnom upotrebom uklanja plak i sadrži fluorid za sprečavanje karijesa. Ima sveži ukus mente.Način primene: Koristiti najviše tri puta dnevno za održavanje oralne higijene.Pakovanje: 75ml..
517,50 RSD 690,00 RSD
Brend: SENSODYNE
Parodontax HERBAL FRESH pasta za zube sadrži mineralne soli i klinički je dokazano da pomaže u zaustavljanju i sprečavanju krvarenja desni, uklanjajući nakupljene bakterije - glavni uzrok krvarenja desni. Parodontax HERBAL FRESH pasta doprinosi zdravijim desnima i jačanju zuba. Ima jedinstvenu kombi..
517,50 RSD 690,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 15 (2 strana)