Galen Pharm
Korpa

PH BAZOBALANS PLV 200G

PH BAZOBALANS PLV 200G
PH BAZOBALANS PLV 200G
Opis
Minerali i mikroelementi iz pH BazoBalans praška su važni za ćelijski metabolizam, izgradnju kostiju i vezivnog tkiva. pH BazoBalans sadrži Alkalne so..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

766,08 RSD
  • Lager: Nema na lageru
  • Šifra proizvoda: 25140

Minerali i mikroelementi iz pH BazoBalans praška su važni za ćelijski metabolizam, izgradnju kostiju i vezivnog tkiva.

pH BazoBalans sadrži Alkalne soli limunske kiseline – citrate (kalijum-citrat, kalcijum-citrat, magnezijum-citrat, natrijum-citrat, cink-citrat, bakar-citrat).
Ovi citrati pomažu u očuvanju blago alkalnih pH vrednosti krvi i ćelijskih tečnosti; kao ključne karike Krebsovog ciklusa u ćelijama, uključujući i imune ćelije, obezbeđuju organizmu energiju i pomažu u jačanju imuniteta; Alkalizujom neutrališu povećanu kiselost urina i time sprečavaju razvoj peska i kamena u bubregu; Alkalizujom neutrališu povećanu kiselost urina i time sprečavaju razvoj peska i kamena u bubregu; Sprečavaju otpuštanje alkalnih soli magnezijuma i kalcijuma iz kostiju radi regulacije pH krvi i time sprečavaju razgradnju kostiju i nastanak osteoporoze.

Cink dodatno doprinosi očuvanju kiselo-bazne ravnoteže organizma i jačanju imuniteta.

Delovanje:

  • Poboljšanje imuniteta,
  • Prevencija i terapija peska i kamena u bubregu,
  • Prevencija i terapija osteoporoze,
  • Dodatak ishrani sportistima,
  • Dodatak ishrani starijim osobama radi poboljšanja vitalnosti.

Sastav:
kalijum-citrat, kalcijum-citrat, magnezijum-citrat, natrijum-citrat, cink-citrat, bakar-citrat, gvožđe-laktat, mangan-glukonat, natrijum-selenit, natrijum-molibdat, hrom-hlorid, silicijum-dioksid, laktoza, maltodekstrin.

Način upotrebe:
1 dozirnu kašiku pH BazoBalans praška (12 g) razmutiti u čaši tople vode. Preporučuje se po 1 dozirna kašika, ujutru i uveče. pH BazoBalans prašak je namenjen odraslima i deci iznad 4 godine. Trudnice i dojilje treba da se konsultuju sa lekarom pre upotrebe.

Pakovanje: 200g. 

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro