Galen Pharm
Korpa

Nega

Brend: EUCERIN
Aktivna nega za efikasno ublažavanje simptoma suve, crvene, kože koja svrbi u toku akutne faze. U teškim upalnim stanjima nanosi se u kombinaciji sa lekovima.Delovanje:Atopična koža je suva, iziritirana i svrbi. Ovaj svrab inicira češanje koje predstavlja okidač za začarani krug atopijskog dermatiti..
1.304,17 RSD
Brend: EUCERIN
Losion za telo za svakodnevnu negu sa likokalkonom A i ceramidima namenjen za atopičnu kožu.Delovanje:Atopična koža je suva, iziritirana i svrbi. Ovaj svrab inicira češanje koje predstavlja okidač za začarani krug atopijskog dermatitisa. Simptomi koji se pogoršavajui mogu narušiti san tokom no..
2.122,79 RSD
Brend: EUCERIN
EUCERIN ATOPICONTROL LOSION ZA NEGU TELA 250MLLosion za telo za svakodnevnu negu sa likokalkonom A i ceramidima namenjen za atopičnu kožu.Delovanje:Atopična koža je suva, iziritirana i svrbi. Ovaj svrab inicira češanje koje predstavlja okidač za začarani krug atopijskog dermatitisa. Simptomi k..
2.060,96 RSD
Brend: EUCERIN
Umirujuća dnevna nega specijalno formulisana sa likokalkonom A i ceramidima za atopičnu kožu lica.Delovanje:Atopična koža lica je suva, iziritirana i svrbi. Uz to je i crvena i izaziva osećaj zatezanja.Eucerin AtopiControl Krema za lice je specijalno formulisana da pruži osnovnu dnevnu negu at..
1.618,40 RSD
Brend: ZIAJA
Krema je namenjena novorođenčadi, bebama kao i deci. Delovanje:Nežno hidrira, neguje i štiti kožu od gubitka vode. Jača zaštitna svojstva epiderma. Umiruje nadraženu kožu. Sadrži provitamin B5 (D-pantenol) i vitamin F. Veganski proizvod.Način primene:Nanesite na bebinu kožu nakon kupanja. ..
326,25 RSD 435,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)