Galen Pharm
Korpa

VEET

Brend: VEET
Delovanje:Veet krema za uklanjanje dlačica uklanja dlake blizu korena, a deluje čak i kod kraćih dlačica, dajući vam osećaj glatkoće koji traje dva puta duže nego kod brijanja, ostavljajući vašu kožu hidriranom i glatkom na dodir. Formula za normalnu kožu obogaćena je mlekom lotusa, koje omekšava ko..
608,40 RSD 760,50 RSD
Brend: VEET
Delovanje:Veet Pure Sensitive krema za depilaciju za osetljivu kožu predstavlja proizvod iz Veet linije proizvoda za depilaciju koji je specijalno dizajniran da izbegne nastanak iritacije i crvenila na koži prilikom depilacije.Njena specijalna formula deluje u blizini korena dlake i hidrira kožu, pr..
608,40 RSD 760,50 RSD
Brend: VEET
Delovanje:Veet trake za depilaciju za osetljivu kožu predstavljaju proizvod iz Veet porodice proizvoda koje su specijalno dizajnirane za depilaciju osetljivih delova tela poput bikini zone i prazuha. Trake su specijalno dizajnirane tako da teško dostupna mesta više neće predstavljati problem. Sve št..
638,40 RSD 798,00 RSD
Brend: VEET
Delovanje:Veet Sensitive gel, trake za depilaciju lica, pogodne su za osetljivu kožu. Trake su specijalno dizajnirane za preciznu upotrebu na manjim i osetljivijim delovima, kao što je područje iznad usana, obraza i brade. Gel se raspoređuje po celoj površini i takođe hvata najkraće dlačice, koje s..
638,40 RSD 798,00 RSD
Brend: VEET
Opis:Veet EXPERT trake za depilaciju nogu namenjene su osetljivoj koži. Deluju čak i na kratkim dlakama i obezbeđuju glatke noge do 28 dana. Vosak je obogaćen bademovim uljem i vitaminom E, a Perfect Finish maramice za negu kože nakon depilacije obezbeđuju prelepu kožu, koja je glatka na dodir. Vee..
694,80 RSD 868,50 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)