Galen Pharm
Korpa

Električne četkice za zube

Brend: AGU
Rekreativna nauka pravilnog pranja zuba.AGU pametna četkica za zube za decu, sa svojom jedinstvenom aplikacijom za učenje, naučiće vašu decu da pravilno peru zube potpuno samostalno. Zabavan lik i zanimljiva priča čine učenje interesantnim i inspirativnim, dok ga praktičan i udoban oblik četk..
13.388,00 RSD
Brend: CURAPROX
Oralno zdravlje. Jednostavno. Efikasno. Pouzdano.Hydrosonic easy poboljšava Vaše oralno zdravlje koristeći najnapredniju tehnologiju za detaljno pranje zuba. Rukovanje uz pomoć jednog dugmeta, lako i intuitivno.Koristi se kod:Svakodnevnog čišećnja zubaZaštite od karijesaPlakaNege desniKrvarenja des..
14.520,00 RSD 16.500,00 RSD
Brend: CURAPROX
Elegantna oralna higijena"Black is white" Hydrosonic četkica za zube impresionira svojim mat crnim izgledom. Sa nastavcima čija su vlakna obložena aktivnim ugljem tako da nežno apsorbuju prebojenost. Lepa i elegantna.Koristi se kod:IzbeljivanjaSvakodnevnog čišećnja zubaZaštite od karijesaOsetljivih ..
19.800,00 RSD 22.500,00 RSD
Brend: CURAPROX
Profesionalna četkica koja se jednostavno koristi!Profesionalna sonična četkica za zube za uživanje u svakodnevnom čišćenju, sa izuzetnom efikasnošću: Hydrosonic pro obezbeđuje savršeno pranje zuba uz maksimalnu nežnost – profesionalno čišćenje, kod kuće. Takođe je pogodna za proteze i implantat..
23.760,00 RSD 27.000,00 RSD
Brend: ORAL B
Oral B 3D White nastavak za četkicu je dizajniran da nežno uklanja mrlje sa zuba.Četkica ima okrugli oblik inspirisan stomatološkim instrumentima i gumenu čašicu za poliranje za prirodno belje zube.Oral B 3D White nastavak kompatibilan je sa svim OralB četkicama koje osciliraju/rotiraju.Preporučuje ..
1.302,00 RSD
Brend: ORAL B
Oral-B Cross Action nastavak za električnu četkicu čisti zub po zub i pomaže u uklanjanju i do 100% plaka.Obojena vlakna blede kao znak da je neophodno zameniti nastavak za električnu četkicu za bolje čišćenje.Kompatibilan je sa svim Oral-B električnim četkicama i preporučen od strane stomatologa ši..
1.302,00 RSD
Brend: ORAL B
Električna zubna četkica Oral-B Pro Kids, koju stomatolozi preporučuju za uzrast 3+, omogućuje deci nežno, učinkovito čišćenje zuba. Uz 2 načina rada, uključujući jedinstven način rada prilagođen osetljivim dečijim desnima, ova četkica nežno čisti dečije zube. Uklanja više zubnih naslaga od obične k..
3.998,00 RSD
Brend: ORAL B
Električna četkica za zube Oral-B D100 Vitality Star Wars za uzrast preko 3 godine zabavlja decu likovima iz Ratova zvezda, a istovremeno omogućuje da operu zube na nežan i efikasan način, pomoću okrugle glave četkice koja ima veličinu prilagođenu malim ustima. Jedinstvenim načinom rada prilagođena ..
2.804,15 RSD 3.299,00 RSD
Brend: ORAL B
Oral B 3D White četkica je dizajnirana da nežno uklanja mrlje sa zuba. Četkica ima okrugli oblik inspirisan stomatološkim instrumentima i gumenu čašicu za poliranje za prirodno belje zube. Električne četkice za zube svojim pokretima (oscilacija, rotacija, pulsiranje) omogućavaju veći procenat č..
3.165,50 RSD
Brend: ORAL B
Želite da Vaša deca razviju zdravu naviku pranja zuba? Onda će Vaša deca obožavati novu Oral B Star Wars električnu četkicu, za decu.Uz pomoć njihovih omiljenih crtanih likova, Vaša deca će steći ispravne navike pranja zuba.Oral B Star Wars punjiva četkica je dizajnirana da nežno ukla..
3.496,50 RSD
Brend: ORAL B
Oral-B Professional Gum Care 1 električna četkica za zube uklanja plak čak i sa najnepristupačnijih površina, a bez povređivanja desni. Sadrži 3 programa za pranje zuba.Idealna za čišćenje teško dostupnih delova, za implante, krunice i mostove. Ova četkica ima:tajmer na 2 minuta3 moda čišćenjaoscili..
4.816,44 RSD 5.666,40 RSD
Brend: ORAL B
Oralna četkica za zube Oral B Professional Gum Care 2 nudi vam vrhunsko i nežno čišćenje. Uklanja do 100% više plaka od ručne četkice za zube i istovremeno štiti desni. Idealan je za osetljive zube.Okrugla glava Sensi UltraThin, zahvaljujući idealnoj kombinaciji mekih i pravilnih vlakana, uklanja ..
6.860,88 RSD 8.071,62 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 26 (3 strana)