Galen Pharm
Korpa

ORAL B

ORAL B
Brend: ORAL B
Oral B Pro Expert četkica za zube predstavlja jedinstvenu četkicu sa pojedinacnim Criss Cross vlaknima koje uklanjaju i do 99% naslaga na teško dostupnim mestima.Pored toga ova četkica ima dodatne osobine koje Vašim zubima pružaju dodatnu negu poput plavih vlakana na četkici koje Vam kada krenu da b..
517,44 RSD 588,00 RSD
Brend: ORAL B
Ova četkica izrađena je sistemom dvostrukih vlakana:Centralna vlakna za poliranje nežno uklanjaju površinske mrlje i duboko čiste nedostupna mesta. Vlakne u obliku slova Z dizajnirana su za čišćenje prostora između zuba.Pozadina četkice je dizajnirana za čišćenje jezika kako bi se uklonile bakteri..
138,00 RSD
Brend: ORAL B
Za razliku od običnih, ova četkica dopire 2.5x dublje uklanjajući 90% bakterija i nečistoća.Oral-B 5 way četkica za zube na 5 načina doprinosi nezi Vaših zuba: PowerTip vlakna čiste teško dostupna područja.Čisti prostor između zuba.Središnja ''čaša'' polira površinske mrlje na zubima. Masažeri ..
362,56 RSD 412,00 RSD
Brend: ORAL B
Ovalna glava četkice za lakši pristup  teško dostupnim područjima usne duplje. Polirana, zaobljena vlakna nežno poliraju vaše zube i uklanjaju površinske mrlje, čineći vaše zube blistavo čistim.Napomena: Proizvod dolazi u više različitih boja i ne možemo da garantujemo da ćete dobiti boju sa sl..
198,00 RSD
Brend: ORAL B
Oral B 3D White nastavak za četkicu je dizajniran da nežno uklanja mrlje sa zuba.Četkica ima okrugli oblik inspirisan stomatološkim instrumentima i gumenu čašicu za poliranje za prirodno belje zube.Oral B 3D White nastavak kompatibilan je sa svim OralB četkicama koje osciliraju/rotiraju.Preporučuje ..
1.246,08 RSD 1.416,00 RSD
Brend: ORAL B
Opis:3 prednosti u jednoj 3D White Fresh četkici za zube:čisti zube od naslagačisti jezik i osvežava dahstimulira i masira desni Pakovanje: 1+1 četkica..
362,56 RSD 412,00 RSD
Brend: ORAL B
Opis:Ovalni oblik četkice omogućava lakše pranje bočnih zuba. Uglačane, zaobljene dlačice, prodiru duboko, ali nežno i bezbedno do teško pristupačnih mesta i omogućavaju Vašim zubima temeljno čišćenje, za besprekorno blistav izgled Vašeg osmeha.Pakovanje: 1 četkica..
138,00 RSD
Brend: ORAL B
Opis:Sadrži od 0,1 ± 0,5%, ekstrakt crnog čaja, Veoma tanka vlakna od 0,15 mm promera na bazi;Mala veličina glave (26mm polja čekinja po dizajnu) za manevrisanje u lateralnim područjima.Poboljšava zdravlje desni i smanjuje upalu za samo dve nedeljeSuper tanka vlakna mogu lagano čistiti prostor ..
299,00 RSD
Brend: ORAL B
Opis:Sadrži od 0,1 ± 0,5%, ekstrakt zelenog čaja, Veoma tanka vlakna od 0,15 mm promera na bazi;Mala veličina glave (26mm polja čekinja po dizajnu) za manevrisanje u lateralnim područjima.Poboljšava zdravlje desni i smanjuje upalu za samo dve nedeljeSuper tanka vlakna mogu lagano čistiti prostor izm..
385,00 RSD
Brend: ORAL B
Oral-B Cross Action nastavak za električnu četkicu čisti zub po zub i pomaže u uklanjanju i do 100% plaka.Obojena vlakna blede kao znak da je neophodno zameniti nastavak za električnu četkicu za bolje čišćenje.Kompatibilan je sa svim Oral-B električnim četkicama i preporučen od strane stomatologa ši..
1.198,56 RSD 1.362,00 RSD
Brend: ORAL B
Ulošci za dečije četkice za zube sa Diznijevim junacima.Veoma mekana vlakna su nežna prema prem dečijim zubima i desnima. Izbočeni deo plavih vlakana dizajniran je za čišćenje površina za žvakanje. Nije namenjeno za decu ispod 3 godine.Pakovanje: 2 komada...
924,84 RSD 1.050,95 RSD
Brend: ORAL B
Električna četkica za zube Oral-B D100 Vitality Star Wars za uzrast preko 3 godine zabavlja decu likovima iz filma Frozen, a istovremeno omogućuje da operu zube na nežan i efikasan način, pomoću okrugle glave četkice koja ima veličinu prilagođenu malim ustima. Jedinstvenim načinom rada prilagođena j..
2.804,15 RSD 3.299,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 33 (3 strana)