Galen Pharm
Korpa

Četkice za zube

IONICKISS KIDS dečija četkica ima malu glavu, prilagođenu deci i posebno fina vlakna. KIDS četkica za zube, kao i svi IONICKISS prozvodi uspešno čisti zube i bez zubne paste, što je čini idealnom za decu koja ne vole zubnu pastu ili je gutaju (što može biti opasno).Šta je Ionickiss?Ovaj proizvod dol..
499,50 RSD 999,00 RSD
Brend: CURAPROX
Birajte pametno, gde god da idete.Obezbedite sebi u svakom trenutku:Čiste zubeSvež dahIzbeljivanjeNegu desniSet sadrži kompaktnu putnu četkicu za zube, 10 ml Be you paste za zube za svakodnevno nežno izbeljivanje zuba i dve interdentalne četkice sa praktičnim držačem za detaljnu Curaprox oralnu higi..
1.320,00 RSD 1.500,00 RSD
Brend: LACALUT
Lacalut četkica za zube namenjena je deci uzrasta od četvrte do osme godine.Mekani vrhovi četkice doprinose nezi dečijih zuba i efektu zdravog osmeha...
360,36 RSD 409,50 RSD
Brend: LACALUT
Lacalut soft dečija četkica za zube namenjena je deci od rođenja pa do četvrte godine.Mekani vrhovi četkice doprinose nezi dečijih zuba i efektu zdravog osmeha...
360,36 RSD 409,50 RSD
Brend: LACALUT
Lacalut sensitive četkica za zube je napravljena od kombinacije normalnih i ultra tankih vlakana, koja Vašim zubima pružaju temeljno čišćenje za blistav izgled Vašeg osmeha.Vlakna dopiru čak i u međuzubni prostor gde mnoge četkice ne mogu.Takođe, potpomaže u uklanjanju bakterija na jeziku, koje izaz..
396,00 RSD 450,00 RSD
Brend: ORAL B
Oral B Pro Expert četkica za zube predstavlja jedinstvenu četkicu sa pojedinacnim Criss Cross vlaknima koje uklanjaju i do 99% naslaga na teško dostupnim mestima.Pored toga ova četkica ima dodatne osobine koje Vašim zubima pružaju dodatnu negu poput plavih vlakana na četkici koje Vam kada krenu da b..
586,08 RSD 666,00 RSD
Brend: ORAL B
Ova četkica izrađena je sistemom dvostrukih vlakana:Centralna vlakna za poliranje nežno uklanjaju površinske mrlje i duboko čiste nedostupna mesta. Vlakne u obliku slova Z dizajnirana su za čišćenje prostora između zuba.Pozadina četkice je dizajnirana za čišćenje jezika kako bi se uklonile bakteri..
144,00 RSD
Brend: ORAL B
Za razliku od običnih, ova četkica dopire 2.5x dublje uklanjajući 90% bakterija i nečistoća.Oral-B 5 way četkica za zube na 5 načina doprinosi nezi Vaših zuba: PowerTip vlakna čiste teško dostupna područja.Čisti prostor između zuba.Središnja ''čaša'' polira površinske mrlje na zubima. Masažeri ..
394,73 RSD 448,56 RSD
Brend: ORAL B
Ovalna glava četkice za lakši pristup  teško dostupnim područjima usne duplje. Polirana, zaobljena vlakna nežno poliraju vaše zube i uklanjaju površinske mrlje, čineći vaše zube blistavo čistim.Napomena: Proizvod dolazi u više različitih boja i ne možemo da garantujemo da ćete dobiti boju sa sl..
188,00 RSD
Brend: LACALUT
Opis: Lacalut Aktiv četkica za zube, predstavlja jedinstvenu četkicu, sa kombinacijom normalnih i ultra tankih vlakana, koji Vašim zubima pružaju temeljno čišćenje za besprekorno blistav izgled Vašeg osmeha.Pored toga, ova četkica pomaže u uklanjanju bakterija na jeziku koji su najveći izazivaoci n..
429,00 RSD 487,50 RSD
Četkica za zube od bambusa. Organskog porekla, biorazgradiva.Upotrebom četkica od bambusa smanjuje se zagadjenje okoline i smanjuju se plastični otpadi u našim okeanima. One su prijatelji naše okoline, jer su potpuno biorazgradive i lake za reciklažu, što se za plastične četkice ne može reći.Pakovan..
349,50 RSD
Brend: CURAPROX
CURAkid četkica ima usku glavu sa ultra finim Curen® vlaknima, dodatno presvučenim mekanim gumiranim materijalom povećava prihvatljivost četkice. Preporučuje se već nakon prvog izniklog zuba do školskog uzrasta. Četkica ne klizi prilikom upotrebe I odgovara svakoj dečjoj ruci.Pakovanje: 1 četki..
686,40 RSD 780,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 38 (4 strana)