Galen Pharm
Korpa

MARVIS

Brend: MARVIS
MARVIS Sensitive ima nežni i elegantni kremasti karakter pitome nane praćen dodirom divlje nane i mentola za dodavanje dubine i svežine vašoj novoj omiljenoj pasti za osetljive zube koja je više od paste za zube!Delovanje:Nova MARVIS pasta za osetljive zube ima posebnu delikatnu formulu i blagi ukus..
1.495,58 RSD 1.699,52 RSD
Brend: MARVIS
Marvis Whitening Mint pasta za izbeljivanje zuba pruža celodnevnu svežinu koja vam treba.Hladni osećaj mente i polarnog uzbuđenja pruža dugotrajan ukus emocija dok nežan učinak izbeljivanja stvara nezaboravan osmeh. Arktička snaga mente nudi dugotrajan ukus svežine, a kombinacija ukusa s formulom ko..
1.495,58 RSD 1.699,52 RSD
Brend: MARVIS
Delovanje:Bogata kremasta pasta za zube koja pruža osećaj peckanja i uklanja plak i kamenac za blistavo beli osmeh.Elegantna aroma koja spaja čist i zavodljiv ukus gorko-satkog i svežine mente izbeljuje i štite zube, osvežavaju dah.Obogaćena ksilitolom I fluoridom.Ne sadrži fluor, paraben, ni glute..
1.231,57 RSD 1.399,51 RSD
Brend: MARVIS
Delovanje:Osvežavajuća, kremasta pasta za zube sa aromom anisa i mente osvežava dah, pruža prijatnu i trajnu svežinu.Sprečava propadanje zuba, stvaranje zubnog kamenca i plaka.Obogaćena ksilitolom I fluoridom.Ne sadrži fluor, paraben, ni gluten.Način primene:Perite zube dva i ne više od tri put..
1.231,57 RSD 1.399,51 RSD
Brend: MARVIS
Delovanje:Osvežavajuća, kremasta pasta za zube koja izbeljuje i štiti zube dok osvežava dah.Slatki i osvežavajući ukus mente uz “hladnu svežinu mora” sprečava propadanje zuba, stvaranje zubnog kamenca i plaka.Obogaćena ksilitolom I fluoridom.Ne sadrži fluor, paraben, ni gluten.Način primene:Pe..
1.231,57 RSD 1.399,51 RSD
Brend: MARVIS
Delovanje:Osvežavauća, kremasta pasta za zube jakog mirisa mente koja izbeljuje i štiti zube dok osvežava dah.Egzotična i slatka aroma cimeta sa ukusom mente izbeljuje i štiti zube, osvežava dah i sprečava stvaranje plaka i zubnog kamenca.Obogaćena ksilitolom I fluoridom.Ne sadrži fluor, paraben, n..
1.231,57 RSD 1.399,51 RSD
Brend: MARVIS
Delovanje:Osvežavauća, kremasta pasta za zube jakog mirisa mente koja izbjeljuje i štiti zube dok osvežava dah.Primamljiv ukus mente odvodi vas u novu dimenziju sjaja.Sprečava propadanje zuba, nastanak zubnog kamenca i plaka.Obogaćena ksilitolom I fluoridom.Ne sadrži fluor, paraben, ni gluten.N..
1.231,57 RSD 1.399,51 RSD
Brend: MARVIS
Delovanje:Osvežavauća, kremasta pasta za zube sa začinjenim i svežim ukusima đumbira i nane.Toplina đumbira u kombinaciji sa svežom i čistom hladnoćom mente upotpunjuje efikasan osećaj.Sprečava propadanje zuba, stvaranje zubnog kamenca i plaka.Obogaćena ksilitolom I fluoridom.Ne sadrži fluor, parab..
1.231,57 RSD 1.399,51 RSD
Brend: MARVIS
Delovanje:Osvežavauća, kremasta pasta za zube sa sa aromom jasmina, koja izbjeljuje i štiti zube dok osvežava dah.Slatki i hladni ukus mente sa iznenađujućim šarmom cvetne note jasmina, pomaže u sprečavanju propadanja zuba, zubnog kamenca i plaka.Obogaćena ksilitolom I fluoridom.Ne sadrži fluor, pa..
1.231,57 RSD 1.399,51 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)