Galen Pharm
Korpa

WALMARK

WALMARK
Brend: WALMARK
ArthroStop Rapid tablete predstavljaju jedinstveni preparat za zaštitu i regeneraciju zglobova. Specijalna formulacija klinički dokazanih supstanci – glukozamina, hondroitina i Boswellina (patentno zaštićen ekstrakt kore drveta Boswellia serrata) efikasno deluje na sve zglobove (koleno, kuk, ostali ..
2.112,00 RSD 2.400,00 RSD
Brend: WALMARK
Preparat Zinkosel tablete je dodatak ishrani koji se preporučuje u svim stresnim situacijama koje slabe prirodnu otpornost organizma. Posebno se preporučuje kod stresnih situacija i fizičkih napora, hroničnih oboljenja, opekotina, dugotrajnog zarastanja rana, akutnih i hroničnih infekcija, slabe ish..
528,00 RSD 600,00 RSD
Brend: WALMARK
ArthroStop Gel je jedini hondroprotektor u obliku gela koji sadrži kombinaciju efikasnih farmakološki aktivnih supstanci (glukozamin, MSM, Boswellin, eterična ulja eukaliptusa i kleke, kamfor i mentol). Ove supstance brzo prodiru u zglobne strukture i ispoljavaju antiinflamatorno, antiedematozno i a..
990,00 RSD 1.125,00 RSD
Brend: WALMARK
Emofix-mast za zaustavljanje krvarenjaDelovanje: Hemostatska mast koja se koristi za sprečavanje i zaustavljanje krvarenja na koži i sluzokoži, kao što su traumatska ili esencijalna epistaksa (krvarenje iz nosa), krvarenje desni, itd.Sastav: Mešavina zasićenih masnih kiselina, protein..
831,60 RSD 945,00 RSD
Brend: WALMARK
Aqua Maris 4Allergy sprej na siguran i efikasan način ublažava simptome alergijskog rinitisa i podstiče proces regeneracije nosne sluznice. Delovanje: Aqua Maris 4Allergy sprej sadrži jedinstven molekul ektoina, koji deluje citoprotektivno te smanjuje upale. ..
1.025,06 RSD 1.164,84 RSD
Brend: WALMARK
AQUA MARIS BABY SPREJ ZA NOS Delovanje:AQUA MARIS BABY SPREJ ZA NOS 100% prirodan sprej za nosIzotonična morska voda bogata solima i oligoelementima ispira bakterije, viruse i nečistoće iz bebinog nosa. Aqua Maris® Baby sa aplikatorom posebno prilagođenim nozdrvi novorođenčeta, olakšava uk..
668,25 RSD 759,38 RSD
Brend: WALMARK
 AQUA MARIS CLEAN SPREJ  Delovanje:AQUA MARIS CLEAN SPREJ  100% prirodan sprej za nosIzotonična morska voda ispira bakterije, viruse i nečistoće iz nosa i omogućava prohodnost gornjih disajnih puteva.  Nakupljanje čestica prašine, alergena, bakterija i virusa na sluzok..
668,25 RSD 759,38 RSD
Brend: WALMARK
AQUA MARIS HYPERTONIC SPREJ Delovanje:AQUA MARIS HYPERTONIC SPREJ 100% prirodan sprej za nosAqua Maris® Hypertonic na prirodan način odčepljuje nos kod prehlade, gripa ili alergije. Pogodan je za odrasle i decu stariju od 1 godine. Bezbedan za primenu kod trudnica. Aqua Maris® Hypertonic deluj..
688,30 RSD 782,16 RSD
Brend: WALMARK
AQUA MARIS STRONG SPREJDelovanje:AQUA MARIS STRONG SPREJ 100% prirodan sprej za nosHipertonična morska voda iz Jadrana na prirodan način odčepljuje nos kod prehlade, alergije i gripa. Pogodan za odrasle i decu stariju od 3 godine. Bezbedan za primenu kod trudnica.  Aqua Maris® Strong deluj..
540,14 RSD 613,80 RSD
Brend: WALMARK
Delovanje:predstavlja idealnu kombinaciju sastojaka koji poboljšavaju metabolizam limfnog tkiva, potenciraju imuni odgovor, jačaju lokalne mehanizme odbrane. smanjuje simptome vezane sa uvećanjem trećeg krajnika i čestim infekcijama gornjih disajnih puteva. nedostatak ovih vitamina, mine..
1.663,20 RSD 1.890,00 RSD
Brend: WALMARK
ImunEffect je prirodni dodatak ishrani, predstavlja novi trend u jačanju imunog sistema. Sadrži najveću dozu najaktivnijeg oblika beta glukana Gold-Cell®(1,3/1,6), koji na optimalan način stimuliše imuni sistem. Efekat beta glukana dodatno je pojačan prisustvom tri supstance koje takođe utiču na jač..
1.188,00 RSD 1.350,00 RSD
Brend: WALMARK
Marsovci sa ImunEffectom predstavljaju najkompletniju formulu vitamina i minerala koja štiti decu od prehlade, gripa i drugih virusnih i bakterijskih infekcija. U sebi sadrže jedinstveni ImunEffect kompleks (beta glukan, cink, vitamin C, bioflavonoidi) u kombinaciji sa drugim brižljivo odabranim vit..
792,00 RSD 900,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 24 (2 strana)