Galen Pharm
Korpa

SCHOLL

SCHOLL
Brend: SCHOLL
Dodatna potpora lukovima stopala i dodatna udobnost jastučićima stopala, posebno dizajnirane za cipele na štiklu za svaki dan. Ultra tanki dizajn onemogućava stvaranje pritiska u prstima. Dodatna potpora lukovima stopala. Stvara osećaj dodatne udobnosti jastučićima stopala.Najbolji način za prevenci..
1.575,00 RSD
Brend: SCHOLL
Extra tanki i diskretni, posebno dizajnirani za cipele sa otvorenim prstima/petom i sandale. Zona oslonca osmišljena da olakša pritisak unutar uloška. Ultra tanki dizajn onemogućava stvaranje pritiska u prstima. Stvara osećaj dodatne udobnosti jastučićima stopala. Mrežasta struktura protiv kliz..
1.575,00 RSD
Brend: SCHOLL
Dodatna udobnost i amortizovanje opterećenja u zoni pete, posebno dizajniran za sve vrste ravnih ženskih cipela. Mrežasta struktura protiv klizanja. Stvara osećaj dodatne udobnosti i amortizovanje opterećenja u zoni pete. Zona oslonca osmišljena da olakša pritisak unutar uloška. Ultra tanki dizajn&n..
1.575,00 RSD
Brend: SCHOLL
Ergonomski dizajniran, u skladu sa stepenastom formom prstiju na nogama, za dodatnu potporu i stabilnost . Stvara osećaj dodatne udobnosti za cipele na visoku štiklu. Pruža dodatnu udobnost za visoke potpetice u zoni jastučića stopala.   Ultra tanki dizajn onemogućava stvaranje pritiska u ..
1.575,00 RSD
Brend: SCHOLL
Scholl Fungal Nail Treatment je posebno napravljen za rešavanje gjivične infekcije noktiju u početnom stadijumu i pre nego što se raširi.Delovanje: Specijalna turpija nežno otklanja površinski sloj inficiranog nokta i trenutno popravljaju izgled nokta. Napredna formula ..
998,98 RSD 1.135,21 RSD
Brend: SCHOLL
Inovativni Scholl GelActiv™ Ulošci za obuću za svaki dan sastavljeni su od dve jedinstvene gel komponente: čvrsti gel koji pruža potporu peti i lukovima stopala  mekani gel koji pruža dodatnu udobnost, amortizuje opeterećenje i pomaže u smanjenju prekomernog pritiska tokom ho..
1.750,00 RSD
Brend: SCHOLL
Inovativni Scholl GelActiv™ Ulošci za obuću za sportske aktivnosti se zasnivaju na GELACTIV™ tehnologiji za amortizovanje opterećenja tokom fizičkih aktivnosti.Pružaju poboljšanu udobnost za pete i zglobove (prvenstveno zglobove potkolenice - kolena i gležnjeve),  efikasno am..
1.750,00 RSD
Brend: SCHOLL
Inovativni Scholl GelActiv™ Ulošci za obuću za sportske aktivnosti se zasnivaju na GELACTIV™ tehnologiji za amortizovanje opterećenja tokom fizičkih aktivnosti.Pružaju poboljšanu udobnost za pete i zglobove (prvenstveno zglobove potkolenice - kolena i gležnjeve),  efikasno amortiz..
1.750,00 RSD
Brend: SCHOLL
Inovativni Scholl GelActiv™ Ulošci za obuću za svaki dan sastavljeni su od dve jedinstvene gel komponente: čvrsti gel koji pruža potporu peti i lukovima stopala  mekani gel koji pruža dodatnu udobnost, amortizuje opeterećenje i pomaže u smanjenju prekomernog pritiska tok..
1.750,00 RSD
Brend: SCHOLL
Delovanje: Scholl sprej dezodorans je posebno razvijen sa dual active formulom koja odmah neutrališe miris i pruža stopalima 24-satnu zaštitu od mirisa. Neutralizuje neprijatne mirise i pomaže da stopala ostanu suva.Način primene: Pre primene dobro protresite. Sprej dr..
369,60 RSD 420,00 RSD
Brend: SCHOLL
Delovanje: Set sadrži: električni uređaj za negu noktiju, priključak za negu noktiju, tri nastavka za negu, jednu AA bateriju. Zdravi i sjajni nokti, bez napora! Scholl Velvet Smooth Električni set za negu noktiju je savršen način da Vaši prsti i nokti bez mnogo napora izgledaju zdravo i sjaj..
3.090,15 RSD 4.414,50 RSD
Brend: SCHOLL
Scholl Velvet Smooth™ nail care heads sadrži tri zamenljiva nastavka za negu noktiju.Turpijanje Poliranje SjajZdrav izgled i sjaj noktiju bez napora. Pakovanje sadrži tri nastavka za negu u sklopu električnog uređaja za negu noktiju. Pakovanje: 1 komad ..
1.121,66 RSD 1.274,61 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)