Galen Pharm
Korpa

SCHOLL GRICKALICA ZA NOKTE

SCHOLL GRICKALICA ZA NOKTE
SCHOLL GRICKALICA ZA NOKTE
Opis
Scholl Grickalica za nokte lako uklanja i zadebljale nokte. Upotrebom ove grickalice sprečava se urastanje noktiju. Lako se rukuje njom, precizna je i..
526,69 RSD

MP cena: 598,51 RSD

Vaša ušteda: 71,82 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: SCHOLL
  • Šifra proizvoda: 12280
  • Vaša ušteda:: 71,82
Pregleda: 4143

Scholl Grickalica za nokte lako uklanja i zadebljale nokte. Upotrebom ove grickalice sprečava se urastanje noktiju. Lako se rukuje njom, precizna je i bezbedna. Plastična futrola higijenski sakuplja ostatke noktiju.

Delovanje:
Sigurno seče jake i zadebljale nokte. Automatski skuplja ostatke. Pravilna upotreba može da speči pojavu zanoktica. Scholl Grickalica za nokte uklanja čak i jake i zadebljale nokte. Ručica je pogodna za precizno i sigurno korišćenje. Ostaci noktiju se lako uklanjaju iz plastične futrole.

Način primene:
Podignite metalnu ručicu i okrenite je za 180 stepeni dok ne podesite u položaj za sečenje. Upotrebom ove grickalice sprečava se zarastanje noktiju, ako se oni seku ravno i ne suviše kratko. Ostaci noktiju se lako uklanjaju iz plastične futrole. Ako su vaši nokti jaki i oštri upotrebite Scholl Toenail rastvor za omekšavanje da sprečite neprijatan osećaj koji se javlja prilikom sečenja.

 

 

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro