Galen Pharm
Korpa

PROPOLIS PLUS

PROPOLIS PLUS
Delovanje: -Virusne i bakterijske infekcije -Simptomi prehlade i gripa -Infekcije disajnih puteva -Upala grla i ždrela -Jačanje imuniteta -Bol i otok u grlu -Površinske ranePropolis kapi 20% su prirodni revitalizirajući preparat, koji se koristi kao efikasno preventivno sredstvo za zaštit..
375,00 RSD
Delovanje:-Virusne i bakterijske infekcije -Simptomi prehlade i gripa -Infekcije disajnih puteva -Upala grla i ždrela -Jačanje imuniteta -Bol i otok u grlu -Površinske ranePropolis kapi 25% su prirodni revitalizirajući preparat, koji se koristi kao efikasno preventivno sredstvo za zašt..
420,00 RSD
Delovanje: Propolis kapi za decu su prirodni revitalizirajući preparat, dobijen od visoko-prečišćenog propolisa ekstra kvaliteta u bezalkoholnom rastvoru. Ovaj preparat je namenjen pre svega deci, ali i odraslim osobama koje iz određenih razloga ne mogu unositi alkoholne rastvore propolisa. Propoli..
500,01 RSD
Delovanje: -Sprečavanje zamora -Problemi sa cirkulacijom -Detoksikacija organizma -Povećanje fizičke izdržljivosti -Jačanje sekusalne moći muškarcaProPolisPlus® – Žen-Šen kapsule se preporučuju ljudima koji su izloženi napornom telesnom i umnom radu, rekonvalescentima i starijim osobama. Ko..
750,00 RSD
Delovanje:Predstavljaju savršen izvor proteina, koji su jedan od najznačajnijih elemenata za održavanje dobrog zdravlja I vitalnosti; U kombinaciji sa vitaminom C pojačavaju rad centralnog nervnog sistema, poboljšavaju metabolizam, podstiču apetit, štite organizam od prevremene starosti, pr..
750,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)