Galen Pharm
Korpa

PROPOLIS PLUS MED M-COMLEX 250G

PROPOLIS PLUS MED M-COMLEX 250G
PROPOLIS PLUS MED M-COMLEX 250G
Opis
MED je najčudniji eliksir, jedinstven i nezamenljiv. To je apsolutno prirodna hrana. Zahvaljujući bogatstvu raznih bioloških aktivnih sastojaka, koji ..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

990,00 RSD

Cena u apotekama: 1.125,00 RSD

Vaša ušteda: 135,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: PROPOLIS PLUS
  • Šifra proizvoda: 14520
  • Vaša ušteda:: 135,00

MED je najčudniji eliksir, jedinstven i nezamenljiv. To je apsolutno prirodna hrana. Zahvaljujući bogatstvu raznih bioloških aktivnih sastojaka, koji potiču od cvetnog bilja i raznim dodacima kojima pčele obogaćuju nektar u svom organizmu, pčelinji med sadrži vise od stotinu različitih sastojaka, potrebnih za normalan razvoj i funkcionisanje organizma. U medu nalazimo vitamine, minerale i elemente u tragovima. Tu su i proteini, ugljeni hidrati, organske kiseline, hormoni, antimikrobski i antibakterijski faktori. U novije vreme i savremena nauka o ishrani pridaje sve veći značaj medu, jer se zahvaljujući usavršenim analitičkim testovima, koji omogućavaju potpunije upoznavanje ovog proizvoda, došlo do zaključka da pčelinji med ima izuzetno bogat i složen sastav i da se kao namirnica nalazi na granici između hrane i leka.

Delovanje:
-Poboljšanje zdravlja i izdržljivosti
-Povećanje životne energije
-Jačanje imuniteta

ProPolisPlus® – M-complex u medu je visoko kvalitetan i kompleksan prirodni preparat koji krije tajnu nezamenljivih i dragocenih pčelinjih proizvoda. U pitanju je vrhunska bioaktivna materija homogenizovana u idealnoj smeši od izabranih vrsta prirodnog pčelinjeg meda i cvetnog praha (polena), visokoprečišćenog ekstrakta propolisa i standardizovanog liofilizovanog matičnog mleča sa dodatkom ekstrakta lekovitog korena žen-šena. Ovaj prirodni preparat nije kratkotrajan stimulans, već priprema za dugoročno poboljšanje zdravlja i izdržljivosti, kao i za povećanje životne energije.

Sastav:
Med,Propolis,Matični mleč,Polen i Žen-Šen

Način primene:
1-2 kafene kasicice meda,pre dorucka, a u slucaju povecanih potreba(znatnog pada imuniteta)-3x1 kafena kasicica,pre svakog obroka .

Pakovanje: 250 g

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro