Galen Pharm
Korpa

PINO TOYS

PINO TOYS
Brend: PINO TOYS
Didaktička kocka je odlična igračka za raspoznavanje boja i oblika, razvoj fine motorike i koordinacije pokreta. Podstiče razvoj osobina deteta kao što su strpljenje, upornost i spretnost. Proizvedena je od kvalitetnog drveta i postojanih, bezbednih boja. Sastoji se od drvene kutije i 12 razli..
2.592,78 RSD 2.946,34 RSD
Brend: PINO TOYS
Domine od drveta sa motivima voća. Igra domina zahteva od deteta da nauči i prihvati, tj. da se povinuje strogim pravilima društvene igre. Učestvovanje u drugim društvenim igrama govori u prilog tome da je dete savladalo svoju egocentričnost i socijalizovalo se. Ukoliko nije, igranje društvene igre..
1.053,36 RSD 1.197,00 RSD
Brend: PINO TOYS
U vreme prohodavanja dete ima snažnu potrebu da se kreće i usavršava krupnu motoriku. Neumorno je u nastojanju da što pre savlada prepreke na putu svoje samostalnosti. Guralice daju utisak oslonca i vuku dečje korake unapred. Dimenzije: 6x15x6 cm Preporučen uzrast: za decu stariju od ..
1.399,20 RSD 1.590,00 RSD
Brend: PINO TOYS
Edukativna igračka sa motivima životinja za povezivanje odgovarajućih delova tela životinjica i njihovih glava. Nekompletna tela životinja izazivaju kod deteta nelagodnost koja se može rešiti samo povezivanjem glave i odgovarajućeg tela. Ova igračka u sebi sadrži snažan motivišući faktor, izaziva p..
1.346,40 RSD 1.530,00 RSD
Brend: PINO TOYS
Edukativna igračka koja podstiče raspoznavanje boja i oblika, razvoj pokreta, fine motorike, koncentracije i vizuelnog praćenja predmeta. Dimenzije: 10.56.5×12 cm Preporučen uzrast: za decu stariju od 18 meseci...
744,48 RSD 846,00 RSD
Brend: PINO TOYS
„Ne ljuti se, čoveče“ je društvena igra koja kod dece podstiče razvoj logičkog i matematičkog razmišljanja, predviđanja i zaključivanja. Poštujući pravila igre, deca uče da kontrolišu svoja osećanja, da budu strpljiva i istrajna i da se socijalizuju. Igranje društvenih igara pomaže razvoj moralnost..
2.085,60 RSD 2.370,00 RSD
Brend: PINO TOYS
Ako želite da vaše dete nauči latinična slova nabavite mu slagalicu abecedu. Manipulacija ovim didaktičkim sredstvom omogućava detetu da nauči slova: izgled, značenje, mesto u abecednom nizu. Kada bude spremno za pisanje lako će iscrtati oblike koje je upoznalo igrajući se ovom slagalicom. Važan ko..
1.497,51 RSD 1.701,72 RSD
Brend: PINO TOYS
Dobar način da probudite interesovanje Vašeg deteta za svet slova. Manipulacija ovim didaktičkim sredstvom omogućava detetu da nauči slova: izgled, značenje, mesto u azbučnom nizu. Kada bude spremno za pisanje, lako će iscrtati oblike koje je upoznalo igrajući se ovom slagalicom. Važan korak u poč..
1.497,51 RSD 1.701,72 RSD
Brend: PINO TOYS
Slagalica Brojevi predstavlja vredno didatktičko sredstvo jer pomoću nje dete, kroz igru i zabavu, uči oblike i boje, brojeve, brojni niz, vežba koordinaciju oko-ruka i sitnu motoriku koja će kasnije biti značajna prilikom ispisivanja cifara. Praktična manipulativna aktivnost sa ovakvim materijalom..
915,66 RSD 1.040,52 RSD
Brend: PINO TOYS
Slagalica sa malim brojem elemenata (12 komada) i slikom koja olakšava slaganje delova. Svaka slagalica je prilagođena individualnom tempu razvoja deteta, a podstiče ga na razvoj mišljenja, opažanja i zaključivanja. Obezbeđuje mu razvoj sitne motorike, koja se odnosi na bolju mišićnu koordinac..
366,96 RSD 417,00 RSD
Brend: PINO TOYS
Slagalica Matematika predstavlja značajno edukativno sredstvo koje pomaže detetu da nauči brojeve, upozna osnovne matematičke operacije, shvati odnose veće – manje i razvija logičko mišljenje. Odrasli podstiču razvoj deteta tako što mu nude materijale sa zadatkom koji se nalazi u zoni narednog razv..
915,66 RSD 1.040,52 RSD
Brend: PINO TOYS
Za razliku od drugih slagalica, u kojima je jedno ispravno rešenje do kojeg treba doći, u ovoj slagalici detetu se nudi mogućnost kombinovanja, čime se podstiče kreativnost i mašta. Razume se, i ovde ima tačnih rešenja, ali ona nisu jedina moguća. Kombinovanje delova odeće za dečaka prati zamišljanj..
863,60 RSD 981,36 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 13 (2 strana)