Galen Pharm
Korpa

PINO SLAGALICA MATEMATIKA

PINO SLAGALICA MATEMATIKA
PINO SLAGALICA MATEMATIKA
Opis
Slagalica Matematika predstavlja značajno edukativno sredstvo koje pomaže detetu da nauči brojeve, upozna osnovne matematičke operacije, shvati odnose..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

915,66 RSD

Cena u apotekama: 1.040,52 RSD

Vaša ušteda 124,86 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: PINO TOYS
  • Šifra proizvoda: 15883
  • Vaša ušteda: 124,86

Slagalica Matematika predstavlja značajno edukativno sredstvo koje pomaže detetu da nauči brojeve, upozna osnovne matematičke operacije, shvati odnose veće – manje i razvija logičko mišljenje.
Odrasli podstiču razvoj deteta tako što mu nude materijale sa zadatkom koji se nalazi u zoni narednog razvoja deteta. To su svi oni zadaci za koje je dete spremno i zainteresovano, ali ne može da ih ispuni bez pomoći odraslog. Kada dete savlada ovakav zadatak ono dobija unutrašnji podsticaj koji vuče njegov razvoj unapred. Drugim rečima napretka ne bi bilo da dete nije suočeno sa onim što je u zoni njegovog narednog razvoja.
Pomoć odraslog uneta je veoma vešto u samu igračku. Boja broja i matematičkih znakova govori detetu isto koliko i verbalna instrukcija. Tako dete samostalno manipuliše ovom igračkom i pritom oseća podršku odraslog dok otkriva dve osnovne računske operacije. Što je najvažnije – dete uči igrajući se.

Dimenzije: 30×22.5×1 cm

Preporučen uzrast: za decu stariju od 3 godine.

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro