Galen Pharm
Korpa

PILEJE LABORATORIE

PILEJE LABORATORIE

Delovanje:Za smanjivanje učestalosti simptoma alergijskih reakcija. Prevencija respiratornih alergija, alergijske astme dejstvom na imunološki sistem i simptomatske reakcije.Lactibiane ALR je inovativan spoj korisnih bakterija i  fitoterapije. Namenjen je osobama koje pate od respirat..
3.409,87 RSD
Delovanje:  Lactibiane ATB dodatak ishrani umanjuje neželjeni efekat antibiotske terapije.  Sastav:  Lactibiane ATB preparat sa korisnim bakterijama sadrži  soj: Lactobacillus rhamnosus LA 801, u dozi od 12 milijardi bakterija u kapsuli.Način primene:Popiti jednu kapsulu dnevno, ..
1.414,44 RSD
Delovanje:Babybiane Imedia je formulisana posebno za odojčad od rođenja i malu decu sa simptomima dijareje uzrokovane akutnim gastroenteritisom, intrahospitalnim infekcijama ili dijareje nastale upotrebom antibiotika.Sastav:Proizvod Babybiane Imedia, prašak za oralnu upotrebuje je dijetets..
1.528,62 RSD
Delovanje:Lactibiane Cnd kapsule su dodatak ishrani koristan u kombinaciji sa antibiotskom terapijom za ponovno uspostavljanje balansa vaginalne flore tokom i nakon terapije antibioticima.Sastav:Lactibiane Cnd je nova kombinacija dva pažljivo selektovana soja sa 10 milijardi korisnih bakte..
3.007,13 RSD
Delovanje:Lactibiane Enfant dodatak ishrani sa korisnim bakterijama za decu. Pomaže sazrevanju digestivnog trakta i imunološkog sistema.Sastav:Lactibiane Enfant se sastoji od 5 posebno odabranih sojeva u dozi od 4 milijarde korisnih bakterija u kesici:Bifidobacterium lo..
1.122,80 RSD
Delovanje:Lactibiane Enfant dodatak ishrani sa korisnim bakterijama za decu. Pomaže sazrevanju digestivnog trakta i imunološkog sistema.Sastav:Lactibiane Enfant se sastoji od 5 posebno odabranih sojeva u dozi od 4 milijarde korisnih bakterija u kesici:Bifidobacterium lo..
2.983,35 RSD
Delovanje:  Lactibiane H-Py dodatak ishrani sa korisnim bakterijama za povećanje efikasnosti eradikacije (iskorenjivanja uzročnika bolesti) H-Py infekcije. Povećava uspešnost eradikacione terapije za Helicobacter pylori. Lactibiane H-Py je inovativan spoj sojeva korisnih bakterija i fitoterapij..
3.636,80 RSD
Delovanje:Lactibiane Iki (prašak za primenu napitka) koristan je za hronični poremećaj mikrobiote sa intenzivnom dijarejom.Sastav:Lactibiane Iki je dodatak ishrani sa inulinom i 40 milijardi korisnih bakterija mlečno-kiselinskog vrenja:Bifidobacterium lactis LA304La..
7.294,09 RSD
Delovanje:Lactibiane Imedia dodatak ishrani sa korisnim bakterijama direktno se rastvara u ustima i trenutno zaustavlja dijareju. Lactibiane Imedia sadrži 4 posebno odabrana soja korisnih bakterija u dozi od 30 milijardi bakterija u kesici. Sadržaj kesice se direktno rastvara u ustima. Sas..
1.127,94 RSD
Delovanje:Lactibiane Immuno (30 tableta) je inovativni imunobiotik koji doprinosi prevenciji respiratornih infekcija. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunskog sitema, normalnom energetskom metabolizmu, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, smanjenju zamora i iscrpljenosti, i p..
2.137,16 RSD
Delovanje:Lactichoc za brz oporavak mikrobiote kod težih disbioza.Disbioza je izraz za mikrobnu neravnotežu, između ostalog i crevne flore. Terminologija „disbioza“ se često koristi za opisivanje poremećene ravnoteže mikroflore u poređenju sa zdravom i normalnom populacijom. Drugi definišu disb..
5.667,84 RSD
Delovanje:Preporučuje se osobama sa poremećajima crevnog balansa usled sindroma iritabilnog kolona udruženim sa hroničnom konstipacijom (zatvorom).Proizvod je pogodan za vegetarijanski i veganski režim ishrane.Sastav:Sadrži 4 posebno odabrana soja korisnih bakterija:Bifidobacterium longum LA 10..
2.995,98 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 16 (2 strana)