Galen Pharm
Korpa

PILEJE LABORATORIE

PILEJE LABORATORIE

Tvoja snaga je u tvom imunitetu. 5 milijardi korisnih bakterija u jednoj kapsuli uz dnevne potrebe vitamina D i cinka.Delovanje:Namenjen za odrasle u stanjima:- oslabljenog imuniteta- deficita i povećanih potreba za vitaminom D i cinkom- sklonosti ka alergijskim reakcijama ili alergijom (ekcem, atop..
2.858,63 RSD
Delovanje:Namenjen je deci iznad 3 godine:- da ojačaju imunitet- da unesu dovoljno vitamina D i cinka- da pobede alergije – ekcem, atopijski dermatitis, alergijski rinitis- kada piju antibiotik i posle antibiotske terapijeIstraživanja su pokazala niz povoljnih efekata imunomodulatornih probiotskih s..
2.236,79 RSD
Delovanje:Za smanjivanje učestalosti simptoma alergijskih reakcija. Prevencija respiratornih alergija, alergijske astme dejstvom na imunološki sistem i simptomatske reakcije.Lactibiane ALR je inovativan spoj korisnih bakterija i  fitoterapije. Namenjen je osobama koje pate od respirat..
3.409,87 RSD
Delovanje:  Lactibiane ATB dodatak ishrani umanjuje neželjeni efekat antibiotske terapije.  Sastav:  Lactibiane ATB preparat sa korisnim bakterijama sadrži  soj: Lactobacillus rhamnosus LA 801, u dozi od 12 milijardi bakterija u kapsuli.Način primene:Popiti jednu kapsulu dnevno, ..
1.414,44 RSD
Delovanje:Babybiane Imedia je formulisana posebno za odojčad od rođenja i malu decu sa simptomima dijareje uzrokovane akutnim gastroenteritisom, intrahospitalnim infekcijama ili dijareje nastale upotrebom antibiotika.Sastav:Proizvod Babybiane Imedia, prašak za oralnu upotrebuje je dijetets..
1.528,62 RSD
Delovanje:Lactibiane Cnd kapsule su dodatak ishrani koristan u kombinaciji sa antibiotskom terapijom za ponovno uspostavljanje balansa vaginalne flore tokom i nakon terapije antibioticima.Sastav:Lactibiane Cnd je nova kombinacija dva pažljivo selektovana soja sa 10 milijardi korisnih bakte..
3.007,13 RSD
Delovanje:Lactibiane Enfant dodatak ishrani sa korisnim bakterijama za decu. Pomaže sazrevanju digestivnog trakta i imunološkog sistema.Sastav:Lactibiane Enfant se sastoji od 5 posebno odabranih sojeva u dozi od 4 milijarde korisnih bakterija u kesici:Bifidobacterium lo..
1.122,80 RSD
Delovanje:Lactibiane Enfant dodatak ishrani sa korisnim bakterijama za decu. Pomaže sazrevanju digestivnog trakta i imunološkog sistema.Sastav:Lactibiane Enfant se sastoji od 5 posebno odabranih sojeva u dozi od 4 milijarde korisnih bakterija u kesici:Bifidobacterium lo..
2.983,35 RSD
Delovanje:  Lactibiane H-Py dodatak ishrani sa korisnim bakterijama za povećanje efikasnosti eradikacije (iskorenjivanja uzročnika bolesti) H-Py infekcije. Povećava uspešnost eradikacione terapije za Helicobacter pylori. Lactibiane H-Py je inovativan spoj sojeva korisnih bakterija i fitoterapij..
3.173,93 RSD
Delovanje:Lactibiane Iki (prašak za primenu napitka) koristan je za hronični poremećaj mikrobiote sa intenzivnom dijarejom.Sastav:Lactibiane Iki je dodatak ishrani sa inulinom i 40 milijardi korisnih bakterija mlečno-kiselinskog vrenja:Bifidobacterium lactis LA304La..
6.990,17 RSD
Delovanje:Lactibiane Imedia dodatak ishrani sa korisnim bakterijama direktno se rastvara u ustima i trenutno zaustavlja dijareju. Lactibiane Imedia sadrži 4 posebno odabrana soja korisnih bakterija u dozi od 30 milijardi bakterija u kesici. Sadržaj kesice se direktno rastvara u ustima. Sas..
1.127,94 RSD
Delovanje:Lactibiane Immuno (30 tableta) je inovativni imunobiotik koji doprinosi prevenciji respiratornih infekcija. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunskog sitema, normalnom energetskom metabolizmu, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, smanjenju zamora i iscrpljenosti, i p..
2.137,16 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 18 (2 strana)