Galen Pharm
Korpa

LACTIBIANE BABYBIANE IMEDIA KESICE A7

LACTIBIANE BABYBIANE IMEDIA KESICE A7
LACTIBIANE BABYBIANE IMEDIA KESICE A7
Opis
Delovanje:Babybiane Imedia je formulisana posebno za odojčad od rođenja i malu decu sa simptomima dijareje uzrokovane akutnim gastroenteritisom, intra..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.412,45 RSD

Cena u apotekama: 1.605,06 RSD

Vaša ušteda: 192,61 RSD

Delovanje:

Babybiane Imedia je formulisana posebno za odojčad od rođenja i malu decu sa simptomima dijareje uzrokovane akutnim gastroenteritisom, intrahospitalnim infekcijama ili dijareje nastale upotrebom antibiotika.

Sastav:

Proizvod Babybiane Imedia, prašak za oralnu upotrebuje je dijetetski proizvod – hrana sa posebnom medicinskom namenom sa 10 milijardi korisnih liofilizovanih bakterija mlečno-kiselinskog vrenja Lactobacillus rhamnosus GG

Način primene:

Babybiane Imedia može da koristi odojčad od rođenja i mala deca.

Jednu kesicu dnevno rastvoriti u čaši vode, hladnog ili mlakog napitka, ili promešati formulama za bebe, ili hrani, ili rastvoru za oralnu rehidrataciju za bebe i davati odojčetu, ili malom detetu, u trajanju od 5-7 dana kod akutnog enteritisa, 7-14 dana kod primene antibiotika i tokom čitavog boravka u bolnici.

Napomene: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Proizvod nije pogodan za upotrebu kao jedini izvor hrane za osobe kojima je namenjen.

Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod se mora koristiti pod medicinskim nadzorom. Proizvod nije namenjen za parenteralnu upotrebu.

Pakovanje: 7 kesica

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro