Galen Pharm
Korpa

LACTIBIANE H-PY KAPSULE A42

LACTIBIANE H-PY KAPSULE A42
LACTIBIANE H-PY KAPSULE A42

Opis

Delovanje:Lactibiane H-Py dodatak ishrani sa korisnim bakterijama za povećanje efikasnosti eradikacije (iskorenjivanja uzročnika bolesti) H-Py infekci..
2.586,16 RSD

MP cena: 2.938,82 RSD

Vaša ušteda: 352,66 RSD
Pregleda: 30

Delovanje:

Lactibiane H-Py dodatak ishrani sa korisnim bakterijama za povećanje efikasnosti eradikacije (iskorenjivanja uzročnika bolesti) H-Py infekcije. Povećava uspešnost eradikacione terapije za Helicobacter pylori.

Lactibiane H-Py je inovativan spoj sojeva korisnih bakterija i fitoterapije. Namenjen je pacijentima koji se leče od Helicobacter pylori infekcije u cilju povećanja uspešnosti eradikacione terapije. 

Sastav:

Sadrži posebno odabrane sojeve u dozi od 10 milijardi korisnih bakterija u jednoj kapsuli:

  • Lactobacillus plantarum LA 301
    Lactobacillus salivarus LA 302

Takođe sadrži ekstrakt sladića koji sprečava rast Helicobacter pylori i ekstrakt proantocijanidin iz cimeta koji sprečava adheziju Helicobacter pylori za gastrične ćelije.

Specifični sojevi korisnih bakterija za Lactibiane H-Py se selektivno uzgajaju u skladu sa svim Pileje kriterijumima kvaliteta. Registrovani su i čuvaju se u Pileje nacionalnoj kolekciji Pasteur instituta.

Način primene:

Popiti 1 belu kapsulu i 2 braon kapsule dnevno, tokom 14 dana. Popiti kapsule sa malo vode, tokom glavnog obroka, ne u isto vreme sa ostalom terapijom.

Ne koristiti duže od 4 nedelje bez preporuke lekara.

Napomene:

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i mlađima od 18 godina.

Pakovanje: 42 kapsule

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro

Nisam robot!