Galen Pharm
Korpa

MAXMED ASTAMAX KAPSULE A30

MAXMED ASTAMAX KAPSULE A30
MAXMED ASTAMAX KAPSULE A30
Opis
Prirodni antioksidans za normalno funkcionisanje organizmaDelovanje:AstaMax meke želatinske kapsule su formulisane na bazi prirodnog antioksidansa, as..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.914,02 RSD

Cena u apotekama: 2.175,02 RSD

Vaša ušteda 261,00 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Brend: MAX MEDICA
 • Šifra proizvoda: 32519
 • Vaša ušteda: 261,00

Prirodni antioksidans za normalno funkcionisanje organizma
Delovanje:
AstaMax meke želatinske kapsule su formulisane na bazi prirodnog antioksidansa, astaksantina, uz dodatak sojinog ulja. Kod ljudi ispoljava protektivno delovanje od nekih oboljenja, kao što su katarakta, makularna degeneracija oka, dijabetična bolest bubrega i dr.  Deluje antioksidativno i ima potencijalno antiaterogeno, antikancerogeno, antihipertenzivno/neuroprotektivno, antiinflamatorno/oftalmoprotektivno i renoprotektivno delovanje. Određena ispitivanja su pokazala da može produžiti vreme fizičke izdržljivosti organizma i pozitivno delovati kod muškog steriliteta. Prednost astaksantina u odnosu na druge antoksidanse je njegova rastvorljivost u lipidima, koja mu omogućava da deluje na nivou lipidnog sloja ćelijske membrane i na taj način zaštiti ćeliju kako spolja, tako i njenu unutrašnjost. Veliki broj sprovedenih studija pokazao je da astaksantin smanjuje oksidativni stres i upalu, poboljšava profil lipida i protok krvi na nivou kapilara, i na taj način doprinosi snižavanju krvnog pritiska kod osoba sa hipertenzijom. Zbog brojnih spoljašnjih i unutrašnjih faktora koža je konstantno izložena oksidativnom stresu, usled čega dolazi do gubitka njene elastičnosti, ona postaje suva i gruba, i dolazi do pojave bora. Astaksantin doprinosi zdravom i lepom izgledu kože, tako što povećava njenu hidriranost, elastičnost i ublažava vidljivost bora. Koristi se i za zaštitu kože od sunca, kako bi se sprečilo njeno oštećenje od UV-zračenja.

Sojino ulje je vrlo kompleksnog sastava i predstavlja bogat izvor proteina. Protein soje sadrži sve esencijalne aminokiselline u dovoljnim količinama, tako da se može koristiti kao jedini protein u ishrani. Lecitin poreklom iz soje sadrži kombinaciju fosfolipida, linolenske i linoleinske kiseline, koje smanjuju nivo holesterola u krvi, što je dokazano i kroz kliničke studije. Lecitin sadrži i vitamin E koji se koristi u terapiji blažih oblika hiperholesterolemije. Soja se koristi i kod problema sa žučnom kesom i jetrom, kod anemije, slabe koncentracije, različitih cerebralnih i nervnih stanja.

Preporučuje se primena  AstaMax mekih želatinskih kapsula u cilju:

 • održavanja normalnog krvnog pritiska i nivoa holesterola u krvi,

 • očuvanja umnih sposobnosti,

 • bolje funkcije zglobova,

 • nege i zaštite kože,

 • očuvanja vida,

 • povećanja izdržljivosti,

 • pozitivnog delovanja u terapiji muškog steriliteta.

  Sastav:

  Aktivni sastojci:

  1 kapsula sadrži

  100 g proizvoda   sadrži

  Astaksantin (Astaksantin ulje, 5% astaksantina)

  4 mg

  0,85 g

  Sojino ulje (Glycine max)

  220mg

  46,8 g


  Način primene:

  1 meka želatinska kapsula uz obrok koji sadrži masti. Preporučuje se uzimanje redovno, u kontinuitetu 4 do 6 nedelja, kako bi se omogućila maksimalna bioraspoloživost astaksantina.

  Pakovanje: 30 mekih želatinskih kapsula

  Napišite recenziju

  Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
  Loše Dobro